افزایش اضافه‌کار پرستاران از چه زمانی اجرا می‌شود؟ مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی منتخبان رویداد نشان مشهد الرضا (ع) می‌توانند جانشین پروری کنند هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افزایش بیماری‌های تنفسی | آنفلوانزا را دست‌کم‌ نگیرید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳) | بهبود شاخص کیفیت هوا تا شنبه چرا همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ناقص اجرا شده است؟ دستگیری چند متهم به سرقت و کلاهبرداری توسط پلیس مشهد | عاقبت پرسه‌زنی مجرمان در شهر کشف ۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک باغ ویلا در مشهد (۱۲ دی ۱۴۰۳) چرا حقوق آذر ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی کم شد؟ | بازنشستگان دوباره فیش حقوقی را چک کنند فعالیت سامانه بارشی در ۱۳ استان (۱۲ دی ۱۴۰۳) سونوگرافی در دوران بارداری هیچ ضرری برای مادر و جنین ندارد  همه چیز درباره «ورزش سوماتیک» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور: سالانه ۱۰ هزار پرونده قصور پزشکی بررسی می‌شود | فوت بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات سال ۱۴۰۲ کشف بیش از ۱۳ هزار دُز قرص و آمپول غیرمجاز در داورزن (۱۲ دی ۱۴۰۳) مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) هشدار مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره سامانه بارشی و کولاک برف در خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) درمان رایگان مبتلایان به سرطان پستان در طرح غربالگری مناطق محروم بارش باران در سال جاری ۴۲ درصد کاهش یافته است توصیه‌های تغذیه‌ای برای مادران باردار چه عواملی بر ناباروری مردان تأثیرگذار است؟ مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس
سرخط خبرها

مینو محرز: ایجاد حالت آهنربایی در فرد واکسینه شده جوک خنده دار است

  • کد خبر: ۶۹۶۳۸
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۵
  • ۱
مینو محرز: ایجاد حالت آهنربایی در فرد واکسینه شده جوک خنده دار است
یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به واکسن کرونا ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی با حضور در برنامه مثبت سلامت شبکه سلامت با اشاره به محتوای منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ایجاد خاصیت آهنربایی در محدوده تزریق واکسن اظهار کرد: ایجاد حالت آهنربایی در بدن فرد واکسینه شده، جوک خنده داری است که از سوی ضد واکسن‌ها منتشر شده است.

محرز ادامه داد: ضد واکسن‌ها در دوران پاندمی بسیار خطرناک هستند و مردم باید آگاه باشند که در صورت پیروی از ضد واکسن‌ها خود را به کام مرگ می‌کشانند، جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به واکسن کووید ۱۹ ندارد، در همه واکسن‌ها مقدار خیلی کمی جیوه وجود دارد.

او با بیان اینکه کسانی که در صدد هستند تا مردم واکسن تزریق نکنند، در فضای مجازی التهاب ایجاد می‌کنند ادامه داد: به مردم اطمینان خاطر می‌دهم که اصلا نگران نباشند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه بدن افراد غیر واکسینه یا افراد عادی حتی ممکن است حالت مغناطیسه داشته باشد گفت: این موضوع ربطی به واکسن و بیماری کرونا ندارد، متاسفانه کسانی که ضد واکسن هستند این شایعات را مطرح می‌کنند و سبب ایجاد نگرانی در بین مردم شده‌اند؛ لذا سرگرمی همراه با اضطراب جدید برای مردم از طریق فضای مجازی ایجاد شده است.

تمامی واکسن‌ها عوارض دارند
او با اشاره به اینکه ممکن است واکسن عوارض گذرا داشته باشد گفت: همه واکسن‌ها عوارض دارند، اما این عوارض ناچیز است، آلودگی ذهنی از طریق فضای مجازی زیاد شده و همه را دچار اضطراب کرده است، این بیماری کشنده و معلول کننده دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، واکسن یک اصل در برابر پیشگیری است، همیشه ضد واکسن‌ها در صدد ایجاد اضطراب در میان مردم هستند، نباید به گفته‌های چنین کسانی اعتماد کرد.

محرز تصریح کرد: تزریق واکسن برای پیشگیری از کووید۱۹ یک باید و اصل است، تمام شایعاتی که در خصوص واکسن کرونا مطرح شده باید بدانیم که صحت ندارد، زیرا ضد واکسن‌ها به این شایعات دامن می‌زنند.

او با بیان اینکه سابقه واکسیناسیون سراسری در ایران در مقابل بیماری سرخک، سرخچه و اریون در مدت کوتاه را داریم گفت: وزارت بهداشت توانسته تمام ایران را در مقابل این بیماری‌ها واکسینه کند، خوشبختانه سرخک، سرخچه و اوریون در کشور ما ریشه کن شده، ولی کشور‌های همسایه اینگونه نیستند که بتوانند این بیماری‌ها را ریشه‌کن کنند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
0
0
سلام
اگر کسی بهم این رو میگفت باور نمیکردم ولی پدرم بعد از واکسن دستش حالت آهنربایی پیدا کرده بود.
این رو خودم با چشمم دیدم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->