نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

رئیس جمهور: اعتدال و تعامل سازنده راه نجات کشور است

  • کد خبر: ۷۶۲۴۷
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
رئیس جمهور: اعتدال و تعامل سازنده راه نجات کشور است
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه راه نجات کشور اعتدال و تعامل سازنده است، گفت: باید به این نتیجه برسیم که دوران تندروی و افراطی گری به پایان رسیده است.با تخریب و هتاکی نسبت به یکدیگر نمی‌توانیم کشور را به پیشرفت برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام حسن روحانی در نشست با مدیران ارشد دولت اظهار کرد: خداوند بزرگ را سپاسگذارم که آخرین روز مسئولیت را هم توانستیم آغاز کنیم و ان‌شاءالله به پایان می رسانیم. فرار و نشیب این چند ساله فراوان بود. معاون اول و وزرای محترم بخش هایی از این فراز و نشیب را بیان کردند.

 

وی ادامه داد: در روزهای آغازین دولت یازدهم امید در کشور موج می‌زد. تدبیر در سایه امید آسان تر از تدبیر در تحریم ، جنگ و سختی‌ها است. امید آن زمان را در بازار ایران و افکار عمومی جهان مشاهده می کردیم.

 

وی ادامه داد: در آن امید بود که کار بزرگی به ثمر نشست. مثالی می زنم به جز مذاکرات هسته ای که ببینید افکار عمومی جهان به ایران چگونه نگاه می کردند.

 

رئیس جمهور با اشاره به تجربه اولین حضور  و سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: پیشنهاد دادم قطعنامه‌ای تحت عنوان جهان عاری از خشونت و افراطی گری تصویب شود که به اتفاق آرای اعضاء، بدون مخالفت تصویب شد. این نظر دنیا نسبت به ایران بود. اینجا که این جناح و آن جناح نیست. قطعنامه رئیس جمهور ایران به اتفاق آراء به تصویب می رسد.

 

وی افزود: در شرایط ایران هم این امیدواری مشاهده می شد. ارز روند نزولی پیدا کرد. رئیس بانک مرکزی اصرار می کرد قیمت ارز بالاتر از آن چیزی که در بازار است بخرید.

 

روحانی با اشاره به برنامه صد روزه خود در آغاز دولت مثل احیای دریاچه ارومیه و سلامت مردم ، تصمیمات برای غرب کشور و آذربایجان گفت: شما مصوبات و لوایح دولت را ببینید تلاش دولت را در حوزه های داخلی و تلاش برای تعامل با دنیا را می بینید.

 

وی گفت: دیروز هشتاد و هشتمین افتتاح ما بود، آخرین باری بود که کلمه زیبای علی برکت‌الله را که رسول عزیز زمانی که از نهر نمی توانست عبور کند  به گفته جبرئیل گفت و عبور کرد و کلمه پیروزی امیرالمومنین بود را گفتم. آخرین علی برکت‌الله مربوط به یک مرکز همایش بین المللی در اصفهان بود که کشورهای جهان جمع شوند در این مرکز بین المللی.

 

وی اضافه کرد: آنچه که برای نجات کشور در سال ۹۲ فکر می کردم همان است. اعتدال و تعامل سازنده در داخل و خارج. هنوز بعد هشت سال همان فکر را می کنم. با چنگ انداختن به صورت هم با هتاکی و تخریب یکدیگر نمی توانیم کشور را به پیشرفت برسانیم. باید به این نتیجه برسیم که دوران تندروی به پایان رسیده است. راه اعتدال است. در طول این هشت سال جناح‌های مختلف به آینده امیدوار بودند.

 

روحانی تصریح کرد: من به ملت ایران عرض می کنم کشور باید توسعه پیدا کند، باید کشوری الگو برای جهان باشد. یکی از راه‌های اصلی اش تعامل سازنده با همسایگان و جهان است. چه طور ما توانستیم هفت قطعنامه خطرناک را از سر ملت برداریم کار ساده ای نبود. من می دانم کار وزیر خارجه و دستگاه دیپلماسی ما چه قدر دشوار بود.

 

رئیس جمهور گفت: ما قطعنامه را برداشتیم روی این موضوع که شک ندارید؟ کمتر کسی بود که باور کند این قطعنامه‌ها برداشته می شود. این اراده ملت ایران و تلاش در سایه تدبیر و امید ما را به ثمر رساند. البته رهبر معظم انقلاب ما را هدایت و حمایت کرد. مردم در صحنه بودند.

 

وی یادآورشد: وزیر خارجه امریکا در مذاکراتی به وزیر خارجه ما گفت من استقبال مردم اصفهان را از روحانی دیدم. مردم به صحنه آمدند، کف زدند و امیدوار بودند.

 

روحانی همچنین اظهارکرد: هیچ کس در تعامل با کشورهای جهان به صد نمی‌رسد. دنبال صد هست اما به آن نمی‌رسد. امروز راه حل معضلات ما تعامل سازنده با جهان است. مقام معظم رهبری در ابتدای دولت گفتند  تعامل وسیع و سازنده و گسترده با جهان.

 

وی گفت: سخت ترین کار این است که به  میدان بیاییم و در میدان مذاکره کنیم. در آن شرایط و ماه های اولیه کارهای بزرگی کردیم. اینکه می گویند برجام خوب نیست را واگذار می کنیم به آثار برجام. گفتند هواپیماهایتان کاغذی است. ۱۶ هواپیمای نو وارد ناوگان هوایی ما شد. اینکه می گویم پارس جنوبی ، بنادر ما، تخت های بیمارستانی، راه های جاده ای، پهنای باندها در جامعه ما به حرکت درآمد اگر در شرایط تحریم می ماندیم بسیار سخت تر اجرایی و عملیاتی می شد. در پارس جنوبی دیروز جشن گرفته شد برای بیست و هفتمین سکو در دریا. این در سایه چه بود؟ خیلی از این طرح‌ها نیمه کاره بود. من در این ایام شش بار رفتم عسلویه و آمدم. برجام باعث شد این بنادر فعال شوند.

 

رئیس جمهور همچنین گفت: آمار می گوید دوازده و نیم رشد اقتصادی ما در سال ۹۵ بود. بعد از ۲۶ سال ما به تورم تک رقمی رسیدیم. بعد از ۶۰ سال به صادرات غیر نفتی رسیدیم. مسئله روشن است. همان طور که رهبری گفتند به غرب نمی شود اعتماد کرد. اما گفت و گو حرف دیگری است. داعش از همان زمانی که ما مذاکرات را شروع کردیم فعال تر شد. موصل سال ۹۳ سقوط کرد.

 

ادامه دارد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->