بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

منشور ۸ ماده‌ای «شهردار» برای فعالیت‌های عمرانی مشهدالرضا (ع)

  • کد خبر: ۸۲۴۳۲
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱
منشور ۸ ماده‌ای «شهردار» برای فعالیت‌های عمرانی مشهدالرضا (ع)
شهردارجهان شهرمشهد الرضا(ع) بر رعایت «منشورهشت ماده ای» برای فعالیت های عمرانی در دوره ششم مدیریت شهری تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله ارجائی، امروز در افتتاح فاز دوم تقاطع غیرهمسطح مصلی که با حضور رئیس و جمعی از اعضای شورای شهر و مدیران شهری برگزار شد با اشاره به اینکه هشت نکته مهم باید در خصوص طراحی و اجرای پروژه‌های عمرانی مورد توجه بیشترحوزه فنی و عمران قرار بگیرد تاکید کرد: نکته اول مطالعه محور بودن پروژه‌ها بر اساس نیاز‌های آینده شهر است، لذا درطراحی و اجرای پروژه‌ها حداقل افق ۲۰ ساله باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی ادامه داد: گاهی دیده می‌شود که پروژه‌ای اجرا می‌شود، اما، چون با نگاه به آینده طراحی نشده، نیاز است تا برای اصلاح آن پروژه‌ای دیگر را نیز اجرا کنیم.


شهردارجهان شهرمشهد الرضا (ع)، توجه مخاطبان به تهیه پیوست‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جلب و آن‌ها را جزو لاینفک مطالعات دانست.

ارجائی، افزود: بهره گرفتن از نظرات مردم در طراحی و اولویت بندی اجرای پروژه‌های عمرانی در سطح محلی و شهری یکی دیگر از نکاتی است که باید مورد توجه قرار داده شود.


وی با بیان اینکه استفاده از منابع مالی پایدار در تعریف پروژه‌های غیر انتفاعی نکته مهم دیگری است که باید در پروژه‌ها مد نظر قرارگیرد، گفت: متصل کردن پروژه‌ها به منابع غیر پایدار زمان اجرای پروژه را طولانی و باعث خواهد شد تا پیمانکاران دچار زحمت شوند لذا متصل کردن پروژه‌ها به منابع مالی پایدار باید در اولویت باشد که دراین دوره مورد توجه قرار خواهد گرفت.

شهردارجهان شهرمشهد الرضا (ع)، با تاکید براستفاده از ظرفیت پیمانکاران و مشاوران بومی به عنوان یکی دیگر ازنکات مهم منشور هشت ماده‌ای مورد نظرش در خصوص فعالیت‌های عمرانی تصریح کرد: استان خراسان رضوی به ویژه جهان شهرمشهد الرضا (ع) از پتانسیل‌های عظیمی برخوردار است که با کمی حمایت و توجه بیشتر می‌توان آن را به فعل درآورد، این کار هم وظیفه و هم انتظار از مدیریت شهری است.

ارجائی، با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود به فعالیت‌های عمرانی انتفاعی گفت: ازسرمایه گذاران تقاضا داریم تا به پروژه‌های انتفاعی شهری ورود پیدا کنند، این کار هم برای سرمایه گذاران اثرات و برکات دارد و هم زائران و همسایگان امام رضا (ع) از برکات آن بهره خواهند برد.

وی، با بیان اینکه شیب خدمت به نقاط حاشیه‌ای و کم برخورداردر این دوره تندترخواهد شد اظهارکرد: امیدواریم بتوانیم دراین دوره در تمامی نقاط شهرتوازنی را برقرارکنیم که نشات گرفته از نگاهی عدالت محور به توزیع امکانات و فرصت‌ها باشد.

شهردارجهان شهرمشهد الرضا (ع)، اضافه کرد: توسعه متوازن و زیست پذیرکردن نقاط مختلف شهریکی از اولویت‌های ابلاغی شورای اسلامی شهر به مدیریت شهری است که مسلما سرلوحه اقدامات این دوره قرار خواهد گرفت.

ارجائی، با تاکید براینکه اولویت مدیریت شهری اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه تمام است خاطرنشان کرد: ما به اجرای پروژه‌های جدید عمرانی نیز توجه خواهیم داشت، اما اکنون اولویت، اتمام پروژه‌های نیمه تمام عمرانی است.

وی، سرعت، کیفیت درانجام کار و کوتاه کردن زمان اجرا پروژه‌های عمرانی را آخرین مورد از «منشورهشت ماده‌ای شهردار» در خصوص فعالیت‌های عمرانی شهری برشمرد و تاکید کرد: بر این اساس در کنار سرعت بخشیدن به اجرای پروژه‌های عمرانی جهت کوتاه کردن زمان بهره برداری، باید کیفیت در اجرای پروژه نیز مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

شهردارجهان شهرمشهد الرضا (ع)، در ادامه با اشاره به اهمیت اجرای تقاطع غیرهمسطح مصلی تصریح کرد: تسهیل دسترسی و روان سازی ترافیک یکی از اهداف طراحی و اجرای این تقاطع بوده است که از تلاش‌های انجام شده در این راستا در فرصتی کوتاه تشکر می‌کنیم.

ارجائی، افزود: امیدواریم تا با یک رفتار منسجم شاهد توسعه متوازن مشهد الرضا علیه السلام در شان و تراز انقلاب اسلامی باشیم.

وی، ادامه داد: امیدواریم با حمایت‌های شورای اسلامی شهر و تلاش همکارانم در شهرداری هر چهل روز یکبار شاهد افتتاح وبهره برداری از یک پروژه باشیم.

 

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->