آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد قتل با چاقوی میوه خوری| حکم قصاص برای برادر دادستان صادر شد بازار کساد واحد‌های اقامتی مشهد، تحت تاثیر گرانی و کمبود بلیت‌های هواپیما و قطار! ماجرای مردی که زنش را در خیابان به قتل رساند کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی رمزگشایی از ۴۳ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخی از سؤالات دروس امتحانات نهایی حذف شد + جزئیات این فرآورده لاغری چربی‌سوز، غیرمجاز اعلام شد ایست قلبی راننده کامیون در مسیر فریمان- مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود
سرخط خبرها

امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا

  • کد خبر: ۸۴۱۴۲
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا
اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مترجم:عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ ویرجینیا وولف، نویسنده شهیر انگلیسی در قرن بیستم میلادی، می‌گوید: «کسی که به اندازه کافی غذا نخوره باشد، نمی‌تواند خوب فکر کند، استراحت کند یا حتی عاشق شود!» اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند. هم‌اکنون از هر ۸ نفر، دست‌کم یک نفر از گرسنگی مزمن رنج می‌برد.

امروز در جهان از هر ۹ نفر، یک نفر دچار سوءتغذیه است.

در هر روز جمعیت جهان ۱۸۰ هزار نفر افزایش می‌یابد، اما اراضی مناسب برای کشاورزی محدود هستند.
۳- ۳۰ درصد از محصولات غذایی تولیدی از بین می‌روند.

از سال ۱۹۷۹ میلادی روز جهانی غذا از سوی نهاد غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در ۱۶ اکتبر در بیش از ۱۵۰ کشور برگزار می‌شود. در حالی که یک‌سوم غذای تولیدی در جهان در زنجیره تأمین تا توزیع آن از دست می‌رود، شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۱ «فعالیت‌های ما آینده ما را می‌سازند» انتخاب شده است. نهاد فائوی سازمان ملل متحد بر این باور است که با بهینه‌سازی تولید غذا، تعذیه بهتری انجام می‌گیرد و با حفظ محیط زیست، زندگی بهتری خواهیم داشت. غذایی که برای تغذیه انتخاب می‌کنیم و شیوه مصرف آن نه‌تن‌ها بر انسان‌ها که بر کره زمین نیز اثرگذار است. در جهانی که رقابت برای تأمین غذای کافی و مناسب بالا گرفته است، کشور‌ها باید به مسئله امنیت غذایی جهانی بیشتر بیندیشند.

۷۰ درصد

برای تأمین امنیت غذایی تا سال ۲۰۵۰، تولیدات جهانی باید تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
به عبارت دیگر:
محصول سویا تا %۵۱ افزایش یابد
محصول گندم %۶۰ افزایش یابد
محصول نیشکر %۸۷ افزایش یابد
محصول ذرت %۷۱ افزایش یابد

تأمین نیاز‌های غذایی نیازمند بهینه‌سازی کشت محصولات زراعی است.

منبع: http://www.fao.org

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->