رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نگاهی به اهمیت مهربانی به بهانه انتشار تصویری از یک سرباز و کار نیک او

  • کد خبر: ۸۳۹۴۴
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳
نگاهی به اهمیت مهربانی به بهانه انتشار تصویری از یک سرباز و کار نیک او
این روزها ما بیشتر از همیشه نیازمند مهربانی به یکدیگر هستیم، مهربانی بی بهانه که می‌تواند ما را از قسمت زمخت زندگی رها کند، مثل مهربانی یک سرباز بالاتر از ونک.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ این خیلی خوب است که هر روز عکس‌های بیشتری از مهربانی شهروندان در برخورد با یکدیگر در فضای مجازی می‌بینیم. یک روز پلیسی که به راننده تاکسی کمک می‌کند، روز دیگر پلیسی که به بچه‌های کار، مهربانی می‌کند، روز بعدتر پلیسی که از کار خسته به سمت خانه می‌رفته، نشسته گوشه خیابان و به کودکی در نوشتن دیکته کمک کرده است.

برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید:

 

سایت خبری فرهیختگان با انتشار یک گزارش تصویری از یک سرباز راهور و کودک کار، نوشته است که «بالاتر از ونک این سرباز نیروی راهور هنگام بازگشت از کارش، وقتی دید که این کودک در نوشتن دیکته مشکل دارد، کنارش نشست و شروع به دیکته گفتن به او کرد.» این یعنی پلیس، یاور و غمخوار مردم، همانی که به آدم احساس امنیت و آرامش می‌دهد و این درست‌ترین تصویری است که یک جامعه می‌تواند از پلیس خود به حافظه بسپارد.

اینکه پلیس بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی خود یار و غمخوار مردم باشد، ارزش و اهمیت زیادی دارد و به طور قطع در همکاری شهروندان با آن‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند. مهم نیست که رنگ لباس پلیس سفید باشد یا سبز، یا سردوش او یک ستاره باشد یا چند ستاره، مهم این است که پلیس خود را از مردم و برای مردم می‌بیند. آیا غیر از این است که خداوند مهربان در قرآن کریم وعده داده است که چند برابر کار نیکی که انجام می‌دهیم به ما پاداش می‌دهد؟

در آیه ۱۶۰ سوره انعام آمده است: «هر کس کار نیکی بجا آورد، ده برابر آن پاداش دارد.» یا امام رضا (ع) که امام مهربانی است، می‌فرماید: «مهربانی با مردم نیمی از خرد است.» در واقع کمک و مهربانی با دیگران یکی از مهم‌ترین دستورات دین اسلام است. اینکه ما در زندگی، دغدغه کمک به دیگران را داشته باشیم و همواره برای کمک به هم نوعان خود دغدغه‌مند باشیم، لذت زندگی را برای ما و برای آن‌هایی که در کنار ما زندگی می‌کنند، دو چندان می‌کند و جامعه‌ای که با این نگاه زندگی کند، به طور قطع جامعه‌ای پویا و ارزشمند است.

افزون بر اینکه در آیات، روایت‌ها و آموزه‌های دینی ما، بر کمک به دیگران و اهمیت آن تأکید شده است. در ادبیات فارسی هم کمک به دیگران و مهربانی به هم نوعان اهمیت زیادی دارد و ادیبان و شاعران زبان فارسی همیشه برای ترویج این فرهنگ تلاش کرده اند، به عنوان مثال سعدی می‌گوید: «تو نیکویی کن و در دجله انداز/ که ایزد در بیابانت دهد باز.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->