اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود
سرخط خبرها

چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟

  • کد خبر: ۷۳۰۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟
شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

جانقربان | شهرآرانیوز- شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

روشی درمانی که چندماه پس از شیوع کرونا رواج یافت و دانشگاه علوم‌پزشکی بر این موضوع پافشاری می‌کرد که در بهبود بیماران بدحال بسیار تأثیرگذار بوده، اما بعد از گذشت حدود یک‌سال اکنون دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ اعلام کرده است که در ویرایش دهم شیوه‌نامه‌های درمانی کرونا که در خرداد منتشر شد، موضوع پلاسمادرمانی از شیوه‌نامه‌ها خارج شد.


درخواستی نیست

روند دریافت‌کردن یا نکردن پلاسمای بهبودیافتگان کرونا را از مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی جویا می‌شویم. وی با تأکید بر اینکه پلاسمادرمانی روشی درمانی در کنترل بیماری کووید۱۹ بود، درباره جمع‌آوری پلاسمای بهبودیافتگان گفت: اکنون پلاسمای بهبودیافتگان کرونا دریافت نمی‌شود، چون درخواستی نیست.


فقط یک مطالعه بود

یک کارشناس علوم آزمایشگاهی نیز با اشاره به اینکه پلاسمادرمانی یک مطالعه بود، به خبرنگار ما گفت: پلاسمادرمانی بیماران کرونا با استفاده از پادتن‌های موجود در مایع پلاسما روشی علمی بود که نه‌تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورها از آن استفاده شد.
وجیهه سعیدی‌راد افزود: استفاده از پادتن‌ها برای مقابله با عفونت روشی طبیعی است، اما براساس پژوهش‌ها و مطالعاتی که منتشر شده است، درباره کنترل بیماری کرونا این روش چندان موفق نبود و براساس نتایج، در کاهش فوت بیماران، بهبود بیماری و حتی در وخیم‌ترکردن شرایط بیمار هم نقشی نداشت. امکان داشت که با مطالعات بیشتر نتایج دیگری به‌دست بیاید، اما در شرایطی که امکان واکسیناسیون عمومی وجود دارد، می‌توان روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرد.
وی خاطرنشان کرد: کرونا ویروسی جدید است و در این مدت با تغییرات ژنتیکی‌اش نشان داد که بهترین راه پیشگیری است چراکه دارویی قطعی برای آن وجود ندارد.

 

تاکنون ۱۵هزار بهبود یافته از کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند


پایان کرونا؛ هیچ وقت

شاید یکی از آرزوهای ما بعد حدود ۲سال زندگی با کرونا و تحمل شرایط سختی که ایجاد کرده است، پیداشدن دارویی برای پایان‌یافتن این بیماری مرموز باشد، اما به نقل از دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ هیچ‌وقت نمی‌توان گفت کرونا را کامل تمام کردیم و دیگر وجود ندارد. مهم‌ترین موضوع در کنترل ویروس انتقال از طریق هواست که در محیط‌های بسته، شلوغ و بدون ماسک اتفاق می‌افتد. با رعایت این امر می‌توان بیماری را کنترل کرد.
پس همچنان ماسک بزنید و شیوه‌نامه‌ها را در این روزهایی که کرونای دلتا هم به میدان آماده است، بیشتر از پیش رعایت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->