مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

مدت زمان قطعی برق در مشهد کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۷۳۶۶۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۴
مدت زمان قطعی برق در مشهد کاهش می‌یابد؟
سخنگوی صنعت برق خراسان رضوی از احتمال کاهش مدت زمان خاموشی در روزهای آینده به دلیل کاهش دمای مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن حشمتی در خصوص جدول جدید خاموشی‌های مشهد اظهار کرد: برای ۲ روز آینده، یعنی ۱۹ و ۲۰ تیر ماه، جدول خاموشی‌ها منتشر و در سایت شرکت توزیع نیروی برق مشهد نیز بارگذاری شده است. با توجه به اینکه هفته آینده دمای هوا تا حدودی کاهش پیدا می‌کند، امیدواریم خاموشی‌ها کمتری در مشهد داشته باشیم ولی به‌ طور کلی این مساله از دست ما خارج است و خاموشی‌ها بستگی به وضعیت دما و تولید برق در سطح کشور و همچنین مصرف مشترکین مشهد دارد.

 

وی افزود: طی روزهای آینده هوای مشهد خنک‌تر خواهد شد و دمای آن پایین خواهد آمد ولی دمای کشور اینگونه نخواهد بود. در چنین شرایطی امکان دارد برای کمک به شبکه مجبور باشیم قطعی برق را در مشهد اجرا کنیم ولی در حال حاضر برنامه خاموشی را برای ۲ روز آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم و برای آن جدول ارائه داده‌ایم که اجرای آن بستگی به وضعیت فردا دارد.

 

سخنگوی صنعت برق خراسان بیان کرد: اجرای خاموشی‌ها به ۲ پارامتر بستگی دارد؛ اولین پارامتر وضعیت تولید برق است؛ یعنی تولید تا چه میزان پایدار و مناسب باشد. دومین موضوع میزان مصرف برق است. برای مثال روز پنجشنبه، ۱۷ تیر ماه، پیش‌بینی ما بر این بود که خاموشی یک بار بیشتر صورت نگیرد ولی با افزایش میزان مصرف برق ناچار به قطعی برق طی ۲ مرحله شدیم.

 

حشمتی در رابطه با اینکه چرا برنامه‌های خاموشی و جداول زمان‌بندی آن ۲ روزه ارائه می‌شود، عنوان کرد: علت این موضوع این است که ممکن است تغییراتی پیش آید و همین موضوع برای مشترکین مشکلاتی را ایجاد می‌کند. ارائه برنامه‌ هفتگی و اجرای آن بستگی به پارامترهای مختلفی دارد. اگر این برنامه‌ها در بازه زمانی کوتاه‌تری ارائه شود، اجرای آن با دقت بیشتری صورت می‌گیرد.

 

وی افزود: ما تنها پیش‌بینی و زمان‌بندی می‌کنیم. برای مثال ممکن است فردا سطح ظرفیت تولید کاهش پیدا کند و کنترل این امر از دست ما خارج است. اینکه دقیقا در روزهای آینده چه اتفاقی رخ دهد، به درجه حرارت هوا و وضعیت تولید و مصرف برق بستگی دارد.

 

حشمتی ضمن تاکید بر اینکه کاهش دمای هوا قطعا به کاهش خاموشی‌ها کمک خواهد کرد، تصریح کرد: هفته گذشته یکی از سخت‌ترین هفته‌های سال را پست سر گذاشتیم. دمای هوا تا ۴۶ درجه نیز رسید و این مساله موجب افزایش استفاده از وسایل سرمایشی و افزایش مصرف برق شد. بنابراین ناچار بودیم که خاموشی‌ها را افزایش دهیم.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هفته آینده دمای هوا تا حدودی کاهش پیدا می‌کند، امیدواریم خاموشی‌ها کمتری در مشهد داشته باشیم ولی به‌ طور کلی این مساله از دست ما خارج است و خاموشی‌ها بستگی به وضعیت دما و تولید برق در سطح کشور و مصرف مشترکین مشهد دارد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->