بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد + جزئیات افزایش متناسب‌سازی اورژانس مشهد به افراد گرمازده امداد می‌رساند | امداد‌رسانی اورژانس پیش‌بیمارستانی به ۴۰ مورد گرمازدگی لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان آخرین وضعیت شیوع تب دنگی در خراسان‌رضوی بیشترین مکمل‌ها و ویتامین‌های مصرفی در کشور چیست؟ | هشدار مصرف بیش از حد در برخی بیماران ۶۳۰ هزار نفر در خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه سلامت خانواده قرار گرفتند  آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته در مقطع کاردانی فنی و حرفه‌ای (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش‌های رگباری و وقوع رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۳) بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی معلمان | فرصت بارگذاری مدارک معلمان تا ۲۰ تیر است دسترسی به اطلاعات اموات امکان‌پذیر می‌شود | ثبت روز «خادمین آرامستان‌ها» در تقویم رسمی کشور درگیری دو مربی بدنسازی به جنایت انجامید| قاتل بخشیده شد! آیا ادارات اراک و استان مرکزی فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تهیه بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای پیاده‌روی اربعین
سرخط خبرها

ثبت چهار اصله درخت کهنسال شهرستان بردسکن در فهرست میراث ملی

  • کد خبر: ۷۴۶۳۰
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
ثبت چهار اصله درخت کهنسال شهرستان بردسکن در فهرست میراث ملی
چهار اصله درخت کهنسال شهرستان بردسکن در فهرست میراث طبیعی و ملی به ثبت رسید

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا اقبالی، سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن با بیان این خبر گفت : در اجرای مصوبه هیات وزیران با موضوع ثبت میراث طبیعی ارزشمند کشور در فهرست میراث طبیعی ملی چهار اصله درخت کهنسال شهرستان بردسکن به ثبت رسید.

 

وی افزود این چهار اصله درخت شامل یک اصله درخت سرو نوش کهنسال واقع در روستای هدک با سن تقریبی ۷۲۰ تا ۷۷۰ سال، درخت چنار کهنسال روستای هدک با سن ۲۹۰ تا ۳۴۰ سال و دو اصله درخت چنار کهنسال با قدمت ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال واقع در روستای بیجورد ، در محلهای یاد شده استقرار یافته است.

 

اعظم ملایی کارشناس جنگل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن گفت : مردم ایران ارتباط معنوی و عمیق با درختان کهنسال دارند و درخت همیشه نزد ایرانیان مقدس بوده است.

وی افزود درختان کهنسال سالیان سال خود را با شرایط آب و هوایی و تنش های محیطی سازگار کرده و همچنان زنده و سرسبز باقی مانده اند.

 

وی افزود شناخت فیزیولوژی درختان کهنسال ما را در مدیریت جنگلهای تخریب شده راهنمایی خواهد کرد. درختان کهنسال که در ادوار گذشته در برابر تنش های محیطی مقاومت زیادی از خود نشان داده اند میتوانند داده های مناسبی از تغییرات اکولوژیکی , اقلیمی ،آفات و بیماریها ،خشکسالی و سالهای پرباران یک منطقه را به ما نشان دهند.

 

وی خاطر نشان کرد این درختان علاوه بر ارزش های مادی و معنوی یکی از منابع مهم توسعه گردشگری و بوم گردی محسوب می شوند که زمینه ساز اشتغال مناطق روستایی بوده و رونق اقتصادی منطقه را بهبود می بخشد.

 

ملائی در پایان با تاکید بر مراقبت و حفاظت از این ذخایر ارزشمند از گردشگران و دوستداران طبیعت درخواست نموده تا مواردی همچون کندن پای درخت , سنگفرش نمودن ، آسفالت محیط در ناحیه طوقه، یادگاری نوشتن ، آتش روشن کردن ، بستن نخ و طناب به شاخه و تنه آنان ،کندن پوست و شاخه ، بالا رفتن از درخت برای عکس گرفتن را بطور جد رعایت نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->