پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا کسانی که واکسن می‌زنند ناقل کرونا هستند؟

  • کد خبر: ۷۷۲۰۰
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷
آیا کسانی که واکسن می‌زنند ناقل کرونا هستند؟
دانشمندان در تازه‌ترین بررسی‌های خود اظهارات متفاوتی درباره احتمال ناقل بودن افراد واکسینه شده در مورد گونه دلتای کرونا ارائه دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، اخبار مبنی بر اینکه نوع بسیار مسری دلتاکووید -۱۹ می‌تواند توسط افراد واکسینه شده جذب و منتشر شود باعث سردرگمی و نگرانی شده است که یک متخصص بیماری‌های عفونی با ارائه توضیحاتی در این باره شفاف سازی کرده است.

این نگرانی‌ها به دنبال توصیه اخیر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکاست که حتی از افراد واکسینه شده خواسته است در مکان‌های بسته با قابلیت میزان قابل توجه یا زیاد انتقال کووید-۱۹ از ماسک استفاده کنند.

این توصیه بلافاصله پس از شیوع کووید-۱۹ در ۴ ژوئیه در ماساچوست ارائه شد که در آن سه چهارم افرادی که مبتلا شده بودند کاملا واکسینه شده بودند.

این یافته که در گزارش CDC توضیح داده شده، نشان می‌دهد که حتی افراد واکسینه شده نیز می‌توانند ویروس را بین یکدیگر منتقل کنند، با این حال دکتر آدام لورینگ، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه میشیگان می‌گوید که افراد در این مورد زیاد مطالعه نکنند.

لورینگ در بیانیه خبری این دانشگاه گفت: این موضوع به وضوح در گزارش CDC در بحث محدودیت‌ها و آنچه می‌گویند و نمی‌گویند روشن است. به عنوان مثال به گفته او هرچه تعداد افراد بیشتری واکسن دریافت می‌کنند، مطمئنا موارد پیشرفت بیشتری در تعداد روزافزون افرادی که واکسینه می‌شوند، مشاهده می‌شود؛ همچنین یک تست سواب بینی کرونا می‌تواند میزان RNA ویروسی موجود در بینی فرد را اندازه گیری کند، اما نمی‌تواند میزان عفونت ویروس را تشخیص دهد.

لورینگ می‌گوید: مقدار ژنوم موجود یک نشانگر است، اما این چیزی نیست که بگوییم این افراد به همان اندازه عفونی و ناقل هستند. یک سواب همچنین در یک زمان مشخص گرفته می‌شود، بنابراین نمی‌تواند با مدت زمانی که فرد عفونی است مطابقت داشته باشد.

لورینگ می‌گوید: افراد واکسینه شده در برابر دلتا ایمن بوده و تعداد آن‌ها در حال افزایش است که این امر سبب کاهش میزان ویروس می‌شود این در حالی است که اکثر عفونت‌ها در افراد واکسینه نشده اتفاق می‌افتد، تغییر بزرگ این است که اکنون به نظر می‌رسد افراد واکسینه شده گونه دلتای کرونا را بیشتر از سایر انواع ویروس منتقل می‌کنند؛ این بدان معناست که اقدامات اضافی مانند استفاده از ماسک در شرایط خاص به ویژه در فضا‌های بسته در مناطقی که سطح موارد بالاست، علاوه بر واکسن‌ها برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ لازم است.

داده‌های اولیه نشان می‌دهد که واکسن‌ها بیش از ۸۰ درصد در پیشگیری از بیماری‌های شدید، مرگ و میزان انتقال موثر هستند.

به گفته لورینگ، تعداد موارد ابتلا در مناطق با نرخ واکسیناسیون پایین بیشتر است، شواهدی که نشان می‌دهد واکسن‌ها در برابر همه انواع مختلف کار می‌کنند.

لورینگ همچنین تاکید کرد نرخ بالای واکسیناسیون برای محافظت از کودکان کوچکتر که هنوز واجد شرایط واکسیناسیون نیستند و همچنین افراد دارای نقص ایمنی مورد نیاز است. واکسیناسیون همچنین برای کاهش ظهور انواع مسری‌تر کلیدی است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->