هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

اوقات فراغت بدون برنامه برای نوجوان سم است

  • کد خبر: ۷۳۴۸۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۷
اوقات فراغت بدون برنامه برای نوجوان سم است
مشاور تحصیلی، تربیتی و خانواده گفت: اوقات فراغت برنامه‌ریزی‌شده از معیار‌های شناخت توسعه‌یافتگی در کشور است و اوقات فراغت بدون برنامه برای نوجوان سم است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره مزایای غنی‌سازی درست اوقات فراغت نوجوانان و جوانان گفت: اوقات فراغت برنامه‌ریزی‌شده از معیار‌های شناخت توسعه‌یافتگی در کشور است و اوقات قراغت بدون برنامه برای نوجوان سم است. بیشتر مفاسد و انحرافات جوانان و نوجوانان نیز در بیکاری اتفاق می‌افتد.


به گفته وی، غنی‌سازی اوقات فراغت برای جذب نوجوانان و پرورش ابعاد مختلف شخصیت آن‌ها به اصلاح جامعه کمک می‌کند. نوجوانان و جوانان پرانرژی‌ترین افراد جامعه هستند. تحقیقات نشان داده است بسیاری از آسیب‌های جسمی و روانی در زمان بیکاری و اوقات فراغت بدون برنامه اتفاق می‌افتد.


وی اضافه کرد: در حقیقت بیکاری یعنی ورود شیطان به زندگی نوجوان و جوان؛ پس باید برای اوقات فراغت نوجوانان درست تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کرد. باتوجه‌به انرژی بیان‌شده، توجه به ورزش و آمادگی جسمانی که باعث نشاط و سرزندگی نوجوان می‌شود، اهمیت زیادی دارد.

مطالعه و تفریح

مطالعه وسیله‌ای مؤثر برای کسب معلومات و دانش‌هاست و در حقیقت افق دید را وسیع و حافظه را ورزیده می‌کند و بر غنای ذهن و تنوع محتویات ذهن می‌افزاید. مطالعه اگر دل‌چسب باشد، نوجوان از مطالعه فاصله نمی‌گیرد و، چون لذت می‌برد، همین لذت برایش تفریح می‌شود.


فعالیت‌های گروهی

انسان نیاز دارد خودش را متعلق به گروه بداند و در حقیقت نیاز به تعلق گروه با فعالیت‌های گروهی معنا پیدا می‌کند؛ مثل فعالیت‌های اردویی، طبیعت‌گردی، تئاتر که در یک گروه همسان اتفاق می‌افتد. این فعالیت‌ها بر رشد شخصیت نوجوان نیز تأثیرگذار است.

آموزش برای کسب یک مهارت جدید

کسب یک مهارت جدید که با علایق و سلایق نوجوان و جوان و شرایط محیطی او هم‌سو باشد، برای این سنین مهم است. این مهارت‌آموزی درنهایت به یک شغل کار و حرفه ختم می‌شود. لازم است نوجوان در سن نوجوانی مهارتی را آموزش ببیند.

کار‌های هنری

کار‌های هنری مثل عکاسی، نقاشی و موسیقی، علاوه بر اینکه هنرآموزی است، باعث کشف استعداد‌ها دراین‌زمینه هم می‌شود.


بازی‌کردن و لذت چشیدن آن

بازی‌ها چه در قالب بازی‌های ورزشی و باز‌های فکر، می‌تواند اوقات فراغت مفیدی برای نوجوان ایجاد کند. باز‌هایی مثل طناب‌کشی، فوتبال‌دستی، پانتومیم، وسطی، اسم‌فامیل، بیست‌سؤالی و هفت‌سنگ از جمله بازی‌هایی است که می‌تواند اوقات فراغت نوجوان را پر کند.


به‌گفته این مشاور خانواده، موارد گفته‌شده در کنار تشویق و همراهی و هم‌سوبودن خانواده با نوجوان از اهمیت زیادی برخوردار است.


وی گفت: اگر والدین تفریحات سالمی برای نوجوانان برنامه‌ریزی کنند، آن‌ها به‌سمت تفریحات ناسالم نخواهند رفت. لازم است مسئولان فرهنگی کشور برای برنامه‌های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان قدم بردارند، زیرا بیشتر خانواده‌ها برای سپری‌کردن اوقات فراغت فرزندانشان برنامه‌ریزی مفید ندارند. مسئولان فرهنگی کشور موظف‌اند برای اوقات فراغت نوجوان برنامه‌ریزی‌های مدون و طراحی‌شده‌ای را که قابل اجرا باشد، پیاده‌سازی کنند تا این نسل پر از شور و هیجان که در اختیار ما و امید آینده کشور است، بتواند در آینده قدم‌های خوبی بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->