طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

چرا حجاب؟ چرا اسلام؟

  • کد خبر: ۷۳۹۶۴
  • ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
چرا حجاب؟ چرا اسلام؟
شبکه ABC استرالیا با چند زن مسلمان و محجبه اهل استرالیا مصاحبه کرده است تا ببیند آن‌ها در جامعه با چه پرسش‌ها و چالش‌هایی روبه‌رو هستند. در اینجا پاسخ ۲ نفر از این زنان را می‌خوانیم.
ریحانه صادقی | شهرآرانیوز؛ شبکه ABC استرالیا با چند زن مسلمان و محجبه اهل استرالیا مصاحبه کرده است تا ببیند آن‌ها در جامعه با چه پرسش‌ها و چالش‌هایی روبه‌رو هستند. در اینجا پاسخ ۲ نفر از این زنان را می‌خوانیم.


چرا روسری سر می‌کنی؟

وقتی «آن محمد» از سنگاپور به استرالیا آمد، به دلیل نحوه لباس پوشیدنش، برای همگام شدن با فرهنگ و مردم این کشور خیلی با چالش مواجه نشد تا اینکه ۴ سال پیش تصمیم گرفت حجاب را رعایت کند و به‌ناگاه موجی از پرسش‌ها به سمتش روانه شد. او می‌گوید: «می‌خواستم همه بدانند من به مسلمان بودنم افتخار می‌کنم.» خانواده همسرش که یک استرالیایی سفیدپوست است، گاهی از او دراین‌باره می‌پرسیدند.
 
«خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌های همسرم از من می‌پرسند: چرا این را سرت می‌کنی خاله آن؟ چه شد که یکهو تصمیم گرفتی مو‌های سرت را بپوشانی؟» آن نیز فرصت را مغتنم دید و تصمیم گرفت با دادن اطلاعات صحیح به آ‌ن‌ها به گسترش آگاهی درباره اسلام کمک کند. او می‌گوید: «حالا که می‌دانند اسلام چیست، کم‌کم دارند درک می‌کنند چرا ما روزه می‌گیریم یا چرا عید را جشن می‌گیریم.» آن مجبور بود برای آن‌ها توضیح دهد که علی‌رغم تصمیمش درباره حجاب داشتن، همان آدم سابق است. او می‌گوید: «من تغییر کردم، بله، اما من هنوز همان آنی هستم که عضوی از خانواده آن‌ها بود. من هنوز همان آدمی هستم که پیش از این تغییرات ظاهری می‌شناختند. در نهایت، بعد از مدتی، البته به تدریج، آن‌ها نیز این مسئله را پذیرفتند و متوجه شدند من همان آن سابق هستم.»

می‌شود هم مسلمان بود و هم استرالیایی؟

آمبر ریند یک زن یاماتجی (از بومیان استرالیا) از کشور بادیمیا در غرب استرالیاست. پدربزرگ آمبر شتربانی اهل بلوچستان (بخشی از پاکستان) بود که در سال ۱۹۸۰ به این کشور آمد و با زنی از بومیان استرالیا ازدواج کرد. در استرالیا، جامعه افرادی که هم بومی باشند و هم مسلمان بسیار کوچک است و یافتن راهی برای حفظ هردو هویت، خود، چالشی جدی است. آمبر یک پزشک عمومی است و در ملبورن زندگی می‌کند. او می‌گوید: «من به عنوان زنی که مسلمان بودنم به واسطه حجابم کامل تشخیص داده می‌شود، در معرض افکار و رفتار‌های اسلام‌هراسانه‌ای قرار دارم که در جامعه استرالیا وجود دارد.
 
مجبور بودم بجنگم تا بتوانم با حجاب در عمل‌های جراحی حاضر شوم و حضور من باعث تعریف دستور‌های بهداشتی جدیدی در بیمارستان محل کارم شد.» علاوه بر اسلام‌هراسی، دکتر ریند هم در محل کار و هم در بین هم‌کیشانش مجبور به تحمل رفتار‌های نژادپرستانه نیز بود. او می‌گوید: «وقتی در میان هم‌کیشان مسلمانم درباره ریشه‌های بومی‌ام صحبت می‌کردم، با ریشخند و تمسخر روبه‌رو می‌شدم. در محل کار هم با گرایش‌های ضدبومی روبه‌رو بودم، و بعضی از همکاران پزشکم حرف‌های نژادپرستانه‌ای می‌زدند.» دکتر ریند در نوجوانی با این هویت دوگانه به‌راحتی کنار نمی‌آمد، اما در نهایت متوجه شد باید خودش را همین‌طور که هست دوست بدارد و بپذیرد. او می‌گوید «یافتن راه درست و هویت خودم چالش‌برانگیز بود، اما هرچه سنم بالاتر رفت راحت‌تر شدم و اعتمادبه‌نفسم بیشتر شد.» دکتر ریند معتقد است باید کار‌های بیشتری دراین‌باره انجام شود تا بتوانیم مطمئن شویم مفهوم استرالیایی بودن معرف همه استرالیایی‌هاست، نه‌فقط بخشی کوچک از آن‌ها.
 
منبع: www.abc.net.au
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->