طالبان خواستار ادامه کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای حمایت از مهاجران افغان شد ایران مدت اعتبار ویزا‌های یک‌بار و دو‌بار ورود را برای اتباع افغانستانی کاهش می‌دهد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و چین قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ابراز نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش نگران‌کننده فلج اطفال در افغانستان و پاکستان قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پروژه‌های شهری مشهد فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری تاجران افغانستانی

  • کد خبر: ۶۹۴۳۲
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
پروژه‌های شهری مشهد فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری تاجران افغانستانی
سرپرست معاونت اقتصادی شهرداری مشهد گفت: این سازمان در ۱۰ سال گذشته نزدیک به ۵۰ پروژه بزرگ با مشارکت سرمایه گذاران مختلف داخلی و خارجی منعقد و اجرایی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی حاتمی در نشست مشترک با عبدالجابر انصار، سرکنسول افغانستان و جمعی از تجار و سرمایه‌گذاران این کشور که در خصوص بررسی پروژه‌های قابل سرمایه‌گذاری در شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روابط بین الملل، تلاش ما مبتنی بر تقویت ارتباط‌ها و افزایش استفاده از ظرفیت‌های فی مابین با کشور‌های همجوار است.

 

وی افزود: در ۱۰ سال گذشته این معاونت نزدیک به ۵۰ پروژه بزرگ با مشارکت سرمایه گذاران مختلف داخلی و خارجی اجرا کرده است که امیدواریم با توجه به فرصت‌هایی که شهرداری مشهد در اختیار دارد بتوانیم به نتیجه مطلوب و پروژه‌ای مشترک با کشور افغانستان برسیم.

 

در پایان عبدالجابرانصار سرکنسول کشور افغانستان گفت: ضمن اینکه کشور‌های افغانستان و ایران پیشینه دارند، یکی از اهداف ما ایجاد گامی موثر برای توسعه پایدار و تجارت دوجانبه بین الملل برای هر دو کشور است تا از این طریق زمینه‌ای برای سرمایه‌گذاری‌های متعدد تجار در ایران و افغانستان ایجاد شود.

 

وی اضافه کرد: ما سالیان سال است که با توجه به همسایگی با ایران از خدمات رفاهی این کشور استفاده می‌کنیم، این درحالی است که بیش از پنج هزار تاجر افغانستانی در حال مبادله سرمایه و مشارکت اقتصادی هستند؛ بنابراین کشور ایران را محق تزریق سرمایه می‌دانیم و امیدواریم شاهد روابط تجاری گسترده‌ای باشیم.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->