چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

«دختر مصنوعی» گرسنه و خسته نمی‌شود!

  • کد خبر: ۷۹۰۶۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۰
«دختر مصنوعی» گرسنه و خسته نمی‌شود!
ماجرای جالبی از زندگی دختر بچه انگلیسی می‌خوانید که متفاوت‌ترین و عجیب‌ترین دختر دنیا معرفی شده است او نه گرسنه و خسته می‌شود و نه حتی درد را احساس می‌کند. اگرچه اولیویا در ظاهر همانند سایر هم سن و سالانش به نظر می‌رسد، اما پزشکان او را به خاطر قابلیت‌های منحصر به فردش «دخترِ مصنوعی» نامیده اند.

غفاری | شهرآرانیوز؛ احتمالا داستان‌هایی درباره ابرانسان‌ها شنیده اید یا در فیلم‌های علمی، تخیلی دیده اید. داستان‌ها حول‌وحوش فردی می‌چرخد که توانایی و قدرت فراطبیعی دارد و کار‌های عجیبی انجام می‌دهد. این قدرت مافوق طبیعی یا بعد از حادثه‌ای عجیب یا تولد با DNA غیرطبیعی ایجاد می‌شوند، اما آیا در دنیای واقعی سوپرمن‌ها وجود خارجی دارند یا زاده ذهن و خیال پردازی نویسندگان هستند؟

ماجرایی که می‌خوانید داستان زندگی متفاوت‌ترین و عجیب‌ترین دختر دنیاست. شاید برایتان جالب باشد که بدانید دختری در جهان زندگی می‌کند که به دلیل نقص ژنتیکی اش به یک ابر انسان تبدیل شده است. فردی که هیچ چیز اورا از پا در نمی‌آورد.

طبیعی است که وقتی افراد دچار سانحه‌ای می‌شوند درد حاصل از آن را احساس می‌کنند، اما در سال ۲۰۱۶ میلادی اتفاقی می‌افتد که خلاف قوانین طبیعی و زیستی است. در آن سال دختر بچه‌ای ۸ساله با اتومبیل تصادف می‌کند و به شدت آسیب می‌بیند، اما پس از تصادف روی دو پای خود می‌ایستد و به صورت عادی راه می‌رود. مادرش می‌گوید که او فقط از نظر ظاهری کمی گیج و ترسیده به نظر می‌آمده است.

وقتی پزشکان او را معاینه و DNA او را آزمایش می‌کنند متوجه می‌شوند دختربچه به اختلالی نادر مبتلاست.

اولیویا فرانس ورث، دخترانگلیسی ۱۱ساله، به هنگام تولد کروموزوم شماره ۶ نداشت و این فقدان که می‌توانست باعث شود او از نظر ذهنی عقب مانده یا از نظر ظاهری متمایز از دیگر افراد سالم باشد، او را به یک انسان خاص و منحصر به فرد با ظاهری معمولی و شبیه دیگر همسن وسالانش تبدیل کرد.

تفاوتی که شاید شبیه شمشیر دولبه باشد، زیرا او نه گرسنه می‌شود و نه خسته و حتی ادراکی از درد ندارد یا به زبان خودمانی‌تر درد را حس نمی‌کند، چیزی که می‌تواند برای هر انسانی خطرآفرین باشد و جانش را بگیرد.

مادرش می‌گوید که او می‌تواند بدون ذره‌ای استراحت و چند روز غذا نخوردن، ساعت‌ها بدود و فعالیت کند و این آن قدر برای پزشکان عجیب است که به او لقب دختر مصنوعی داده اند. سؤالی ممکن است برایتان پیش بیاید که چطور او بدون غذا و خوابیدن زنده مانده است؟ برای اینکه اولیویا را به خوابیدن وادارند او باید قرص‌های ملاتونین و خواب آور مصرف کند و به برنامه‌های منظم یادآوری برای خوردن غذا و خوابیدن نیاز‌مند است.

شاید شما هم کنجکاو شده باشید بدانید او چه استفاده‌ای از استعدادش می‌کند، اما راستش را بخواهید ما هم بی اطلاعیم. اگر شما به جای او بودید از این استعداد ذاتی چه استفاده‌ای می‌کردید؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->