ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) مهلت شرکت در طرح بیمه سهام تمدید شد مسیر سخت صنعت ساختمان، از چاله به چاه | گزارش شهرآرانیوز از نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد + فیلم معاون وزیر صمت: برنامه قطعی برق صنایع در اختیار استان‌ها است با پیشنهاد روسیه، ایران مرکز اقتصاد بریکس می‌شود معرفی بروکر ارانته (Errante) [واریز ریالی + رگوله معتبر و پشتیبانی فارسی] زائران چگونه ارز اربعین ۱۴۰۴ را دریافت کنند؟ واردات ۱۶۵۰ تن برنج پاکستانی به خراسان رضوی | آیا مشکل کمبود برنج حل می‌شود؟ آغاز طرح فروش ۱۱ محصول ایران‌خودرو از ۴ مرداد بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان در مشهد آغازبه‌کار کرد + فیلم مصرف برق کشور از ۷۶ هزار مگاوات عبور کرد جزییات طرح فروش فوری ۱۱ محصول ایران‌خودرو از شنبه (۴ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از پروژه هوشمندسازی شبکه گاز مشهد مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: زمستان بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ و تابستان ۱۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی داریم دستور وزیر کشاورزی بر اصلاح قیمت لبنیات استاندار خراسان رضوی: امروز من شرمنده مردم هستم که قطعی آب و برق داریم مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران: باید ۴.۱ میلیون بخاری راندمان بالا را طی دو سال جایگزین کنیم آغاز طرح جایگزینی ۷۲۵ هزار بخاری راندمان بالا با ۲۸۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) ریزش سنگین قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت بررسی قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک ۶۰۲ میلیون تومان بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت رسمی دینار عراق در بانک مرکزی چقدر است؟ (یکم مرداد ۱۴۰۴) تأمین اعتبار ۴۱ پروژه عمرانی در خراسان رضوی با مالیات‌های نشان‌دار به‌روزرسانی اطلاعات خانوار‌ها | درآمد حاصل از حذف یارانه ثروتمندان، بین دهک‌های پایین توزیع می‌شود توزیع ۲۰ هزار تن نهاده‌های دامی در خراسان رضوی آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین از هشتم مردادماه ۱۴۰۴ شروع سرد بورس در گرم‌ترین ماه سال | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۸ هزار تومان
سرخط خبرها

راه‌های تشخیص عسل طبیعی + قیمت

  • کد خبر: ۷۰۸۲۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
راه‌های تشخیص عسل طبیعی + قیمت
عسل باکیفیت و طبیعی عسلی است که زنبور برای تولید آن به‌جای تغذیه با شکر از شهد گل‌ها استفاده کند. در این مطلب قصد داریم چند راه تشخیص عسل طبیعی و مرغوب را بگوییم.

طنین همتی |شهرآرانیوز، عسل ازجمله خوراکی‌هایی است که همه دغدغه باکیفیت و مرغوب‌بودن آن را دارند. معمولا عسل طبیعی و مرغوب به عسلی گفته می‌شود که زنبور برای تولید آن به‌جای تغذیه با شکر از شهد گل‌ها استفاده کرده باشد.

رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان‌رضوی درباره راه‌های تشخیص عسل طبیعی می‌گوید: عسل خوب و باکیفیت معمولا رس می‌بندد یا همان شکرک می‌زند، چون عسل بی‌کیفیت به‌هیچ‌وجه رس نمی‌بندد. عسل خوب مثل روغن زرد می‌ماند، زمانی که هوا گرم است، باز می‌شود و زمانی که هوا سرد است، می‌بندد و حالت دانه‌دانه می‌شود. این عسل قابلیت برگشت در حالت سرد و گرم را دارد.


عباس‌زاده با اشاره به یک راه دیگر تشخیص عسل مرغوب یادآور شد: ضمن اینکه عطر و طعم عسل مشخص‌کننده کیفیت و طبیعی‌بودن آن است. وقتی به‌عنوان مثال گفته می‌شود عسلی از گیاه آویشن یا اسطوخودوس است، باید عطر و بو یا طعم همان گیاه را داشته باشد.


وی افزود: دیده شده است که به بعضی عسل‌ها عصاره یا عطر مصنوعی اضافه می‌شود، اما به‌محض اینکه درِ ظرف حاوی عسل برداشته شود، آن بو می‌پرد. یک راه دیگر تشخیص عسل خوب و باکیفیت این است که عسل خوب خیلی شیرین نیست و معمولا ته گلو را نمی‌زند. اما هرچه مصرف شکر در عسل بیشتر باشد، شیرین‌تر است. همچنین عسل بی‌کیفیت هیچ‌وقت رس نمی‌بندد و همیشه رقیق است.

آیا عسل با کیفیت معمولی هم خاصیت دارد؟

وی افزود: درست است که زنبور با شکر تغذیه شده است، اما این شکر در چرخه فعالیت زنبور بوده است. عسل معمولی از نظر کیفیت نسبت به عسل گل ضعیف‌تر است، اما در هر صورت خواص حداقلی عسل را دارد و افرادی که بیماری قند و دیابت ندارند، می‌توانند از آن استفاده کنند. با این وضعیت خشک‌سالی، زنبوردار مجبور است به زنبور شکر بدهد.

قیمت عسل باکیفیت و معمولی در بازار مشهد چند است؟

به‌گفته رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان‌رضوی، امسال خشک‌سالی استان ما نسبت به سایر نقاط کشور بیشتر بود و متأسفانه وضعیت مراتع، کوه‌ها و زمین باغات نامناسب است. از طرف دیگر قیمت نهاده‌های بخش کشاورزی افزایش چشمگیری داشته است. شکر به‌عنوان بخش جدانشدنی زنبورداری است و متأسفانه قیمتش افزایش یافته است. اگر پیش‌تر سازمان صمت شکر سهمیه‌ای را کیلویی ۶۰۰۰ تومان درب کارخانه به زنبوردار تحویل می‌داد، الان این قیمت به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان درب کارخانه رسیده است. در کنار این، افزایش کرایه حمل هم اضافه شده است که قیمت شکر را تا به‌دست زنبوردار برسد، به حدود ۱۲ هزار تومان می‌رساند.
عباس‌زاده یادآور شد: با این وضعیت قیمت شکر، عسل معمولی در بازار دست‌کم ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان برای زنبوردار تمام می‌شود. روی عسل خوب که نمی‌توان قیمت گذاشت، اما حداقل قیمتی که امسال با این وضعیت می‌توان در نظر گرفت، دست‌کم ۱۵۰ هزار تومان است و عسلی که ساکارزش بین یک و دو باشد، حدود همین قیمت است.


وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال نسبت به سال گذشته تولید عسل و محصولات زنبورداری حداقل نصف شود. ما اگر در این خشک‌سالی و قیمت شکر بتوانیم زنبور‌ها را حفظ کنیم، هنر کرده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->