کباب ما از آکسفورد بهتر است

  • کد خبر: ۶۹۷۱
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
کباب ما از آکسفورد بهتر است
مدیر رفاه و سلامت معاونت فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی و کلی کار‌های دیگر دانشگاه فردوسی گفته است: «هیچ کبابی در دنیا درصد گوشت کباب دانشگاه فردوسی را ندارد.» دقت کنید که ایشان نگفته در شهر، استان، کشور، خاورمیانه یا حتی در بین سلف دانشگاه‌های جهان. این‌طوری می‌گفتیم شاید واقعا کباب‌های ما از کباب‌های آکسفورد بهتر است. حالا اینکه در سلف آکسفورد ممکن است کباب سرو نشود هم در این قضیه بی‌تأثیر نبود. این مدیر گفته کباب‌های ما ۸۹ درصد گوشت دارد و ۱۱ درصد باقی‌مانده را هم از ناچاری پیاز می‌زنیم تا کباب خودش را بگیرد. ما مطمئنیم اگر می‌شد، همان را هم گوشت می‌زدند. این‌جور که ایشان محکم گفته است، ما باور کردیم، فقط از آنجا که کیفیت کباب‌های دانشگاه فردوسی را چشیده‌ایم، الان قضیه ترسناک‌تر شده؛ چون داریم به نوع گوشتی که استفاده می‌شود فکر می‌کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->