مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر

  • کد خبر: ۶۹۰۴۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر
به تازگی تصاویری از یک محصول شرکتی با محتوای ادرار گاو در طعم‌های مختلف مانند آناناسی و پرتقالی، در سراسر فضای اینترنت وایرال شده است!

به گزارش شهرآرانیوز، شاید تعجب کنید، اما فواید استفاده از ادرار گاو تا به امروز توسط افراد سرشناس و حتی بازیگران محبوب سینما در هند مورد تایید قرار گرفته است و برخی ادعا می‌کنند که قادر به درمان کووید- ۱۹ نیز خواهد بود. اما از همه عجیب‌تر آن که به تازگی تصاویری از یک محصول شرکتی که محتوی ادرار گاو در طعم‌های مختلف مانند آناناسی و پرتقالی است، در سراسر فضای اینترنت سریعا وایرال شده است!

در مجموع با وجود آن که نوشیدن ادرار گاو به منظور درمان بیماری‌های مختلف در اکثر نقاط جهان غیر قابل درک است و طرفداران و منتقدان خاص خود را دارد، اما تولید محصولی کارخانه‌ای با طعم‌های میوه‌ای متنوع آن هم برای درمان یک بیماری ویروسی همچون کووید- ۱۹، از هر نظر شوکه کننده است.

تصویری که در ادامه مشاهده می‌کنید ۳ بسته را نشان می‌دهد که هر یک طعم متفاوتی از ادرار گاو را در خود جای داده اند. به نظر می‌رسد این بسته‌های ۲۵۰ میلی لیتری محتوی "ادرار خالص" باشند که با استفاده از طعم دهنده‌های میوه‌ای تبدیل به محصولاتی تجاری شده اند!

 

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر

تصویر مربوط به دهلی می شود که هر بطری 4.83 دلار قیمت دارد

هیچگونه اطلاعات صحیحی از مکان و زمانی که این عکس گرفته شده در دست نیست و امکان جست و جوی مدل‌های آناناس و پرتقال در فروشگاه‌های آنلاین نیز وجود ندارد. البته به نظر می‌رسد که نمونه خالص (سبز رنگ) در فروشگاه آمازون در دسترس باشد و بتوان آن را از فروشنده‌های مختلفی سفارش داد.

البته این اولین باری نیست که ادرار گاو طعم دار وارد بازار می‌شود و برای نمونه مشابه همین اتفاق در سال ۲۰۱۸ نیز رخ داد. با این حال به علت تولید محصولی عجیب و غریب برای درمان کووید- ۱۹ و توصیه به استفاده از آن در کشور‌های مختلف مانند هند، تعداد زیادی از پزشکان به این مسئله واکنش نشان داده اند.

حال در سوی دیگر این داستان پزشکانی حیرت زده قرار دارند که نسبت به استفاده از ادرار گاو برای پیشگیری و یا درمان کووید- ۱۹ هشدار می‌دهند و اظهار می‌دارند که هیچ مدرک علمی قابل استنادی در راستای تایید اثربخشی این مواد وجود ندارد. در مقابل با استناد به مقاله‌ای از مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا، روش بی اساس ادرار درمانی می‌تواند خطر گسترش بیماری‌های دیگر را به همراه داشته باشد.

 

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر



پاندمی ویرانگر کروناویروس تاکنون ۲۲.۶۶ میلیون کیس ابتلا و ۲۴۶۱۱۶ فوتی در هند داشته است. به گفته کارشناسان آمار واقعی ۵ الی ۱۰ برابر بیشتر است و شمار زیادی از شهروندان برای تهیه اکسیژن و دارو و حتی یافتن تخت خالی در بیمارستان‌ها با مشکل مواجه هستند.

در آیین هندو گاو نماد مقدس زندگی و زمین است و از این رو قرن هاست که هندو‌ها از سرگین این حیوان برای تمیز کردن خانه‌ها و یا حتی تشریفات مذهبی استفاده می‌کنند. چنین باور‌هایی سبب شده تا اعتقاد به خواص درمانی و ضد عفونی کنندگی ادرار و سرگین گاو در میان هندو‌ها رواج یابد. آن‌ها تصور می‌کنند که مصرف منظم ادرار گاو سبب القای ایمنی جسمی و بهبود وضعیت عمومی بدن می‌شود.

این در حالی است که نه تنها ایمنی خاصی ایجاد نخواهد شد، بلکه ریسک تظاهر بیماری‌های دیگر به خصوص انواع امراض مشترک میان حیوان و انسان هم بالا خواهد رفت. همچنین نگرانی‌هایی وجود دارد که استفاده از چنین روش‌هایی منجر به گسترش شیوع کووید- ۱۹ نیز بشود، زیرا افراد معمولا برای نوشیدن ادرار گاو در هند به صورت گروهی دور یکدیگر جمع می‌شوند و همین باعث عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد شد. دکتر JA Jayalal رئیس انجمن پزشکی هند اضافه می‌کند: مردم باید از روش‌های غیر علمی دوری و فقط از متد‌هایی استفاده کنند که به صورت قطعی به اثبات رسیده باشند تا از این طریق جلوی انتشار بیماری‌های دیگر نیز گرفته شود.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->