شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید
سرخط خبرها

آذری جهرمی: اینستاگرام فیلتر نمی‌شود

  • کد خبر: ۶۸۰۳۱
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵
آذری جهرمی: اینستاگرام فیلتر نمی‌شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این‌که «آیا اخبار منتشر شده درباره فیلترینگ اینستاگرام تا قبل از برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ درست است؟»، گفت که اخبار و شایعات منتشره در این خصوص صحت ندارد و کذب است.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد جواد آذری جهرمی» روز شنبه در حاشیه آیین بهره برداری از طرح های ارتباطات و فناوری روستایی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در شرایط کنونی برنامه ای برای فیلتر کردن اینستاگرام وجود ندارد.

 

وی همچنین در رابطه با تعیین تکلیف «کلاب هاوس» نیز اظهار داشت: روال کار با این شبکه اجتماعی نیز بدون هیچ تغییری همچون گذشته است.

 

آذری جهرمی تصریح کرد: با تلاش متخصصان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، تا پایان دولت همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور با پوشش ۱۰۰ درصدی به شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات متصل می شوند.

 

وی عنوان کرد: همدان به عنوان نخستین استان کشور همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار خود را به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل کرده است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه ما استان سیستان و بلوچستان است که سه هزار و ۷۰۰ روستا دارد و تاکنون نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ روستای آن به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شده اند.

 

وی اضافه کرد: برنامه جبرانی ۴۵ روزه گذاشتیم که تا پایان دولت همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان نیز زیر پوشش ۱۰۰ درصدی شبکه ملی قرار گیرند تا اتصال همه روستاها به شبکه ملی اطلاعات را جشن بگیریم.

 

آذری جهرمی با اشاره به اینکه اقدامات اثرگذاری از سوی دولت برای مردم انجام شده که تا آخرین روز کاری این دولت روند خدمت رسانی با قوت ادامه دارد، افزود: در ایام کرونا نیاز مردم به ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات زیاد بود و به طور تقریبی همه بارهای اجرایی کشور بر روی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: در این دوران، آموزش ۱۳ میلیون دانش آموز، ارتباط آن ها با یک میلیون معلم و همچنین چهار میلیون دانشجو با ۱۴۰ هزار استاد دانشگاه و نزدیک به ۱۰۰ هزار طلبه از طریق حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفت.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه اینترنت به کمک کسب و کار وشبکه سلامت آمد، تصریح کرد: امروز هم انتخابات به فضای مجازی می آید و فضای مجازی نقش پر رنگی در پرشور کردن انتخابات دارد.

 

در سفر یک روزه محمد جواد آذری جهرمی به همدان، با بهره برداری از ۱۶۴ طرح مخابراتی با اعتبار افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان، ۹۹.۲ درصد از جمعیت روستایی این استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

 

همچنین در این سفر، ۳۴ سایت مخابراتی با اعتبار ۳۴ میلیارد تومان در شهرستان ملایر به بهره‌برداری رسید که ۴۷ روستای این شهرستان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد و ۲۳ روستا از این تعداد در بخش زند است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->