گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

ایمن‌ترین راه‌حل برای انتخاب رمز عبور چیست؟!

  • کد خبر: ۸۲۰۷۶
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
ایمن‌ترین راه‌حل برای انتخاب رمز عبور چیست؟!
به تازگی نظرسنجی از سوی PCMag انجام شده که نشان می‌دهد ۷۰ درصد بزرگ سالان هنوز از رمز عبور یکسان برای ورود به چند حساب مختلف استفاده می‌کنند.

راستگو | شهرآرانیوز - داشتن رمز عبور مناسب یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های امنیت مجازی است، اما آیا شما جزو آن دسته افرادی هستید که از یک گذرواژه برای ورود به چندین سایت مختلف استفاده می‌کنند؟ آیا از خطرات این کار مطلع هستید؟ مطمئنا این کار اصلا ایمن نیست و باعث می‌شود کاربر به راحتی قربانی هکر‌ها شود. به تازگی نظرسنجی از سوی PCMag انجام شده که نشان می‌دهد ۷۰ درصد بزرگ سالان هنوز از رمز عبور یکسان برای ورود به چند حساب مختلف استفاده می‌کنند.

استفاده دوباره از رمز‌های عبور چیزی است که هکر‌ها به آن علاقه دارند، به ویژه اینکه بسیاری از وب سایت‌ها و خدمات از نشانی ایمیل به عنوان نام کاربری استفاده می‌کنند. اگر این اطلاعات فاش شود، هکر‌ها می‌توانند از آن‌ها در چند مکان مختلف استفاده کنند و ببینند آیا می‌توانند با یک رمزعبور، به چند حساب مختلف برای یک فرد دسترسی پیدا کنند؟ سال ۲۰۱۶ اطلاعات حدود ۱۶۷ میلیون حساب کاربری لینکدین فاش و در دارک وب به فروش گذاشته شد؛ به همین دلیل اکنون مایکروسافت اجازه نمی‌دهد کاربری گذرواژه آسان انتخاب کند.

در این نظرسنجی از نحوه ذخیره رمز‌های عبور به وسیله افراد نیز پرسیده شد. متداول‌ترین راه، حفظ آن‌ها بود. بدیهی است که این روش بسیار ایمن است، اما این خطر نیز وجود دارد که رمز عبور را فراموش کنید. با کمال تعجب، دومین روش پرطرف دار که از سوی ۳۶ درصد مردم استفاده می‌شود، نوشتن آن‌ها (به صورت فیزیکی) است که روش ایمنی به نظر نمی‌رسد.

همچنین ۲۴درصد گفته اند که آن‌ها را در تلفن یا دیگر وسایل الکترونیکی یادداشت می‌کنند، که این راه نیز خطرناک به نظر می‌رسد. در این میان، ۳۳ درصد شرکت کنندگان از روشی استفاده می‌کردند که از سوی بسیاری از متخصصان امنیت پیشنهاد می‌شود؛ این افراد نرم افزار‌های مدیریت گذرواژه را برای ذخیره سازی اطلاعات حساب خود انتخاب کرده اند. درست است که این اپ‌ها نیز خطا‌هایی دارند، اما اکنون به عنوان ایمن‌ترین روش برای نگهداری رمز عبور شناخته می‌شوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->