پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر جمعیت زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط
سرخط خبرها

آمریکا طالبان را تهدید به تشدید و ادامه حملات هوایی کرد

  • کد خبر: ۷۵۵۶۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
آمریکا طالبان را تهدید به تشدید و ادامه حملات هوایی کرد
آمریکا هشدار داد که در صورت تداوم تهاجم شبه‌نظامیان طالبان، حملات هوایی خود را به مواضع این گروه در افغاستان با شدت بیشتر ادامه خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ژنرال کنت مک‌کنزی، رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ارتش ایالات متحده (سنتکام) ضمن طرح این هشدار به خبرنگاران گفت: «ایالات متحده در روزهای اخیر حملات هوایی خود را برای حمایت از نیروهای دولتی افغانستان افزایش داده و ما آماده هستیم تا در صورت ادامه حملات طالبان سطح این پشتیبانی را در روزهای آینده بالاتر ببریم.»

 

فرمانده عملیات نظامی ارتش آمریکا در افغانستان در ادامه تصریح کرد: «ترجیح می‌دهم روشن‌تر صحبت کنم؛ دولت افغانستان طی روزهای آینده تحت آزمون بسیار دشواری قرار خواهد گرفت؛ طالبان سعی دارند به حملات خود ماهیتی گریز ناپذیر ببخشند اما آنها در اشتباه هستند؛ پیروزی طالبان اجتناب ناپذیر نیست.»

 

این تهدیدها در حالی مطرح می‌شود که ایالات متحده تاکنون بخشی از نیروهای خود را از افغانستان خارج کرده و طبق جدول زمانی بندی شده‌ای که جو بایدن بر اجرای دقیق آن تاکید دارد قرار است کلیه نظامیان آمریکا در نهایت تا پایان ماه اوت این کشور را ترک کنند.

 

طالبان از ماه مه حملات همه‌جانبه‌ای را در بسیاری از نقاط افغانستان از جمله مناطق مرزی علیه نیروهای دولتی آغاز کرد.

 

این در حالیست که نیروهای خارجی تحت ماموریت ناتو و فرماندهی آمریکا در حال سازماندهی عملیات برای خروج کامل از این کشور هستند.

 

شبه‌نظامیان که پیش‌تر نیز مدعی تسلط بر ۸۵ درصد از خاک افغانستان شده بودند به تازگی ادعا کردند که بیش از ۹۰ درصد مرزهای این کشور را تحت کنترل خود درآورده‌اند،‌ ادعایی که کابل آنرا بی اساس خواند.

 

گزارش برخی رسانه‌ها از جمله فرانس‌پرس حکایت از آن دارد که نیروهای دولتی در اغلب مناطق مقاومت زیادی در برابر حملات طالبان از خود نشان نداده وهم اکنون تنها کنترل برخی مراکز ولایت‌ها و محورهای اصلی را در دست دارند.

 

از سوی دیگر رسانه‌های داخلی در افغانستان از گسترش همراهی گروه‌های مردمی با نیروهای امنیتی در برخی ولایات برای بازپس گیری مناطق اشغال شده خبر می‌دهند.

 

پیش‌روی‌های نظامی طالبان بیم بازگشت این گروه به قدرت در کابل، ۲۰ سال پس از سرنگونی بدست ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری آمریکا را تقویت کرده است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->