قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

باید‌ها و نباید‌های واکسن زدن

  • کد خبر: ۷۱۱۴۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹
باید‌ها و نباید‌های واکسن زدن
بنابر نظر متخصصان، واکسیناسیون کرونا بهترین روش برای مبارزه با این ویروس است و واکسن‌های کووید۱۹ با ایجاد سطح ایمنی در برابر ویروس، به طور چشمگیری باعث کاهش ریسک پیشرفت این بیماری و عواقب جدی ناشی از آن می‌شوند.

محمدمعین وطن‌خواه | شهرآرانیوز؛ روند واکسیناسیون کرونا در کشور با اولویت گروه‌های پرخطر آغاز شده است. اکنون بنابر نظر متخصصان، واکسیناسیون بهترین روش برای مبارزه با این ویروس است و واکسن‌های کووید۱۹ با ایجاد سطح ایمنی در برابر ویروس، به طور چشمگیری باعث کاهش ریسک پیشرفت این بیماری و عواقب جدی ناشی از آن می‌شوند. با وجود این، افراد در زمان مراجعه به مراکز تزریق واکسن کرونا ملزم به رعایت توصیه‌های ارائه شده از سوی نیرو‌های بهداشتی و درمانی هستند و لازم است به چند نکته مهم دیگر نیز توجه کنند.


چند نکته مهم درباره واکسن‌های کرونا

بهترین واکسن برای پیش گیری از بیماری کرونا دردسترس‌ترین واکسن است.
واکسیناسیون باعث کاهش تعداد ناقلان بدون علامت می‌شود و مهم‌ترین ابزار برای کنترل بیماری کرونا به شمار می‌رود.
ایمنی زایی واکسن ۲ تا ۳ هفته بعد از تزریق نوبت اول آغاز و ۲ هفته بعد از تزریق نوبت دوم کامل می‌شود.
از مهم‌ترین نشانه‌های شایع احتمالی بعد از تزریق واکسن کرونا می‌توان به مواردی مانند تب، درد محل تزریق، بدن درد، سردرد، لرز، درد چشم، تهوع و کوفتگی بدن اشاره کرد.

 

 

+افرادی که واکسینه می‌شوند باید چه نکاتی را قبل از تزریق واکسن رعایت کنند؟

برای ثبت نام و دریافت اطلاعات مربوط به مراکز تزریق واکسن به سایت salamat.gov.ir مراجه کنید.
هنگام مراجعه به مرکز واکسیناسیون و تزریق واکسن، همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه الزامی است.
مهم‌ترین نکته این است که افراد باید به اطلاعات دقیق واکسن کرونا که از سوی کادر بهداشت و درمان ارائه می‌شود اعتماد و حتما درباره بیماری خود یا دارو‌هایی که مصرف می‌کنند با واکسیناتور صحبت کنند.
مراجعه کنندگان باید بینی و دهان خود را به صورت کامل با ماسک بپوشانند و از لمس صورت، دهان، بینی و چشم‌ها خودداری کنند.

 

 

+نکته‌هایی که هنگام تزریق واکسن کرونا باید رعایت کنید

حفظ آرامش از مهم‌ترین نکته‌هایی است که نیرو‌های تزریق واکسن باید مدنظر قرار دهند و اگر مراجعه کننده دچار اضطراب شد، او را آرام کنند.
در صورت لزوم، از کارشناس بهداشت محل واکسیناسیون سؤال‌های خود را درباره مراقبت‌های بعد از دریافت واکسن بپرسید.


همه واکسیناتور‌ها دارای کارت شناسایی معتبر هستند که به لباس آن‌ها متصل یا گردنشان آویزان است. اطلاعات درج شده روی کارت‌ها با حروف بزرگ نوشته شده است و کاملا خواناست.
سعی کنید لباس گشاد و مناسب بپوشید تا تزریق به راحتی و سریع انجام شود.
محل تزریق واکسن باید از سوی واکسیناتور و با الکل به صورت دایره‌ای از مرکز به سمت خارج استریل شود.
نکته‌هایی که بعد از واکسیناسیون باید رعایت کنیم
سالمندان بعد از دریافت واکسن چند دقیقه نیازمند مراقبت هستند. مراجعه این افراد به مراکز واکسیناسیون باید همراه با یکی از اعضای خانواده باشد.


اگر بعد از تزریق واکسن علائم داشتید به توصیه پزشک و مراقب سلامت محل تزریق واکسن می‌توانید از تب بر‌ها و قرص‌های مسکن استفاده کنید.
پس از دریافت واکسن نیازی به قرنطینه ندارید، اما هم چنان شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنید.
شماره تماس محل تزریق واکسن را داشته باشید تا اگر سؤالی برایتان ایجاد شد، از آن‌ها بپرسید.
بعد از تزریق حتما کارت واکسن خود را دریافت کنید که روی آن اطلاعات مراجعه کننده و تاریخ تزریق دوز دوم واکسن درج شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->