به گزارش شهرآرانیوز؛ روز گذشته خبری در فضای مجازی دست به دست شد که بی بی سی فارسی وقتی داشته با فهیم دشتی مصاحبه میگرفته برای چند ثانیه ارتباط قطع میشود و شماره موبایل فهیم دشتی، نمایش داده میشود و در اختیار آی اس آی پاکستان قرار میگیرد.
«محمدحسین جعفریان» نزدیکترین خبرنگار ایرانی به احمد مسعود در این باره گفته است؛ «شایعه شده که تلویزیون بی بی سی با آقای فهیم دشتی تماس گرفته و در حال گفتگو با ایشان بودند و هم زمان از طریق جی پی اس محل ایشان شناسایی شده و در اختیار آی اس آی پاکستان قرار گرفته است. بعد هم پهپاد مسلح شده، مشخصات جغرافیایی محل حضور فهیم دشتی به آن داده شده و خودرو درحال حرکت هدف قرار گرفته است.»
هرچند که هنوز درستی یا نادرستی این خبر تأیید نشده است، اما در صورت تأیید باید دید بی بی سی چه دفاعی از خود دارد و چرا برای خاموش کردن صدای آزادی و مقاومت مردم افغانستان تلاش کرده است؟ یکی از کاربران ایرانی توئیتر در این باره نوشته است: «یاد کار بی بی سی در کودتای ۲۸ مرداد علیه دکتر مصدق افتادم، اکنون ساعت دقیقا ۱۲ نیمه شب است و این رمز و دستور شروع کودتا بود!»
اگر این روزها اخبار افغانستان و پنجشیر را رصد کرده باشید، به احتمال زیاد اسم «فهیم دشتی» سخن گوی جبهه مقاومت به رهبری احمد مسعود به گوشتان خورده است، مردی که در ساعتهای آغازین روز دوشنبه هنگامی که قصد داشت با «ژنرال عبدالودود ذره» خواهرزاده احمدشاه مسعود و از فرماندهان جبهه مقاومت در پنجشیر تردد کند، هدف پهپادهای پاکستانی قرار گرفت و جان باخت.
فهیم دشتی بعد از سال ۲۰۰۱ و آغاز فصلی نوین در تاریخ افغانستان همیشه خبرنگار بود، چه آن روزها که در نهادهای حامی از رسانههای آزاد در افغانستان فعالیت داشت و چه آن روزها که مسئولیتی در رسانههای این کشور بردوشش گذاشته بودند. او همواره از حقوق خبرنگاران افغانستانی دفاع میکرد و به تکیه گاهی برای آنها تبدیل شده بود.
در طول آن سالها دشتی بارها با حضور در برنامههای تلویزیونی افغانستان از اصل آزادی بیان دفاع کرد و بر اهمیت آن تأکید کرد. دشتی از نزدیکان «احمدشاه مسعود» شیر دره پنجشیر و قهرمان ملی افغانستان بود و ۱۸ شهریور ۱۳۸۰ در حمله انتحاری به جان احمدشاه مسعود از ناحیه چشم زخمی شد. از فهیم دشتی نقل شده است وقتی احمدمسعود، فرزند احمدشاه مسعود، برای زندگی از لندن به کابل آمد به او قول داد که تا آخرین لحظه کنار او باشد و همین طور هم شد.