گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

کاربران تلفن‌های هوشمند چطور به انسان‌های حلزونی تبدیل شدند؟

  • کد خبر: ۶۷۵۲۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
کاربران تلفن‌های هوشمند چطور به انسان‌های حلزونی تبدیل شدند؟
بر اساس مطالعاتی که به مدت یک سال روی کاربرانی از ۹ کشور جهان از ایرلند در اروپا تا کامرون در آفریقا انجام شده است، تلفن‌های هوشمند علاوه بر حس خوشایند تفریح با اسباب بازی ها، برای کاربران همان حسی را که درباره محل سکونت خود دارند ایجاد می‌کنند.
نجفی | شهرآرانیوز - کاربران تلفن‌های هوشمند به انسان‌های حلزونی تبدیل شده اند که خانه خود را در جیبشان حمل می‌کنند! آن‌ها آن قدر به تجهیزات ارتباطی خود وابسته اند که می‌توانند دوستان و خانواده خود را نیز نادیده بگیرند. بر اساس مطالعاتی که به مدت یک سال روی کاربرانی از ۹ کشور جهان از ایرلند در اروپا تا کامرون در آفریقا انجام شده است، تلفن‌های هوشمند علاوه بر حس خوشایند تفریح با اسباب بازی ها، برای کاربران همان حسی را که درباره محل سکونت خود دارند ایجاد می‌کنند. این دستگاه‌های ارتباطی دیگر تنها به عنوان یک ابزار مورد استفاده انسان‌ها نیستند و به محل سکونت ما تبدیل شده است. توصیف انسانی این فضا در روابط انسانی را می‌توان هنگام فعالیت‌های مشترکی مانند غذا خوردن، جلسات کاری یا ورزش گروهی مشاهده کرد که شخص مقابل ما می‌تواند در لحظه ناپدید شود و با تلفن همراه هوشمند به خانه خود برود. توسعه این فناوری‌های هوشمند با وجود ماهیت ارتباطی آن‌ها به نظریه «مرگ مجاورت یا قرابت» در ارتباطات بین فردی منجر می‌شود. مرگ مجاورت ناشی از رفتارها، نگرانی ها، ناامیدی‌ها و حتی توهین‌هایی رخ می‌دهد.
 
در چنین شرایطی، حتی زمانی که به صورت فیزیکی در کنار یکدیگر هستیم، می‌توانیم از لحاظ اجتماعی، احساسی یا کاری تنها باشیم. یکی از دلایل اصلی چنین شرایطی رشد استفاده از پیام رسان‌هایی نظیر واتس اپ است که به قلب تلفن‌های هوشمند بدل شده اند. قلب تلفن‌های هوشمند به اپلیکیشن‌هایی اشاره می‌کند که کاربران بیشترین استفاده را از آن‌ها دارند و کلیدی‌ترین فعالیت‌ها را برای کاربر عملیاتی می‌کنند. برای نمونه، این اپلیکیشن در ژاپن Line، در چین WeChat و در برزیل WhatsApp است. اگرچه بدون تردید از ظرفیت‌های تلفن‌های هوشمند برای خلق و بازتولید رفتار‌های انسانی نظیر ارتباط اعضای خانواده‌های دور افتاده از یکدیگر یا خدمات درمانی نیز می‌توان استفاده کرد، سهولت دسترسی پذیر و امکان بهره برداری تجاری، علمی و شخصی از آن نباید ما را به سوی زندگی حلزونی سوق دهد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->