توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

راه‌های تشخیص عسل طبیعی + قیمت

  • کد خبر: ۷۰۸۲۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
راه‌های تشخیص عسل طبیعی + قیمت
عسل باکیفیت و طبیعی عسلی است که زنبور برای تولید آن به‌جای تغذیه با شکر از شهد گل‌ها استفاده کند. در این مطلب قصد داریم چند راه تشخیص عسل طبیعی و مرغوب را بگوییم.

طنین همتی |شهرآرانیوز، عسل ازجمله خوراکی‌هایی است که همه دغدغه باکیفیت و مرغوب‌بودن آن را دارند. معمولا عسل طبیعی و مرغوب به عسلی گفته می‌شود که زنبور برای تولید آن به‌جای تغذیه با شکر از شهد گل‌ها استفاده کرده باشد.

رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان‌رضوی درباره راه‌های تشخیص عسل طبیعی می‌گوید: عسل خوب و باکیفیت معمولا رس می‌بندد یا همان شکرک می‌زند، چون عسل بی‌کیفیت به‌هیچ‌وجه رس نمی‌بندد. عسل خوب مثل روغن زرد می‌ماند، زمانی که هوا گرم است، باز می‌شود و زمانی که هوا سرد است، می‌بندد و حالت دانه‌دانه می‌شود. این عسل قابلیت برگشت در حالت سرد و گرم را دارد.


عباس‌زاده با اشاره به یک راه دیگر تشخیص عسل مرغوب یادآور شد: ضمن اینکه عطر و طعم عسل مشخص‌کننده کیفیت و طبیعی‌بودن آن است. وقتی به‌عنوان مثال گفته می‌شود عسلی از گیاه آویشن یا اسطوخودوس است، باید عطر و بو یا طعم همان گیاه را داشته باشد.


وی افزود: دیده شده است که به بعضی عسل‌ها عصاره یا عطر مصنوعی اضافه می‌شود، اما به‌محض اینکه درِ ظرف حاوی عسل برداشته شود، آن بو می‌پرد. یک راه دیگر تشخیص عسل خوب و باکیفیت این است که عسل خوب خیلی شیرین نیست و معمولا ته گلو را نمی‌زند. اما هرچه مصرف شکر در عسل بیشتر باشد، شیرین‌تر است. همچنین عسل بی‌کیفیت هیچ‌وقت رس نمی‌بندد و همیشه رقیق است.

آیا عسل با کیفیت معمولی هم خاصیت دارد؟

وی افزود: درست است که زنبور با شکر تغذیه شده است، اما این شکر در چرخه فعالیت زنبور بوده است. عسل معمولی از نظر کیفیت نسبت به عسل گل ضعیف‌تر است، اما در هر صورت خواص حداقلی عسل را دارد و افرادی که بیماری قند و دیابت ندارند، می‌توانند از آن استفاده کنند. با این وضعیت خشک‌سالی، زنبوردار مجبور است به زنبور شکر بدهد.

قیمت عسل باکیفیت و معمولی در بازار مشهد چند است؟

به‌گفته رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان‌رضوی، امسال خشک‌سالی استان ما نسبت به سایر نقاط کشور بیشتر بود و متأسفانه وضعیت مراتع، کوه‌ها و زمین باغات نامناسب است. از طرف دیگر قیمت نهاده‌های بخش کشاورزی افزایش چشمگیری داشته است. شکر به‌عنوان بخش جدانشدنی زنبورداری است و متأسفانه قیمتش افزایش یافته است. اگر پیش‌تر سازمان صمت شکر سهمیه‌ای را کیلویی ۶۰۰۰ تومان درب کارخانه به زنبوردار تحویل می‌داد، الان این قیمت به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان درب کارخانه رسیده است. در کنار این، افزایش کرایه حمل هم اضافه شده است که قیمت شکر را تا به‌دست زنبوردار برسد، به حدود ۱۲ هزار تومان می‌رساند.
عباس‌زاده یادآور شد: با این وضعیت قیمت شکر، عسل معمولی در بازار دست‌کم ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان برای زنبوردار تمام می‌شود. روی عسل خوب که نمی‌توان قیمت گذاشت، اما حداقل قیمتی که امسال با این وضعیت می‌توان در نظر گرفت، دست‌کم ۱۵۰ هزار تومان است و عسلی که ساکارزش بین یک و دو باشد، حدود همین قیمت است.


وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال نسبت به سال گذشته تولید عسل و محصولات زنبورداری حداقل نصف شود. ما اگر در این خشک‌سالی و قیمت شکر بتوانیم زنبور‌ها را حفظ کنیم، هنر کرده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->