براجعه نزد درویش می‌رود اوریه بازی با فولاد را از دست داد مهاجم معروف در راه پرسپولیس استیلی هم فخریان را گردن نگرفت!| در پرسپولیس چه خبر است؟ مذاکره استقلال با هافبک سابق یوونتوس و بارسلونا حبس تعلیقی برای مهاجم سابق سپاهان درباره شرایط این روز‌های کاپیتان تیم ملی | جهان جهانبخش طلا و نقره سوغات بوچیاکاران خراسان رضوی از قزاقستان ماشاریپوف بلاتکلیف برای جراحی | اختلاف میان پزشکان ایران و ازبک پرونده فخریان و پرسپولیس در کمیته اخلاق سعید مهری در لیست ساپینتو نیست حمایت تمام قد هاشمیان از بازیکنان پرسپولیس مشهد گزینه میزبانی بازی‌های آسیایی استقلال شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ارزشمندترین تیم‌های فوتبال جهان پس از نقل و انتقالات تابستان ۲۰۲۵ مشخص شدند | رئال در صدر ویدئو | تمامی گل‌های ایساک، مهاجم جدید لیورپول در لیگ انگلیس قلعه‌حسن‌خان؛ معبد بیچارگی فوتبال ایران بنیادی فر در راه مالزی محرومیت آلوز تا نیم فصل! سیمئونه، ناکام‌ترین مربی اروپا
سرخط خبرها

مجیدی با حضور امیری در پست سرپرستی استقلال مخالف است!

  • کد خبر: ۷۹۳۳۰
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
مجیدی با حضور امیری در پست سرپرستی استقلال مخالف است!
بعد از اینکه جواد زرینچه به دلیل مخالفت‌های برخی افراد در داخل باشگاه و همچنین بی میلی فرهاد مجیدی از سرپرستی استقلال استعفاء داد گفته می‌شود بهرام امیری نیز برای حضور در سرپرستی استقلال با مشکل مواجه شده است.
گروه ورزش|شهرآرانیوز، انتخاب سرپرست برای تیم استقلال در سال‌های اخیرهمواره برای مدیران این باشگاه دردسر‌های بسیاری ایجاد کرده و هیچ گاه یک سرپرست نتوانسته یک فصل کاری را با استقلال به پایان برساند. در همین روز‌های اخیر بعد از اینکه جواد زرینچه از احمد مددی حکم سرپرستی دریافت کرد، به دلیل برخی مخالفت‌ها از سمت خود کناره گیری کرد. گرچه زرینچه در مصاحبه خود بعد از برکناری گله‌ای از فرهاد مجیدی نداشت، اما سرمربی استقلال تمایل چندانی به حضور آقا جواد در این سمت نداشت و حتی بعد از استفعای زرینچه هرگز تلاشی برای بازگشت این چهره نامی باشگاه استقلال انجام نداد.  


بعد از منتفی شدن حضور زرینچه در سرپرستی تیم استقلال مدیران این باشگاه با بهرام امیری که سابقه معاونت را در باشگاه استقلال دارد به توافق رسیدند، اما بعد از انتخاب امیری نیز از باشگاه استقلال خبر رسیده که فرهاد مجیدی هیچ تمایلی به حضور این شخص در پست سرپرستی استقلال ندارد.

مجیدی البته در رسانه‌ها هیچ واکنشی به این ماجرا نشان نداده است، اما مخالفت او به حدی علنی شده که برخی رسانه‌ها به فاش گویی ماجرا پرداخته و از این موضوع نیز رونمایی کرده‌اند.

برخی از نزدیکان مجیدی معتقدند که او به دنبال گماردن برادرش در این پست است و تلاش می‌کند با کنار زدن گزینه‌هایی که از سوی مدیران باشگاه انتخاب می‌شوند، حرف خود را به کرسی بنشاند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->