آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حاشیه شهر مشهد صاحب ۸ مجموعه ورزشی می‌شود

  • کد خبر: ۷۴۴۹۷
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
  • ۱
حاشیه شهر مشهد صاحب ۸ مجموعه ورزشی می‌شود
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هشت مجموعه ورزشی در هشت پهنه کم برخوردار حاشیه کلانشهر مشهد امسال پس از تامین اعتبار احداث می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هشت مجموعه ورزشی در هشت پهنه کم برخوردار حاشیه کلانشهر مشهد امسال پس از تامین اعتبار احداث می‌شود.

فرزاد فتاحی  افزود: بر اساس برآوردها، هزینه احداث هر یک از این هشت مجموعه ورزشی بین ۸۰ تا ۱۳۰ میلیارد ریال است که با اعتبارات ملی ساخته خواهد شد.

وی همچنین به احداث ۶۷ زمین چمن مصنوعی در مناطق کم برخوردار مشهد اشاره کرد و ادامه داد: هزینه پیش بینی شده برای احداث هر زمین چمن مصنوعی پنج میلیارد ریال می باشد که در صورت تامین اعتبار، تا پایان امسال بهره برداری خواهند شد. 

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: از این تعداد زمین چمن مصنوعی ۳۲ زمین در مناطق حاشیه شهر مشهد و ۳۵ زمین در روستاهای سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد این شهرستان ساخته می شود، البته در حال حاضر تعدادی از این زمین ها در روستاهای بخش احمدآباد و رضویه آماده بهره برداری است.

وی افزود: عمده اقدامات عمرانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، ساخت و تجهیز اماکن ورزشی در حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار بوده است.

فتاحی به تکمیل ۲ مکان ورزشی در مجموعه شهید بهشتی و بلوار سجاد مشهد اشاره کرد و گفت: این دو پروژه نیمه ساز از سالها قبل در حال احداث بوده و در سال جاری با دریافت بودجه در حال تکمیل می باشد لذا نمی توان تخصیص بودجه به این طرح ها را به معنی بی توجهی به احداث اماکن ورزشی در مناطق کم برخوردار تلقی نمود.

وی شمار اماکن و باشگاه های ورزشی خصوصی و دولتی در شهرستان ۳.۵ میلیون نفری مشهد را هزار و ۵۰۰ واحد عنوان کرد و افزود: دو سوم این تعداد را باشگاه های بدن‌سازی و پرورش اندام تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
یک شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۶
0
0
الا ن معنی حاشیه شهرم فهمیدیم...
احداث مجموعه ورزشی در بلوارسجاد کم برخوردار...میخای دوتا تیر دروازه کهنه داریم بدیم برین نصب کنین براشون یوقت کم نیارن کم نباشن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->