کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

نگاهی به اهمیت مهربانی به بهانه انتشار تصویری از یک سرباز و کار نیک او

  • کد خبر: ۸۳۹۴۴
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳
نگاهی به اهمیت مهربانی به بهانه انتشار تصویری از یک سرباز و کار نیک او
این روزها ما بیشتر از همیشه نیازمند مهربانی به یکدیگر هستیم، مهربانی بی بهانه که می‌تواند ما را از قسمت زمخت زندگی رها کند، مثل مهربانی یک سرباز بالاتر از ونک.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ این خیلی خوب است که هر روز عکس‌های بیشتری از مهربانی شهروندان در برخورد با یکدیگر در فضای مجازی می‌بینیم. یک روز پلیسی که به راننده تاکسی کمک می‌کند، روز دیگر پلیسی که به بچه‌های کار، مهربانی می‌کند، روز بعدتر پلیسی که از کار خسته به سمت خانه می‌رفته، نشسته گوشه خیابان و به کودکی در نوشتن دیکته کمک کرده است.

برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید:

 

سایت خبری فرهیختگان با انتشار یک گزارش تصویری از یک سرباز راهور و کودک کار، نوشته است که «بالاتر از ونک این سرباز نیروی راهور هنگام بازگشت از کارش، وقتی دید که این کودک در نوشتن دیکته مشکل دارد، کنارش نشست و شروع به دیکته گفتن به او کرد.» این یعنی پلیس، یاور و غمخوار مردم، همانی که به آدم احساس امنیت و آرامش می‌دهد و این درست‌ترین تصویری است که یک جامعه می‌تواند از پلیس خود به حافظه بسپارد.

اینکه پلیس بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی خود یار و غمخوار مردم باشد، ارزش و اهمیت زیادی دارد و به طور قطع در همکاری شهروندان با آن‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند. مهم نیست که رنگ لباس پلیس سفید باشد یا سبز، یا سردوش او یک ستاره باشد یا چند ستاره، مهم این است که پلیس خود را از مردم و برای مردم می‌بیند. آیا غیر از این است که خداوند مهربان در قرآن کریم وعده داده است که چند برابر کار نیکی که انجام می‌دهیم به ما پاداش می‌دهد؟

در آیه ۱۶۰ سوره انعام آمده است: «هر کس کار نیکی بجا آورد، ده برابر آن پاداش دارد.» یا امام رضا (ع) که امام مهربانی است، می‌فرماید: «مهربانی با مردم نیمی از خرد است.» در واقع کمک و مهربانی با دیگران یکی از مهم‌ترین دستورات دین اسلام است. اینکه ما در زندگی، دغدغه کمک به دیگران را داشته باشیم و همواره برای کمک به هم نوعان خود دغدغه‌مند باشیم، لذت زندگی را برای ما و برای آن‌هایی که در کنار ما زندگی می‌کنند، دو چندان می‌کند و جامعه‌ای که با این نگاه زندگی کند، به طور قطع جامعه‌ای پویا و ارزشمند است.

افزون بر اینکه در آیات، روایت‌ها و آموزه‌های دینی ما، بر کمک به دیگران و اهمیت آن تأکید شده است. در ادبیات فارسی هم کمک به دیگران و مهربانی به هم نوعان اهمیت زیادی دارد و ادیبان و شاعران زبان فارسی همیشه برای ترویج این فرهنگ تلاش کرده اند، به عنوان مثال سعدی می‌گوید: «تو نیکویی کن و در دجله انداز/ که ایزد در بیابانت دهد باز.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->