آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیماران کرونایی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۸۳۸۹۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷
بیماران کرونایی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟
کاوه کاظمیان، داروساز گفت: چند روز حیاتی را که پزشکان می‌توانند از آن به بهترین نحو برای مهار ویروس کرونا در بدن استفاده کنند، بیماران به خوردن داروهای خانگی بسنده می‌کنند که همین موضوع ممکن است برای درمان دیر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاوه کاظمیان، داروساز و فعال در حوزه درمان سرطان  در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم، با اشاره تاثیرات استرس بر روی سلامتی،گفت: استرس نقش به سزایی در کاهش سطح ایمنی بدن دارد که می‌تواند خطر ابتلا به کرونا یا حتی سرطان را افزایش  دهد.

وی با اشاره به اینکه برخی از بیماری‌ها مثل کرونا و سرطان پیامدهای روحی و ناراحتی‌های روانی را برای انسان به همراه دارد، تصریح کرد: وقتی به بیماری دچار می‌شویم علاوه بر درمان دارویی، برای درمان وضعیت روحی خودمان از مراجعه به روانپزشک نترسیم.

این داروساز بیان داشت:در دوران کرونا که استرس زیادی کشیده‌ایم و نگران ابتلای خودمان و اطرافیانمان به این ویروس بوده‌ایم یا با دیدن زجر بیماران اطرافمان ناراحت شده‌ایم؛ لازم است با روانپزشک صحبت کنیم تا کمی به سلامت روحمان کمک کرده باشیم.

کاظمیان افزود: چند سالی هست در بحث سرطان فرضیه‌ای برای درمان سلول‌های سرطانی مطرح شده که این سلول‌ها را توسط سیستم ایمنی خود بدن درمان کنند که با همین رویکرد واکسن کووک ۱ ساخته شده است.

وی گفت: این واکسن قرار است علاوه بر پروتئین‌های خود ویروس کرونا، به وسیله سیستم ایمنی فرد، بر همه جهش‌ها و انواع کرونا تاثیر گذاشته و آنها را بی اثر کند. مطالعات بالینی کووک1 در فاز اول و دوم انجام شده است.

این داروسازبیان کرد:سرطان در اصل یک بیماری ژنتیکی تعریف می‌شود و عوامل محیطی هم در آن نقش به سزایی دارد؛بنابراین می‌توان این بیماری را متاثر از مجموعه عوامل دانست.وقتی تکثیرهای بی رویه سلولی داشته باشیم باعث ایجاد غده‌هایی در بدن می‌شود که به سرطان می‌انجامد.

کاظمیان یادآور شد: اختلالی داریم که سیستم های تامین کننده، DNA را برای این تکثیرها فراهم می‌کند، وقتی در این تامین مشکل ایجاد می شود سلولها سرطانی می‌شوند.
وی با اشاره به ضرورت تحت درمان قرار گرفتن در دوران طلایی بیماری،اظهار داشت: دیر مراجعه کردن بیماران به پزشک و مراکز درمانی مشکل مهم در درمان کرونا است. اگر بیمار زود مراجعه کند درمان بیماری اش راحت تر است.

این داروساز خاطرنشان کرد: عموما چندروز حیاتی را که پزشکان می‌توانند از آن به بهترین نحو برای مهار ویروس یا بیماری در بدن استفاده کنند، بیماران به خوردن داروهای خانگی و جوشانده بسنده می‌کنند و به همین دلیل وقتی ویروس به همه ارگان‌های بدن سرایت کرد به پزشک مراجعه می‌کنند که همین ممکن است برای درمان دیر شده باشد.

کاظمیان ادامه داد: برای مقابله با استرسی که ممکن است ابتلا به کرونا برای افراد به همراه داشته باشد باید بدانیم که این ویروس بیماری لاعلاجی نیست و درمان دارد، اطلاعاتی که در تلویزیون منتشر می‌شود هم نشان دهنده این است که بسیاری از افراد پس از ابتلا به این ویروس درمان شده‌اند پس نباید نگران باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->