واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت قرمز دارو برای بیماران تب مالت

  • کد خبر: ۷۳۷۰۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
وضعیت قرمز دارو برای بیماران تب مالت
رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: اکنون دارو برای درمان بیماران تب مالت موجود نیست و این‌مشکل متأسفانه معضلی برای تمام کشور است.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: اکنون دارو برای درمان بیماران تب مالت موجود نیست و این‌مشکل متأسفانه معضلی برای تمام کشور است.

این روز‌ها شیوع کرونا و نمایش ویروس هزار چهره کووید ۱۹ آن‌قدربه دغدغه عمومی مردم و مسئولان تبدیل شده که شروع تابستان و شیوع برخی بیماری‌های فصلی نظیر تب مالت و تب کریمه کنگو را تحت شعاع خود قرار داده است. خرداد‌ماه امسال رئیس گروه مدیریت بیماری‌های انتقال‌پذیر بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد که امسال ۲ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو گزارش شده است. هفتم تیرماه هم علی روحبخش مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از کمبود دارو‌های تب مالت در مناطق زیر پوشش این‌دانشگاه در خراسان‌رضوی خبر داد،

 

اما اعلام کرد که این‌مشکل به‌زودی رفع می‌شود. این‌گفته‌ها در حالی است که محمد‌جعفر صادقی، رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، درباره آخرین وضعیت از تأمین داروی بیماران تب مالتی و آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در حوزه تحت پوشش این‌دانشگاه به خبرنگار ما گفت: متأسفانه داروی بیماری تب مالت موجود نیست. درباره موارد ابتلا به تب کریمه کنگو هم تا به امروز آماری از ابتلا ثبت نشده است. وی با اشاره به اینکه آمار تب مالت در حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نسبت به سال گذشته با کاهش داشته است افزود: در سال ۹۸ تعداد موارد ابتلا ۳۵۴۸ مورد بوده است و این‌آمار برای سال ۹۹ تعداد ۳۲۵۵ مورد به ثبت رسیده است.


بخش خصوصی واردات دارو ندارد

وی بیان کرد: در تأمین بیشتر اقلام آنتی‌بیوتیک برای درمان این‌بیماری مشکل دارو داریم. حتی بخش خصوصی هم تأمین دارو ندارد و این‌موارد را به حوزه غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام کردیم.
صادقی درباره رعایت تمهیدات بهداشتی برای ذبح نکردن گوسفند و دام در منازل بیان کرد: با توجه به اینکه عید قربان در پیش است، از شهروندان درخواست می‌کنیم از ذبح دام در منزل خودداری کنند. وی ادامه داد: تب کریمه کنگو با شروع تابستان شیوع زیادی دارد، اما تا به امروز مواردی از این‌بیماری گزارش نشده است.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته نیز تنها یک مورد بیماری تب کنگو به ثبت رسید که همان مورد نیز درمان شد، افزود: در سال‌های گذشته سیستمی برای عید قربان راه‌اندازی شده بود که بر اساس آن شهروند پول را به کشتارگاه واریز می‌کرد، سپس از مسیر بهداشتی خاص خودش گوشت را تحویل می‌گرفت. امیداوریم این‌سیستم برای امسال هم اجرایی شود. رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تصریح کرد: برای تهیه گوشت قرمز باز هم به شهروندان هشدار می‌دهیم حتما گوشت ممهور به مهر دام‌پزشکی را تهیه کنند. گوشت‌های گرم به‌طور عمده دوره پیش‌فرض انجماد را نگذرانده‌اند و متهم اصلی برای انتقال تب کنگو خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->