نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟

  • کد خبر: ۷۳۰۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟
شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

جانقربان | شهرآرانیوز- شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

روشی درمانی که چندماه پس از شیوع کرونا رواج یافت و دانشگاه علوم‌پزشکی بر این موضوع پافشاری می‌کرد که در بهبود بیماران بدحال بسیار تأثیرگذار بوده، اما بعد از گذشت حدود یک‌سال اکنون دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ اعلام کرده است که در ویرایش دهم شیوه‌نامه‌های درمانی کرونا که در خرداد منتشر شد، موضوع پلاسمادرمانی از شیوه‌نامه‌ها خارج شد.


درخواستی نیست

روند دریافت‌کردن یا نکردن پلاسمای بهبودیافتگان کرونا را از مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی جویا می‌شویم. وی با تأکید بر اینکه پلاسمادرمانی روشی درمانی در کنترل بیماری کووید۱۹ بود، درباره جمع‌آوری پلاسمای بهبودیافتگان گفت: اکنون پلاسمای بهبودیافتگان کرونا دریافت نمی‌شود، چون درخواستی نیست.


فقط یک مطالعه بود

یک کارشناس علوم آزمایشگاهی نیز با اشاره به اینکه پلاسمادرمانی یک مطالعه بود، به خبرنگار ما گفت: پلاسمادرمانی بیماران کرونا با استفاده از پادتن‌های موجود در مایع پلاسما روشی علمی بود که نه‌تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورها از آن استفاده شد.
وجیهه سعیدی‌راد افزود: استفاده از پادتن‌ها برای مقابله با عفونت روشی طبیعی است، اما براساس پژوهش‌ها و مطالعاتی که منتشر شده است، درباره کنترل بیماری کرونا این روش چندان موفق نبود و براساس نتایج، در کاهش فوت بیماران، بهبود بیماری و حتی در وخیم‌ترکردن شرایط بیمار هم نقشی نداشت. امکان داشت که با مطالعات بیشتر نتایج دیگری به‌دست بیاید، اما در شرایطی که امکان واکسیناسیون عمومی وجود دارد، می‌توان روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرد.
وی خاطرنشان کرد: کرونا ویروسی جدید است و در این مدت با تغییرات ژنتیکی‌اش نشان داد که بهترین راه پیشگیری است چراکه دارویی قطعی برای آن وجود ندارد.

 

تاکنون ۱۵هزار بهبود یافته از کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند


پایان کرونا؛ هیچ وقت

شاید یکی از آرزوهای ما بعد حدود ۲سال زندگی با کرونا و تحمل شرایط سختی که ایجاد کرده است، پیداشدن دارویی برای پایان‌یافتن این بیماری مرموز باشد، اما به نقل از دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ هیچ‌وقت نمی‌توان گفت کرونا را کامل تمام کردیم و دیگر وجود ندارد. مهم‌ترین موضوع در کنترل ویروس انتقال از طریق هواست که در محیط‌های بسته، شلوغ و بدون ماسک اتفاق می‌افتد. با رعایت این امر می‌توان بیماری را کنترل کرد.
پس همچنان ماسک بزنید و شیوه‌نامه‌ها را در این روزهایی که کرونای دلتا هم به میدان آماده است، بیشتر از پیش رعایت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->