وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ
سرخط خبرها

ماجرای راهیان کرمانشاه و تعلیق فوتبال ایران چیست؟| ورود AFC!

  • کد خبر: ۸۳۸۳۹
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
ماجرای راهیان کرمانشاه و تعلیق فوتبال ایران چیست؟| ورود AFC!
شنیده می‌شود به خاطر ماجراهای مربوط به باشگاه راهیان کرمانشاه و شکل حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، بعید نیست که کنفدراسیون فوتبال آسیا وارد شود و حتی فوتبال ایران را تعلیق کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دردسری که تیم راهیان کرمانشاه با دریافت یک رای از دادگاهی در استان برای فوتبال کشور ایجاد کرده کم کم ابعاد بین المللی به خود گرفته است. مقامات کنفدراسیون فوتبال آسیا که معمولا اخبار حساس فوتبال باشگاهی و ملی کشور را رصد می‌کنند با انتشار خبر بازگشت تیم راهیان کرمانشاه به لیگ دسته اول فوتبال بلافاصله دست به کار شده و همین مساله واکنش سریع نهاد‌های بین المللی فوتبال از جمله کنفدراسیون فوتبال آسیا را در پی داشته است.

AFC به تازگی با ارسال نامه‌ای انتقادی در ضرب الاجلی به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خواستار شفاف سازی موضوع در مورد دخالت‌های نهاد‌های غیر فوتبالی در نتایج و جدول مسابقات لیگ شده اند. درنامه AFC از مدیران ارشد فوتبال خواسته شده خیلی سریع توضیح‌های لازم را در مورد بازگشت یک تیم به لیگ یک با رای دادگاهی محلی ارائه کنند.

از نکات قابل توجه نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا ضمیمه شدن برخی اخبار رسانه‌های داخل کشور مبنی بر بازگشت تیم راهیان کرمانشاه به لیگ یک بود. به نظر می‌رسد اگر مسئولان ارشد کشوری نسبت به این رای صادر شده در دادگاهی در کرمانشاه واکنش مناسبی انجام ندهند و این رای که برخلاف رویه فوتبال در جهان و برخلاف اساسنامه‌های فدراسیون فوتبال کشورمان، فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا است مورد تجدید نظر خواهی قرار نگیرد، ممکن است تبعات سنگینی در انتظار فوتبال ملی و باشگاهی کشورمان باشد.

نباید فراموش کنیم در روز‌های سخت کرونایی در این دو سال فوتبال نه تنها مایه سرگرمی و پر کردن بهینه اوقات فراغت خانواده‌های ایرانی بود بلکه باعث نشاط اجتماعی و همبستگی بیشتر ملی در سراسر کشور شد و موفقیت‌های تیم ملی در مقدماتی جام جهانی و پیروزی‌های غرور آمیز و افتخار افرین مقابل کشور‌های حوزه خلیج فارس باعث مطلوبیت روانی و همبستگی احاد مختلف جامعه شده است. نباید این افتخار و همبستگی با رای عجیب دادگاهی استانی که به سود تیم استان کرمانشاه صادر شده خدشه دار شود و خدایی ناکرده تبعات سنگینی برای فوتبال ملی و باشگاهی داشته باشد و حتی ممکن است به تعلیق و ممنوعیت حضور تیم ملی در جام جهانی قطر شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->