افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

از شهر‌ها و تمدن‌های غرق شده چه می‌دانیم؟

  • کد خبر: ۷۸۴۷۳
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳
از شهر‌ها و تمدن‌های غرق شده چه می‌دانیم؟
یکی از اسرارآمیزترین و مرموزترین مناطق روی این کره خاکی، شهر‌ها و تمدن‌هایی هستند که سال‌ها پیش، غرق شده اند. شهر‌ها و تمدن‌هایی که عمر برخی از آن‌ها به چندین هزار سال پیش بازمی گردد و برخی از این سازه‌ها چنان باشکوه اند، که باستان شناسان در ساختشان به دست بشر تردید دارند.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ یکی از اسرارآمیزترین و مرموزترین مناطق روی این کره خاکی، شهر‌ها و تمدن‌هایی هستند که سال‌ها پیش، غرق شده اند. شهر‌ها و تمدن‌هایی که عمر برخی از آن‌ها به چندین هزار سال پیش بازمی گردد و برخی از این سازه‌ها چنان باشکوه اند، که باستان شناسان در ساختشان به دست بشر تردید دارند. Yonaguni نام یکی از همین بنا‌ها در کشور ژاپن است که دو هزار سال پیش، بر اثر زلزله غرق شده است. خرابه‌های این بنای خارق العاده نخستین بار در سال ۱۹۸۶ کشف شد و پس از آن دانشمندان سرنخ‌هایی از حضور انسان‌ها و حیوانات در این بنای کهن یافتند.

 

اگر این بنای سنگی به دست انسان‌ها ساخته شده باشد، باید گفت ۵ تا ۱۰ هزار سال پیش، انسان‌های قدرتمند و شگفت انگیزی روی زمین زندگی می‌کردند. Cleopatra’s Palace یا کاخ کلوئه پاترا نیز از دیگر عجایب دنیای زیر آب است. کلئوپاترا آخرین فرعون حاکم بر مصر بود و کاخ او چیزی حدود ۱۴ قرن پیش در زیر آب مدفون شد. این کاخ در سال ۱۹۹۶ توسط یک تیم حرفه‌ای غواصی کشف شد و حجم زیادی طلا، جواهر و سکه‌های قدیمی از آن استخراج شد. هراکلیون Thonis-Heracleion شهری است که آن را با نام آتلانتیس مصر می‌شناسند.

 

آتلانتیس نام قاره‌ای است که در افسانه‌ها بر اثر فوران آتشفشان غرق می‌شود و تا امروز، هنوز کسی نمی‌داند آتلانتیس یک حقیقت بود یا یک افسانه. هراکلیون از چنان شکوه و عظمتی برخوردار است که باگذشت بیش از یک دهه از آغاز حفاری آن، هنوز بخش اندکی از آن بررسی شده است و باستان شناسان تخمین می‌زنند بررسی کامل این تمدن، چیزی حدود ۲۰۰ سال دیگر زمان می‌برد. با گذشت چندین قرن از زلزله هراکلوین و غرق شدن آن، امروز باستان شناسان ناچار به حفاری ۴۵ متری در کف دریا هستند و حجم زیاد ماسه و شن، اجازه پیشروی فوری نمی‌دهد. حکایت شی چنگ یا Lion City هم جالب است.

 

این شهر در سال ۱۹۵۹ توسط دولت چین و به طور تعمدی در یک پروژه سدسازی غرق شد و تا سال ۲۰۰۱ فراموش شد، اما بعد از آن شی چنگ دوباره بر سر زبان‌ها افتاد و حالا هرساله گردشگران زیادی برای غواصی در خرابه‌های این شهر راهی چین می‌شوند. اکنون نیز شهر‌ها و کشور‌های زیادی بر اثر گرمایش زمین و به واسطه بالا آمدن سطح آب در معرض غرق شدن قرار گرفته اند. پیش بینی می‌شود کشور مالدیو تا سال ۲۰۵۰ غیرقابل سکونت شود و به کلی زیر آب فرو رود و این حکایت بسیاری از شهر‌ها و کشور‌های کره زمین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->