رسانه روسی نوشت: آمریکا و ایران، مسائل را بدون رژیم صهیونیستی حل می‌کنند شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجلس با اولویت رسیدگی به طرح بیمه کارگران ساختمانی موافقت کرد

  • کد خبر: ۶۸۱۴۰
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
مجلس با اولویت رسیدگی به طرح بیمه کارگران ساختمانی موافقت کرد
پیشنهاد سید کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا برای در اولویت قرار گرفتن بیمه کارگران ساختمانی با موافقت نمایندگان در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز به بررسی اولویت رسیدگی به طرح بیمه کارگران ساختمانی رای مثبت دادند.

 

پیش از رای گیری «کاظم دلخوش اباتری» نماینده مردم صومعه سرا گفت: طرح بیمه کارگران ساختمانی در سال ۹۹ در کمیسیون اجتماعی مطرح شد. این طرح پیش از آن در مجلس نهم به تصویب رسیده بود که البته برای اجرای آن ۹ هزار میلیارد تومان کسری وجود داشت.

 

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی افزود: در این طرح گفته شده که سازمان تامین اجتماعی حق بیمه کارگران را از محل متراژ خانه انجام دهد و امیدواریم مشکل بیمه کارگران ساختمانی با این طرح برطرف شود.

 

«محسن زنگنه» ‌ نماینده مردم تربت حیدریه در تذکری به هیات رئیسه مجلس درباره این طرح گفت: چنین طرح‌هایی که هنوز در سیستم نمایندگان بارگذاری و مطالعه نشده، نباید یکباره در دستور قرار بگیرد و بهتر است هیات رئیسه بگوید از چه فرمولی برای در دستور کار قراردادن چنین طرح‌هایی استفاده می‌کند.

 

«امیرحسین قاضی زاده هاشمی» که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر زنگنه گفت:‌ دستور روز جلسه صحن در سیستم از روز قبل بارگذاری شده و به رویت نمایندگان می‌رسد. اما بعضی از طرح‌ها اگر به امضای ۵۰ نفر از نمایندگان برسد، طبق تبصره یک آیین نامه داخلی مجلس، ‌ هیات رئیسه برای اولویت در دستور کار گرفتن آن تصمیم می‌گیرد و نمایندگان برای در دستور قرار گرفتن در رای گیری شرکت می‌کنند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->