این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از شهر‌ها و تمدن‌های غرق شده چه می‌دانیم؟

  • کد خبر: ۷۸۴۷۳
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳
از شهر‌ها و تمدن‌های غرق شده چه می‌دانیم؟
یکی از اسرارآمیزترین و مرموزترین مناطق روی این کره خاکی، شهر‌ها و تمدن‌هایی هستند که سال‌ها پیش، غرق شده اند. شهر‌ها و تمدن‌هایی که عمر برخی از آن‌ها به چندین هزار سال پیش بازمی گردد و برخی از این سازه‌ها چنان باشکوه اند، که باستان شناسان در ساختشان به دست بشر تردید دارند.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ یکی از اسرارآمیزترین و مرموزترین مناطق روی این کره خاکی، شهر‌ها و تمدن‌هایی هستند که سال‌ها پیش، غرق شده اند. شهر‌ها و تمدن‌هایی که عمر برخی از آن‌ها به چندین هزار سال پیش بازمی گردد و برخی از این سازه‌ها چنان باشکوه اند، که باستان شناسان در ساختشان به دست بشر تردید دارند. Yonaguni نام یکی از همین بنا‌ها در کشور ژاپن است که دو هزار سال پیش، بر اثر زلزله غرق شده است. خرابه‌های این بنای خارق العاده نخستین بار در سال ۱۹۸۶ کشف شد و پس از آن دانشمندان سرنخ‌هایی از حضور انسان‌ها و حیوانات در این بنای کهن یافتند.

 

اگر این بنای سنگی به دست انسان‌ها ساخته شده باشد، باید گفت ۵ تا ۱۰ هزار سال پیش، انسان‌های قدرتمند و شگفت انگیزی روی زمین زندگی می‌کردند. Cleopatra’s Palace یا کاخ کلوئه پاترا نیز از دیگر عجایب دنیای زیر آب است. کلئوپاترا آخرین فرعون حاکم بر مصر بود و کاخ او چیزی حدود ۱۴ قرن پیش در زیر آب مدفون شد. این کاخ در سال ۱۹۹۶ توسط یک تیم حرفه‌ای غواصی کشف شد و حجم زیادی طلا، جواهر و سکه‌های قدیمی از آن استخراج شد. هراکلیون Thonis-Heracleion شهری است که آن را با نام آتلانتیس مصر می‌شناسند.

 

آتلانتیس نام قاره‌ای است که در افسانه‌ها بر اثر فوران آتشفشان غرق می‌شود و تا امروز، هنوز کسی نمی‌داند آتلانتیس یک حقیقت بود یا یک افسانه. هراکلیون از چنان شکوه و عظمتی برخوردار است که باگذشت بیش از یک دهه از آغاز حفاری آن، هنوز بخش اندکی از آن بررسی شده است و باستان شناسان تخمین می‌زنند بررسی کامل این تمدن، چیزی حدود ۲۰۰ سال دیگر زمان می‌برد. با گذشت چندین قرن از زلزله هراکلوین و غرق شدن آن، امروز باستان شناسان ناچار به حفاری ۴۵ متری در کف دریا هستند و حجم زیاد ماسه و شن، اجازه پیشروی فوری نمی‌دهد. حکایت شی چنگ یا Lion City هم جالب است.

 

این شهر در سال ۱۹۵۹ توسط دولت چین و به طور تعمدی در یک پروژه سدسازی غرق شد و تا سال ۲۰۰۱ فراموش شد، اما بعد از آن شی چنگ دوباره بر سر زبان‌ها افتاد و حالا هرساله گردشگران زیادی برای غواصی در خرابه‌های این شهر راهی چین می‌شوند. اکنون نیز شهر‌ها و کشور‌های زیادی بر اثر گرمایش زمین و به واسطه بالا آمدن سطح آب در معرض غرق شدن قرار گرفته اند. پیش بینی می‌شود کشور مالدیو تا سال ۲۰۵۰ غیرقابل سکونت شود و به کلی زیر آب فرو رود و این حکایت بسیاری از شهر‌ها و کشور‌های کره زمین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->