رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه: صادقانه کوشیدیم صدای منتقدان را بشنویم

  • کد خبر: ۷۶۹۵۴
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱
وزیر خارجه: صادقانه کوشیدیم صدای منتقدان را بشنویم
محمدجواد ظریف گفت: رسانه‌ها در نظارت بر عملکرد کارگزاران نقشی منحصر به فرد دارند. از این رو، ارتباط مستقیم و صمیمانه با رسانه‌ها یک وظیفه و یک ضرورت برای وزارت امور خارجه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف با انتشار عکس نوشته "روز خبرنگار گرامی باد" در صفحه اینستاگرامش نوشت:

 

سلام

۱۷ مرداد سالروز شهادت شهید صارمی و ۱۰ نفر از همکارانم در افغانستان است که این روزها نیز دوباره در آتش جنگ و برادرکشی می‌سوزد.

 

ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای بزرگوار ۱۷ مرداد ۱۳۷۷، روز خبرنگار را به همه خبرنگاران ارجمند و پرتلاش این مرز و بوم تبریک عرض می‌کنم. متأسفم که برای رعایت پروتکل‌های کرونایی، دوسال است امکان دیدار با خبرنگاران عزیز در این روز فراهم نشده است.

 

اکنون که به یاری خدا در روزهای پایانی مسئولیت وزارت امور خارجه قرار دارم، مایلم از همراهی، حمایت و نقد منصفانه همه خبرنگارانی که در این هشت سال همراه دستگاه دیپلماسی بودند سپاسگزاری نمایم. شاهد بودم که عموم خبرنگاران دیپلماسی در این هشت سال با شرافت و صداقت کوشیدند مردم بزرگوار و فهیم ایران را از زوایای سیاست خارجی آگاه سازند و اگر در این میان گله و شکایتی از اعمال نظر سیاسی و جناحی در اطلاع رسانی بود، نه به دلیل ناراستی خبرنگاران صادق بلکه ناشی از سیاست‌های رسانه‌ای بود که به آن تعلق داشتند.

 

رسانه‌ها در نظارت بر عملکرد کارگزاران نقشی منحصر به فرد دارند. از این رو، ارتباط مستقیم و صمیمانه با رسانه‌ها یک وظیفه و یک ضرورت برای وزارت امور خارجه است. اهتمام ما در این هشت سال گسترش ارتباط با رسانه‌ها و گشایش فضای مفاهمه با کارشناسان و اصحاب رسانه بود که در حضور پرشمار خبرنگاران در ادوار مذاکرات هسته‌ای، جلسات مکرر رسانه‌ای و مشورتی با اصحاب رسانه و جلسات متعدد با خبرنگاران و مدیران مسئول متبلور شد.

 

در این هشت سال صادقانه کوشیدیم صدای منتقدان را با اجتناب از نیت‌خوانی بشنویم و در حدامکان از طریق جلسات تبادل نظر رسانه‌ای، مصاحبه و انتشار بیانیه و گزاره‌برگ پاسخگو باشیم.

 

برای همه خبرنگاران عزیز و سخت کوش ایران سرافراز، استقامت در مسیر آگاهی بخشی به مردم همراه با سلامتی، شادی و سربلندی آرزو می‌کنم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->