مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود

  • کد خبر: ۶۷۷۵۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود
در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند. ۷۷درصد آن‌ها با هدف حفظ ارزش پول، پا به بازاری گذاشته اند که میزان معاملات روزانه آن ۵ تا ۱۰هزار میلیارد تومان است.

 

با این حال عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، در واکنش به اخبار منتشرشده درمورد بستن درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی در روز‌های اخیر گفت: بانک مرکزی تا زمان ترسیم نقشه راه برای رمزارزها، از انجام هر اقدام شتاب زده‌ای که این روز‌ها شایعه شده است، خودداری می‌کند، با این حال درخواستم این است که مردم سرمایه‌های خود را به بازار‌های غیررسمی که هیچ مجوزی از نهاد‌های قانونی ندارند، وارد نکنند. یک کارشناس حوزه رمزارز در گفتگو با اقتصادآنلاین، درباره این اظهارنظر بانک مرکزی گفت: اگر صرافی‌ها و درگاه‌های آنلاین مبادله رمزارز مسدود شود، این فعالیت به صورت زیرزمینی ادامه می‌یابد که گستره تقلبات و تخلفات در این زمینه را افزایش می‌دهد.

 

یعنی باید انتظار داشته باشیم که در گوشه وکنار کشور و هر شهرستان، پرونده کلاهبرداری در این زمینه تشکیل شود، بنابراین تمرکز کردن بر فعالیت صرافی‌های آنلاین، بهتر از زیرزمینی شدن آن‌ها و متضرر شدن مردم است. به نظر می‌رسد اظهارنظر رئیس کل بانک مرکزی به منظور جلوگیری از زیرزمینی شدن بازار رمزارز‌ها بوده است. علیرضا شامخی درمورد سرمایه گذاری در این بازار گفت: بازار رمزارز‌ها بسیار پرریسک و پرنوسان است و مردم در سایر بازار‌ها حتی بازار سرمایه، هرگز تجربه این نوسانات را نداشته اند. خود این مسئله سبب می‌شود که افراد، سرمایه زیادی را در این بازار از دست بدهند.


وی ادامه داد: طیف گسترده‌ای از رمزارز‌ها در بازار مبادله می‌شوند که برخی از آن‌ها برای پروژه‌های تقلبی و بدون پیشتوانه فنی لازم هستند. اما آن دسته از رمزارز‌هایی را که اندازه بازارشان بزرگ است، در صرافی‌های معتبر دنیا عرضه می‌شوند و امکان تعریف قرارداد‌های هوشمند در بستر آن‌ها وجود دارد، می‌توان دارایی حساب کرد. این کارشناس تاکید کرد: ضروری است کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مقامات قضایی هرچه سریع‌تر در این زمینه چاره اندیشی کنند و برای تعریف سرفصل جدیدی برای کارشناسان رسمی رمزارز‌ها برنامه ریزی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->