ترافیک سنگین در ابتدای بولوار کوثر، سه‌راه خیام و بزرگراه آزادی در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲ مرداد ۱۴۰۳) تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ
سرخط خبرها

مشهد، مرکز ماینر‌های ایران!

  • کد خبر: ۷۴۴۲۶
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
مشهد، مرکز ماینر‌های ایران!
از ابتدای امسال ۶۸۰۰ ماینر در مشهد جمع‌آوری شده است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد این شهر را بهشت ماینر‌های ایران خواند و افزود: سال گذشته ۱۱۰۰ ماینر و از ابتدای سال تاکنون ۶۸۰۰ ماینر در مشهد جمع‌آوری شده که این میزان باعث صرفه‌جویی ۲۰ مگاواتی در بار شبکه مشهد شده است.


محمدرضا رمضانی در نشست چالش‌های پیش روی صنعت برق مشهد افزود: زیرساخت‌های فعلی توزیع برق هیچ مشکلی ندارد و جوابگوی نیاز‌های شهر است، اما مشکل فعلی تولید است. به دلیل خشک سالی و کاهش باران، از ۱۰‌هزار مگاوات برقی که در نیروگاه‌های برق آبی باید تولید می‌شد، فقط ۳ هزار مگاوات دردسترس است.

 

وی ادامه داد: امسال به دلیل خاموشی نیروگاه‌های گازی، از آن‌ها برای تأمین برق زمستان استفاده شد و، چون تعمیر آن‌ها به تأخیر افتاد، در تولید با مشکل مواجه شدیم.


برای تولید برق، آب هدر نرود

وی با تأکید بر اینکه برای تولید برق نباید متکی به آب باشیم گفت: ۵۰ درصد از بار شبکه برق در کشور سرمایشی است و در مشهد هم چیزی نزدیک به ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات از برقی که تولید می‌شود، صرف سرمایش می‌شود، در حالی که خراسان رضوی بهترین مکان برای تولید برق از خورشید و باد است.


اقتصادِ برق ناسالم است

رمضانی افزود: وقتی قیمت برق واقعی نباشد و اقتصاد برق همچنان ناسالم باشد، مصرف کننده آن را کالای بی ارزش تلقی و آن را بی محابا مصرف می‌کند. به همین دلیل است که فعالیت‌های ما در زمینه فرهنگ سازی و آگاه سازی چندان تأثیرگذار نیست. وی ادامه داد: امروز بیش از ۵ هزار کنتور هوشمند برای ادارات دولتی و تجاری‌ها نصب شده است که به محض بالا رفتن مصرف از حد معمول و عبور از سقف ۵۰ درصد، برقشان قطع می‌شود.


وی همچنین از پرداخت خسارت به مردم برای لوازم خانگی آسیب دیده به دلیل قطعی‌های مکرر برق خبر داد و گفت: تا زمان توافق شرکت توانیر با یک شرکت بیمه برای پرداخت خسارت لوازم آسیب دیده ناشی از قطع برق، در مشهد یک میلیارد تومان برای این مهم در نظر گرفته ایم.


مردم باید از قطع برق مطلع باشند

عضو هیئت مدیره انجمن شتاب دهنده‌های خراسان رضوی نیز از سامانه پیامکی «شهرآپ» که ویژه اطلاع رسانی قطع برق‌های شهر مشهد است، رونمایی کرد و با اشاره به افزایش خسارات ناشی از قطع برق، گفت: براساس آمار آتش نشانی مشهد در خرداد و تیر سال گذشته به ترتیب ۲۸۱ و ۳۰۰ نفر به دلیل قطع برق در آسانسور محبوس شدند که این اعداد امسال در همین بازه زمانی به ۹۰۰ و ۸۲۷ نفر رسیده است.


فرهاد نجاتیان با بیان اینکه یکی از حقوق مردم این است که بدانند چه زمانی برق قطع می‌شود، ادامه داد: قیمت خرید برق در ایران ثابت است و ساخت نیروگاه جدید در ایران توجیه اقتصادی ندارد و از آنجا که در دیگرکشور‌های دنیا هم چنین اتفاقی می‌افتد، خاموشی‌های با برنامه در دستورکار قرار می‌گیرد.


سامانه پیامکی، برای اطلاع از قطع برق

وی افزود: سامانه ۵۰۰۰۱۹۰ به صورت آزمایشی در مشهد راه اندازی شده است تا مردم بتوانند با ارسال شناسه قبض به این سامانه، متوجه شوند که برقشان قرار است چه زمانی برود، چرا برق قطع شده و میزان مصرف برق محله شان چقدر است؟ ضمن اینکه ۱۰ دقیقه قبل از اعمال خاموشی به صورت رایگان به متقاضی پیامک ارسال می‌کند.

 

رئیس هیئت مدیره انجمن شتاب دهنده‌های خراسان رضوی هم با بیان اینکه خاموشی‌های اخیر سبب شده است مردم اعتماد خودشان را به شرکت برق از دست بدهند، گفت: به نظر می‌رسد ساختار شرکت برق غلط است و نبود فرهنگ مصرف و قیمت گذاری انرژی باعث شده است شرایط فعلی ایجاد شود. محسن روشنک ادامه داد: این استدلال که باران نیست و نمی‌توانیم برق تولید کنیم توجیه پذیر نیست و خراسان‌رضوی در فناوری‌های هایتک برتری جدی در کشور دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->