آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مخالفان تزریق واکسن کرونا چطور فکر می‌کنند؟

  • کد خبر: ۸۰۶۴۳
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
  • ۱
مخالفان تزریق واکسن کرونا چطور فکر می‌کنند؟
«معلوم نیست توی اینا چی ریختن» جمله عمومی و به ظاهر معترضانه تمام آن‌هایی است که دست کم در ایران نمی‌خواهند به هیچ وجه واکسن بزنند. از ابتدای شروع واکسیناسیون عمومی در دنیا، عده‌ای از تزریق آن خودداری کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «معلوم نیست توی اینا چی ریختن» جمله عمومی و به ظاهر معترضانه تمام آن‌هایی است که دست کم در ایران نمی‌خواهند به هیچ وجه واکسن بزنند. از ابتدای شروع واکسیناسیون عمومی در دنیا، عده‌ای از تزریق آن خودداری کردند.

همین موضوع باعث شد دولت‌ها به فکر راهکاری برای ترغیب شهروندانشان برای شرکت در واکسیناسیون شوند و حتی در برخی کشور‌ها کار به هدایای نقدی و غیرنقدی هم کشید، اما وضع فرق چندانی نکرد، چراکه برخی والدین در آن کشور‌ها بسیاری از خطرات پزشکی را با دریافت واکسن در کودکانشان مرتبط می‌دانند، از جمله می‌گویند؛ اوتیسم یکی از تبعات احتمالی واکسینه شدن است. از آن طرف، برای قطع زنجیره کرونا باید بیش از ۷۰ درصد جمعیت آن کشور واکسینه شوند. اعتراض ها، اما کم کم به خیابان‌ها کشیده شد و جمعیت مقابله با واکسن در دنیا شکل گرفت که می‌خواستند همه را از به اصطلاح عوارض آن آگاه کنند.

نکته دیگر اینکه برخی از دولت‌های اروپایی ناچار شدند از قوه قهریه استفاده کنند و برای افرادی که واکسن نمی‌زنند مقررات سفت و سختی اعمال کنند. این موضوع کار را بدتر کرد و حالا شاهد اعتراض‌ها و حتی زد و خورد با مأموران امنیتی در پاریس هستیم. اعتراض‌ها به واکسن کرونا در داخل کشور هم ادامه دارد و محدود به قشر خاصی هم نیست. در میان معترضین هم تحصیل کرده‌ها وجود دارند و هم مردم عادی، اما مهم‌تر از هر چیز دلایل مخالفان با تزریق واکسن است؛ حرف‌هایی که روشن نیست به کدام منبع استناد می‌کند و بر پایه کدام تحقیقات است.

 

گاهی حتی دلایل رنگ وبوی فانتزی و طنازانه به خود می‌گیرند آن هم در شرایطی که تا همین چند وقت پیش، مطالبه گری زیادی برای تهیه و تزریق واکسن وجود داشت. مثلا یکی از مخالفان تزریق واکسن در گفتگو با روزنامه «همشهری» گفت می‌خواهد فرزند دیگری هم داشته باشد و دوست ندارد عقیم شود! عده‌ای هم که منتظر اثربخشی واکسن‌های کرونا هستند و عده‌ای هم منتظر آمدن واکسن‌های بهتر و مؤثرتر، اما رئیس انجمن ویروس شناسی ایران مدتی قبل در گفتگو با رسانه‌ها به همه توصیه کرد: «هر واکسنی که در دسترس بود، حتما بزنند.»

 

برخی از مخالفت‌ها با واکسن به طور مستقیم ناشی از اعتماد نداشتن به علم است. این عده به علمی که بر آن آگاهی ندارند، مظنون هستند و به مواد شیمیایی مورد استفاده در واکسن‌ها شک دارند. هرچند برخی به دلیل حساسیت از دریافت واکسن سر باز می‌زنند برخی دیگر به دلایل شخصی یا به دلیل اهمیتی که برای سلامت فرزندانشان قائل هستند با آن مخالفت می‌کنند، اما این مخالفت‌ها بدون تبعات نخواهد بود. در گذشته مخالفت با دریافت واکسن در ظهور دوباره بیماری عفونی ریشه کن شده نقش داشته است. مثلا سرخک یک بیماری مرگبار است و کارشناسان بهداشتی توضیح می‌دهند که خودداری والدین از واکسینه کردن کودکانشان باعث شیوع دوباره آن خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
0
0
معلوم نیست با چه یقینی از علمی که هر از چندگاهی از لزوم توقف در مصرف دارویی خاص به دلیل عواقب آن اطلاعیه می هد، دفاع می کنید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->