فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

امام جمعه موقت مشهد: رای دادن وظیفه و ترک آن گناه است

  • کد خبر: ۶۷۰۹۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
امام جمعه موقت مشهد: رای دادن وظیفه و ترک آن گناه است
امام جمعه موقت مشهد گفت: شرکت کردن در انتخابات حقی است که انجام دادن آن وظیفه و ترک آن گناه است.

به گزارش شهرآرانیوز، امام جمعه موقت مشهد گفت: شرکت کردن در انتخابات حقی است که انجام دادن آن وظیفه و ترک آن گناه است.

حجت الاسلام محمد باقر فرزانه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه مشهد در حرم مطهر امام رضا (ع) افزود: انتخابات یک حق است و کسی نمی تواند شما را از آن منع کند و این حق را از شما بگیرد و هر انسان عاقل و بالغی می‌تواند از حقوق خود استفاده کند و هر جا که حق است وظیفه در کنار آن قرار می‌گیرد و شما وظیفه دارید که در انتخابات شرکت کنید در غیر این صورت گناه کرده‌اید.

وی ادامه داد: در نظام اسلامی در برخی از موارد رهبری نظام با امت درباره برخی از مسایل مشورت می‌کند و انتخابات، نظرخواهی مردمی رهبری در خصوص ریاست جمهوری است گرچه تصمیم نهایی با رهبر انقلاب است و این یک مشورت مردمی است و کسی را که رای آورده در نهایت رهبری تنفیذ و رییس جمهوری را منصوب می‌کنند و ما حق نداریم در باره مساله مهمی مثل انتخابات که رهبری با ما مشورت می‌کنند شرکت نکنیم و از این مشورت به هر دلیلی طفره برویم چون یک حق و وظیفه و سرنوشت ساز است و آینده بد و خوب کشور را رقم می زند.

امام جمعه موقت مشهد گفت: کسی حق ندارد نسبت به مساله ای اینچنین مهم بی تفاوت و نسبت به سرنوشت خود و کشورش بی تفاوت باشد مردم  دارند چهار سال سرنوشت کل کشور را در اختیار کسی قرار می دهند که می تواند اتفاقات خوب و یا بد برای کشور رقم بزند، ثروت و امکانات و تصمیمات مهم را به او واگذار می کنند پس نمی توانند نسبت به این مسایل مهم بی تفاوت باشند.

فرزانه افزود: در گذشته دیدیم یک انتخاب نادرست مثل بنی صدر چه صدمات مهمی به کشور زد و علاوه بر آن عزیزان بسیاری را از ما گرفت چون انسان حق دارد سرنوشت خودش را انتخاب کند و باید با تدبیر و بصیرت و از سر وظیفه این کار را انجام بدهد.

وی یادآور شد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به لحاظ حق طلبی و مبارزه با ظلم و استکبار در جهان بی نظیر است، اسلام، بدون حکومت مثل اسلام زمان شاه، قدرت ندارد و جمهوری اسلامی یک نعمت و شکر نعمت نیز واجب است و شرکت کردن در انتخابات نیز شکر نعمت جمهوری اسلامی است که باعث تقویت آن در همه عرصه‌های داخلی و بین المللی می‌شود.

امام جمعه موقت مشهد گفت: تنها نظام و الگویی که می تواند نجات بخش انسانهای اسیر و در بند باشد و بتواند نظام مستکبر و کفر و الحاد را به زانو در بیاورد و رستگاری انسانها را در دنیا و آخرت رقم بزند نظام جمهوری اسلامی است و دشمنان اسلام به قول سید جمال الدین اسد آبادی تلاش دارند مسلمین را یا بترسانند و یا مایوس کنند تا از اهداف نهایی خود رویگردان شوند.

فرزانه افزود: دلیل جنایات وحشیانه داعش در افغانستان ترساندن مسلمانان و هدف تحریم های ناجوانمردانه علیه ایران دلسرد کردن مردم از اهداف انقلابی است و آنچه که نظام جمهوری اسلامی را مستحکم نگه داشته حمایت مردمی است و شرکت در انتخابات نیز مظهر این حمایت همگانی است.

وی ادامه داد: رای ندادن و شرکت نکردن در انتخابات مایه خوشحالی دشمنان نظام و سبک کردن ارزش خون شهیدان سلیمانی، بهشتی، مطهری و همه شهدای گلگون کفن انقلاب و مدافع حرم است و اگر کسی رای ندهد معنی آن این است که ما نظام را نمی خواهیم.

امام جمعه موقت مشهد گفت: تلاش دشمنان هم در همین راستاست تا از مشارکت عمومی در انتخابات بکاهند و از نظر رهبری نیز رای دادن از نظر عقلی، شرعی و انقلابی یک وظیفه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->