قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد
سرخط خبرها

مخالفان تزریق واکسن کرونا چطور فکر می‌کنند؟

  • کد خبر: ۸۰۶۴۳
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
  • ۱
مخالفان تزریق واکسن کرونا چطور فکر می‌کنند؟
«معلوم نیست توی اینا چی ریختن» جمله عمومی و به ظاهر معترضانه تمام آن‌هایی است که دست کم در ایران نمی‌خواهند به هیچ وجه واکسن بزنند. از ابتدای شروع واکسیناسیون عمومی در دنیا، عده‌ای از تزریق آن خودداری کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «معلوم نیست توی اینا چی ریختن» جمله عمومی و به ظاهر معترضانه تمام آن‌هایی است که دست کم در ایران نمی‌خواهند به هیچ وجه واکسن بزنند. از ابتدای شروع واکسیناسیون عمومی در دنیا، عده‌ای از تزریق آن خودداری کردند.

همین موضوع باعث شد دولت‌ها به فکر راهکاری برای ترغیب شهروندانشان برای شرکت در واکسیناسیون شوند و حتی در برخی کشور‌ها کار به هدایای نقدی و غیرنقدی هم کشید، اما وضع فرق چندانی نکرد، چراکه برخی والدین در آن کشور‌ها بسیاری از خطرات پزشکی را با دریافت واکسن در کودکانشان مرتبط می‌دانند، از جمله می‌گویند؛ اوتیسم یکی از تبعات احتمالی واکسینه شدن است. از آن طرف، برای قطع زنجیره کرونا باید بیش از ۷۰ درصد جمعیت آن کشور واکسینه شوند. اعتراض ها، اما کم کم به خیابان‌ها کشیده شد و جمعیت مقابله با واکسن در دنیا شکل گرفت که می‌خواستند همه را از به اصطلاح عوارض آن آگاه کنند.

نکته دیگر اینکه برخی از دولت‌های اروپایی ناچار شدند از قوه قهریه استفاده کنند و برای افرادی که واکسن نمی‌زنند مقررات سفت و سختی اعمال کنند. این موضوع کار را بدتر کرد و حالا شاهد اعتراض‌ها و حتی زد و خورد با مأموران امنیتی در پاریس هستیم. اعتراض‌ها به واکسن کرونا در داخل کشور هم ادامه دارد و محدود به قشر خاصی هم نیست. در میان معترضین هم تحصیل کرده‌ها وجود دارند و هم مردم عادی، اما مهم‌تر از هر چیز دلایل مخالفان با تزریق واکسن است؛ حرف‌هایی که روشن نیست به کدام منبع استناد می‌کند و بر پایه کدام تحقیقات است.

 

گاهی حتی دلایل رنگ وبوی فانتزی و طنازانه به خود می‌گیرند آن هم در شرایطی که تا همین چند وقت پیش، مطالبه گری زیادی برای تهیه و تزریق واکسن وجود داشت. مثلا یکی از مخالفان تزریق واکسن در گفتگو با روزنامه «همشهری» گفت می‌خواهد فرزند دیگری هم داشته باشد و دوست ندارد عقیم شود! عده‌ای هم که منتظر اثربخشی واکسن‌های کرونا هستند و عده‌ای هم منتظر آمدن واکسن‌های بهتر و مؤثرتر، اما رئیس انجمن ویروس شناسی ایران مدتی قبل در گفتگو با رسانه‌ها به همه توصیه کرد: «هر واکسنی که در دسترس بود، حتما بزنند.»

 

برخی از مخالفت‌ها با واکسن به طور مستقیم ناشی از اعتماد نداشتن به علم است. این عده به علمی که بر آن آگاهی ندارند، مظنون هستند و به مواد شیمیایی مورد استفاده در واکسن‌ها شک دارند. هرچند برخی به دلیل حساسیت از دریافت واکسن سر باز می‌زنند برخی دیگر به دلایل شخصی یا به دلیل اهمیتی که برای سلامت فرزندانشان قائل هستند با آن مخالفت می‌کنند، اما این مخالفت‌ها بدون تبعات نخواهد بود. در گذشته مخالفت با دریافت واکسن در ظهور دوباره بیماری عفونی ریشه کن شده نقش داشته است. مثلا سرخک یک بیماری مرگبار است و کارشناسان بهداشتی توضیح می‌دهند که خودداری والدین از واکسینه کردن کودکانشان باعث شیوع دوباره آن خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
0
0
معلوم نیست با چه یقینی از علمی که هر از چندگاهی از لزوم توقف در مصرف دارویی خاص به دلیل عواقب آن اطلاعیه می هد، دفاع می کنید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->