۱۱ مصدوم در حادثه واژگونی مینی بوس کارگران معدن در محور سبزوار-بردسکن زن و شوهر مشهدی بر اثر گازگرفتگی در ساحل بابلسر جان باختند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) حذف زندان برای مهریه؛ آرامش مردانه، اضطراب زنانه؟ ریزش آوار ساختمان مسکونی در تبریز بر اثر گودبرداری اختصاص ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به پژوهش و فناوری کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند!
سرخط خبرها

سفر به ارمنستان با اتوبوس و تاکسیِ دربست، ارزان‌تر از تور هوایی + قیمت

  • کد خبر: ۷۳۰۷۹
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
سفر به ارمنستان با اتوبوس و تاکسیِ دربست، ارزان‌تر از تور هوایی + قیمت
یک راننده‌ تاکسی مسافر به مرز ارمنستان می‌برد. او می‌گوید «هزینه رفت تا لب مرز ارمنستان یک و نیم میلیون تومان است. رفت و برگشت با هم دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. نیازی به اقامت و ورود به شهرهای ارمنستان هم ندارید.»

به گزارش شهرآرانیوز، مردم از واکسیناسیون در داخل ناامید شده‌ند و حالا با هواپیما شده یا اتوبوس و حتی تاکسی دربستی به ارمنستان می‌روند و با کمترین هزینه لب مرز واکسن می‌زنند و بلافاصله بر می‌گردند. حتی یکی از رانندگان می‌گوید می‌توانید آنجا برای دیگران هم واکسن بیاورید. من آشنا دارم.»

 

تورهای هوایی ارمنستان گران است و ظرفیت اتوبوس پایانه‌ها برای رفتن به ارمنستان تا پایان تیرماه پر شده است. حالا مردم برای سفر به ارمنستان راه جدیدی یاد گرفته‌اند؛ اتوبوس و تاکسی دربست. هم ارزان‌تر تمام می‌شود و هم سریع‌تر است.

 

نبود واکسن در کشور بسیاری از ایرانیان را روانه کشورهای دیگر کرده است. یکی از این کشورها ارمنستان است که این روزها مقصد سفر بسیاری از ایرانیان شده است. اما حالا رانندگان اتوبوس و تاکسی می‌گویند نیازی هم نیست وارد کشور ارمنستان شوید و هزینه تزریق واکسن را بالا ببرید. همان لب مرز می‌توانید واکسن رایگان بزنید و برگردید. کافی است فقط پاسپورت داشته باشید.

 

یک راننده‌ تاکسی مسافر به مرز ارمنستان می‌برد. او می‌گوید «هزینه رفت تا لب مرز ارمنستان یک و نیم میلیون تومان است. رفت و برگشت با هم دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. نیازی به اقامت و ورود به شهرهای ارمنستان هم ندارید. همان لب مرز می‌توانید واکسن بزنید و برگردیم.

 

به گفته این راننده لب مرز درمانگاه و آمبولانس‌هایی هستند که همانجا واکس را تزریق می‌کنید و برمی‌گردید. اما حالا گزینه دیگری هم پیش پای مسافران هست. آنها هم می‌توانند واکسن بزنند و هم چند دوز وارد کنند! این را یک راننده دیگر می‌گوید. می‌گوید من آنجا آشنا دارم. برای شما میتوانم چند دز واکسن بگیرم. قیمتش را همانجا می‌گویم. الان نمی‌دانم چقدر است!

 

اتوبوس دربستی برای ارمنستان؛ ۱۲ میلیون تومان

اما اگر تعداد مسافران زیاد باشد راه دیگری پیش روی مسافران است و آن اتوبوس دربستی است. یکی از رانندگان اتوبوس دربستی می‌گوید: «برای رفت و برگشت تا لب مرز ۱۲ میلیون تومان می‌گیرم.»

 

او هم با تائید اینکه نیاز نیست برای واکسینه شدن حتما به شهرهای ارمنستان برویم، می‌گوید: «همان لب مرز می‌توانید واکسن بزنید و برگردید.»

 

البته اگر این نگرانی را دارید که واکسن‌های لب مرز مطمئن نباشد، بازهم می‌توانید برای واکسن به راحتی به شهرهای دیگر بروید. یکی از رانندگان می‌گوید: «برای ما فرقی ندارد. اگر هم بخواهید حتما در شهرهای ارمنستان واکسینه شوید، از لب مرز هم دوستانمان به راحتی شما را جابه‌جا می‌کنند. از لب مرز تا ایروان ۵۰۰ هزار تومان می‌گیرند و برای برگشت یک میلیون تومان.»

 

درخواست مسافران برای اتوبوس‌های دربستی به ارمنستان زیاد شده و بسیاری از شرکت‌های حمل و نقل دیگر بلیت نمی‌فروشند. به عبارتی برای رفتن به ارمنستان ترافیک ایجاد شده است!

 

یکی از مسافرانی که در ارمنستان واکسن تزریق کرده است می‌گوید: «کار سختی نبود. به صورت زمینی به ارمنستان رفتم و واکسن تزریق کردم. فقط باید تست پی سی ار داشته باشید.»

 

واردات واکسن از ارمنستان به ایران

اما آیا مسافران می‌توانند واکسن از ارمنستان به ایران وارد می‌کنند؟ برخی از رانندگان می‌گویند کار سختی نیست! یک راننده تاکسی در این مورد می‌گوید: «دوستانی دارم که می‌توانند به راحتی برایتان واکسن تهیه کنند. قیمت آن را نمی‌دانم. هر وقت لب مرز رفتیم آنجا قیمت‌ها را می‌گیرم. البته خرده‌فروشی می‌کنند.»

 

نکته قابل توجه برای واردات واکسن شرایط نگهداری واکسن است. واکسنی که در ارمنستان تزریق می‌شود استرازنکا و اسپوتنیک است. هر دو واکس باید بین دو تا هشت درجه سانتی گراد نگهداری شوند. اما سوال اینجاست که آیا یخچال‌هایی هستند که امکان نگهداری این واکسن‌ها را در چنین دمایی را دارند؟

 

پیش از این هم رستم قاسمی، کاندیدای ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ گفته بود: « از روسیه برای من واکسن کرونا آوردند اما نزدم و داخل یخچال گذاشتم و خراب شد.»

 

نبود واکسن بسیاری از مردم را راهی خاک کشورهای دیگر کرده است. حالا تصاویری هم در فضای مجازی منتشر شده که نشان از صف ایرانیان در ارمنستان برای واکسن می‌دهد. وضعیتی که واردات واکسن و واکسیناسیون عمومی به کندی صورت می‌گیرد و تنها حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر توانسته‌اند دز دوم را تزریق کنند. اگرچه گاهی خبر از واردات واکسن می‌رسد اما هنوز بسیاری از سالمندان هنوز در صف انتظار هستند.

 

این در حالی است که ایران پیک پنجم کرونا را می‌گذارند و بسیاری از شهرها در وضعیت قرمز و نارنجی هستند. کرونای دلتا هم به تاخت جان می‌گیرد. در چنین شرایطی، وعده‌های بی‌سرانجام مسئولان برای واکسیناسیون باعث شده که مردم برای نجات جان خود، آواره کشورهای دیگر شوند.

 

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->