دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

خبر درگذشت محمود کریمی علویجه، گوینده خبر آزادی خرمشهر تکذیب شد

  • کد خبر: ۸۱۷۶۴
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۷
خبر درگذشت محمود کریمی علویجه، گوینده خبر آزادی خرمشهر تکذیب شد
ساعتی پیش خبرگزاری صدا و سیما، خبر درگذشت محمود کریمی علویجه، گوینده خبر آزادی خرمشهر را منتشر کرد. محمود کریمی دقایقی بعد در تماس تلفنی با خبرنگار صدا و سیما اعلام کرد در صحت و سلامت کامل به سر می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود کریمی علویجه از گویندگان رادیو ایران که جزو نخستین کسانی بود که خبر آزادسازی خرمشهر را از رادیو اعلام کرد، در صحت و سلامت کامل است.

این گوینده باسابقه رادیو که صدایش با اعلام عبارت کوتاه، آشنا و خاطره انگیز «خونین شهر، شهر خون آزاد شد»، پس از ۳۹ سال همچنان در یادها باقی مانده است، در گفت وگویی با ایسنا، ضمن ابراز تاسف نسبت به انتشار اخبار نادرست در برخی رسانه ها و فضای مجازی درباره وی، اعلام کرد که در صحت و سلامت کامل است.

محمود کریمی علویجه در این گفت وگو همچنین تاکید کرد که حتی به کرونا هم مبتلا نشده است.

ساعاتی قبل برخی رسانه ها از درگذشت گوینده پیشکسوت صدا به دلیل ابتلاء به کرونا خبر داده بودند.

محمود کریمی علویجه از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷ یعنی تا زمان پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به عنوان گوینده، نویسنده و گزارشگر در رادیو و تلویزیون، عمدتا رادیو، فعال بود. او از این مدت نزدیک چهار سالش را یعنی از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۶۷ مدیریت پخش رادیو ایران را برعهده داشت.

اگر بخواهیم به کارهای دیگر وی بجز اعلام خبر آزادسازی خرمشهر در رادیو اشاره کنیم، به غیر از گزارش عملیات‌های جنگی، صدای محمود کریمی علویجه تا سال‌ها پس از جنگ، در تیتراژ آغازین برنامه رادیویی «راه شب» که پس از اخبار نیمه‌شب از رادیو ایران پخش می‌شد، شنیده ‌شد.

از دیگر خبرهایی که صدای این گوینده قدیمی را ماندگار کرد، اعلام خبر رحلت امام خمینی (ره) در رادیو بود. کریمی همچنین حضور مردم که برای وفاداری و عشق و علاقه به امام (ره) به صحنه آمده بودند را در گزارشی رادیویی تشریح کرد.

این گوینده پیش از شروع فعالیتش در تهران، مدتی در صداوسیمای مرکز اصفهان و مدتی هم در رادیویی که سپاه پاسداران و صدا و سیمای مرکز باختران (کرمانشاه) مشترکاً راه‌اندازی کرده بودند و هدف آن پوشش خبری و تهییج و پشتیبانی روحی رزمندگان در غرب کشور بود، در سرپل ذهاب پادگان ابوذر فعالیت می‌کرد و از آنجا به تهران آمد.

کریمی پس از جنگ تحمیلی از صداوسیما به وزارت نفت (پتروشیمی) رفت و پس از مدتی به لندن اعزام شد. او همزمان درسش را با هزینه شخصی در حوزه فرهنگ، رسانه و ارتباطات در آنجا شروع کرد و مدرک فوق‌لیسانس‌اش را در زمینه فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه شمال لندن گرفت و مدرک دکترای او هم در همین رشته ارتباطات است.

 

 

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->