پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

نگاهی به اهمیت مهربانی به بهانه انتشار تصویری از یک سرباز و کار نیک او

  • کد خبر: ۸۳۹۴۴
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳
نگاهی به اهمیت مهربانی به بهانه انتشار تصویری از یک سرباز و کار نیک او
این روزها ما بیشتر از همیشه نیازمند مهربانی به یکدیگر هستیم، مهربانی بی بهانه که می‌تواند ما را از قسمت زمخت زندگی رها کند، مثل مهربانی یک سرباز بالاتر از ونک.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ این خیلی خوب است که هر روز عکس‌های بیشتری از مهربانی شهروندان در برخورد با یکدیگر در فضای مجازی می‌بینیم. یک روز پلیسی که به راننده تاکسی کمک می‌کند، روز دیگر پلیسی که به بچه‌های کار، مهربانی می‌کند، روز بعدتر پلیسی که از کار خسته به سمت خانه می‌رفته، نشسته گوشه خیابان و به کودکی در نوشتن دیکته کمک کرده است.

برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید:

 

سایت خبری فرهیختگان با انتشار یک گزارش تصویری از یک سرباز راهور و کودک کار، نوشته است که «بالاتر از ونک این سرباز نیروی راهور هنگام بازگشت از کارش، وقتی دید که این کودک در نوشتن دیکته مشکل دارد، کنارش نشست و شروع به دیکته گفتن به او کرد.» این یعنی پلیس، یاور و غمخوار مردم، همانی که به آدم احساس امنیت و آرامش می‌دهد و این درست‌ترین تصویری است که یک جامعه می‌تواند از پلیس خود به حافظه بسپارد.

اینکه پلیس بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی خود یار و غمخوار مردم باشد، ارزش و اهمیت زیادی دارد و به طور قطع در همکاری شهروندان با آن‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند. مهم نیست که رنگ لباس پلیس سفید باشد یا سبز، یا سردوش او یک ستاره باشد یا چند ستاره، مهم این است که پلیس خود را از مردم و برای مردم می‌بیند. آیا غیر از این است که خداوند مهربان در قرآن کریم وعده داده است که چند برابر کار نیکی که انجام می‌دهیم به ما پاداش می‌دهد؟

در آیه ۱۶۰ سوره انعام آمده است: «هر کس کار نیکی بجا آورد، ده برابر آن پاداش دارد.» یا امام رضا (ع) که امام مهربانی است، می‌فرماید: «مهربانی با مردم نیمی از خرد است.» در واقع کمک و مهربانی با دیگران یکی از مهم‌ترین دستورات دین اسلام است. اینکه ما در زندگی، دغدغه کمک به دیگران را داشته باشیم و همواره برای کمک به هم نوعان خود دغدغه‌مند باشیم، لذت زندگی را برای ما و برای آن‌هایی که در کنار ما زندگی می‌کنند، دو چندان می‌کند و جامعه‌ای که با این نگاه زندگی کند، به طور قطع جامعه‌ای پویا و ارزشمند است.

افزون بر اینکه در آیات، روایت‌ها و آموزه‌های دینی ما، بر کمک به دیگران و اهمیت آن تأکید شده است. در ادبیات فارسی هم کمک به دیگران و مهربانی به هم نوعان اهمیت زیادی دارد و ادیبان و شاعران زبان فارسی همیشه برای ترویج این فرهنگ تلاش کرده اند، به عنوان مثال سعدی می‌گوید: «تو نیکویی کن و در دجله انداز/ که ایزد در بیابانت دهد باز.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->