خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی حرفه‌ای در طرح «ایران ماهر» جشن بزرگ تجلیل از کارگران نمونه استان برگزار شد | فعالیت ۱۳۴۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی تعادل بورس در روز مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش اقبال مردم به نسل جدید کولر‌ها با مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر | قیمت کولر در مشهد نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی، زیر کشت گندم است قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام قیمت ۳ کالای اساسی در روزهای آینده قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از ۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود

  • کد خبر: ۶۷۷۵۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود
در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند. ۷۷درصد آن‌ها با هدف حفظ ارزش پول، پا به بازاری گذاشته اند که میزان معاملات روزانه آن ۵ تا ۱۰هزار میلیارد تومان است.

 

با این حال عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، در واکنش به اخبار منتشرشده درمورد بستن درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی در روز‌های اخیر گفت: بانک مرکزی تا زمان ترسیم نقشه راه برای رمزارزها، از انجام هر اقدام شتاب زده‌ای که این روز‌ها شایعه شده است، خودداری می‌کند، با این حال درخواستم این است که مردم سرمایه‌های خود را به بازار‌های غیررسمی که هیچ مجوزی از نهاد‌های قانونی ندارند، وارد نکنند. یک کارشناس حوزه رمزارز در گفتگو با اقتصادآنلاین، درباره این اظهارنظر بانک مرکزی گفت: اگر صرافی‌ها و درگاه‌های آنلاین مبادله رمزارز مسدود شود، این فعالیت به صورت زیرزمینی ادامه می‌یابد که گستره تقلبات و تخلفات در این زمینه را افزایش می‌دهد.

 

یعنی باید انتظار داشته باشیم که در گوشه وکنار کشور و هر شهرستان، پرونده کلاهبرداری در این زمینه تشکیل شود، بنابراین تمرکز کردن بر فعالیت صرافی‌های آنلاین، بهتر از زیرزمینی شدن آن‌ها و متضرر شدن مردم است. به نظر می‌رسد اظهارنظر رئیس کل بانک مرکزی به منظور جلوگیری از زیرزمینی شدن بازار رمزارز‌ها بوده است. علیرضا شامخی درمورد سرمایه گذاری در این بازار گفت: بازار رمزارز‌ها بسیار پرریسک و پرنوسان است و مردم در سایر بازار‌ها حتی بازار سرمایه، هرگز تجربه این نوسانات را نداشته اند. خود این مسئله سبب می‌شود که افراد، سرمایه زیادی را در این بازار از دست بدهند.


وی ادامه داد: طیف گسترده‌ای از رمزارز‌ها در بازار مبادله می‌شوند که برخی از آن‌ها برای پروژه‌های تقلبی و بدون پیشتوانه فنی لازم هستند. اما آن دسته از رمزارز‌هایی را که اندازه بازارشان بزرگ است، در صرافی‌های معتبر دنیا عرضه می‌شوند و امکان تعریف قرارداد‌های هوشمند در بستر آن‌ها وجود دارد، می‌توان دارایی حساب کرد. این کارشناس تاکید کرد: ضروری است کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مقامات قضایی هرچه سریع‌تر در این زمینه چاره اندیشی کنند و برای تعریف سرفصل جدیدی برای کارشناسان رسمی رمزارز‌ها برنامه ریزی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->