فیلم قاتل وحشی، ساخته حمید نعمت‌الله به جشنواره فجر می‌رود؟ برنامه کنسرت خوانندگان پاپ در زمستان ۱۴۰۳ بهنوش طباطبایی و حامد بهداد با «گیس» به جشنواره فجر می‌روند ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس
سرخط خبرها

درباره «کینتسوگی» و قلب‌های شکسته

  • کد خبر: ۸۲۸۱۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
درباره «کینتسوگی» و قلب‌های شکسته
کینتسوگی، هنری به معنای نازک کاری با ورقه‌های طلاست. ایده‌ای که به ظروف شکسته معنای جدید می‌دهد. ژاپنی‌ها معتقد بودند وقتی اشیا می‌شکنند و دوباره کنارهم بند زده می‌شوند، زیباتر و گران بهاتر می‌شوند، گویی دوباره متولد شده اند و زندگی جدیدی را آغاز می‌کنند.

راستگو | شهرآرانیوز - چندین قرن پیش در سرزمینمان شاعری می‌زیست که می‌سرود: «هر کجا ویران بود آنجا امید گنج هست» مولانا معتقد بود در دل خرابه ها، از آنجا که شکسته است، از آنجا که قلبی ترک برداشته است، نور فهم، دانش، فروتنی و نور حق الهی می‌تابد.

همان طور که در حدیث قدسی، باری تعالی فرمود: «أَنَا عِنْدَ الْمُنْکَسِرَةِ قُلُوبُهُمْ» من نزد قلب‌های شکسته هستم. در عالم هر چیزی که سالم باشد ارزش دارد، ولی یک چیز هست که شکسته اش زیباست و آن دل است که خریدار آن خداوند تبارک تعالی است.

در ژاپن هنری وجود دارد که فلسفه‌ای عمیق در پسش نهفته است. هنری که می‌گوید جهان همه را درهم می‌شکند، اما پس از آن، برخی درست از همان جایی که شکست خورده اند، قوی می‌شوند.

درباره «کینتسوگی» و قلب‌های شکسته

افسانه‌ها می‌گویند که کینتسوگی از قرن پانزدهم میلادی آغاز شده است. زمانی که سرداری ژاپنی یک فنجان چای شکسته را برای مرمت به چین فرستاد. وقتی دوباره به دستش رسید، تکه‌های فنجان را با بَست‌های فلزی سرجایش قرار داده بودند، روشی که در آن زمان برای سرامیک‌ها متداول بود. طبیعت ناخوشایند بَست‌های فلزی او را رنجاند، ازاین رو برای تعمیر سفال، در پی روشی جدید شدند. ترک‌های فنجان شوگان ژاپنی با پرشدن از رزین لاکی و پودر طلایی دوباره اصلاح شد و از همان هنگام کینتسوگی متولد شد.

کینتسوگی، هنری به معنای نازک کاری با ورقه‌های طلاست. ایده‌ای که به ظروف شکسته معنای جدید می‌دهد. ژاپنی‌ها معتقد بودند وقتی اشیا می‌شکنند و دوباره کنارهم بند زده می‌شوند، زیباتر و گران بهاتر می‌شوند، گویی دوباره متولد شده اند و زندگی جدیدی را آغاز می‌کنند.

این هنر در واقع نمادی است برای شکستگی انسان‌ها در جریان زندگی. این هنر زیبا که به صورت بسیار عمیق به رنج‌ها و شکست‌ها می‌نگرد بر این تأکید دارد که اگر شکستی رخ می‌دهد یا کاستی‌هایی در زندگی به وجود می‌آید، ما باید آن را بپذیریم و با هر شکستی از چرخه زندگی خارج نشویم و یک سرخوردگی و شکست باعث نشود دیگر نتوانیم خودمان را پیدا کنیم. باید عیوب خودمان را در آغوش بکشیم و بدانیم زمانی بامعناتر زیسته ایم که شکسته ایم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->