مترجم:عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ ویرجینیا وولف، نویسنده شهیر انگلیسی در قرن بیستم میلادی، میگوید: «کسی که به اندازه کافی غذا نخوره باشد، نمیتواند خوب فکر کند، استراحت کند یا حتی عاشق شود!» اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند. هماکنون از هر ۸ نفر، دستکم یک نفر از گرسنگی مزمن رنج میبرد.
امروز در جهان از هر ۹ نفر، یک نفر دچار سوءتغذیه است.
در هر روز جمعیت جهان ۱۸۰ هزار نفر افزایش مییابد، اما اراضی مناسب برای کشاورزی محدود هستند.
۳- ۳۰ درصد از محصولات غذایی تولیدی از بین میروند.
از سال ۱۹۷۹ میلادی روز جهانی غذا از سوی نهاد غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در ۱۶ اکتبر در بیش از ۱۵۰ کشور برگزار میشود. در حالی که یکسوم غذای تولیدی در جهان در زنجیره تأمین تا توزیع آن از دست میرود، شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۱ «فعالیتهای ما آینده ما را میسازند» انتخاب شده است. نهاد فائوی سازمان ملل متحد بر این باور است که با بهینهسازی تولید غذا، تعذیه بهتری انجام میگیرد و با حفظ محیط زیست، زندگی بهتری خواهیم داشت. غذایی که برای تغذیه انتخاب میکنیم و شیوه مصرف آن نهتنها بر انسانها که بر کره زمین نیز اثرگذار است. در جهانی که رقابت برای تأمین غذای کافی و مناسب بالا گرفته است، کشورها باید به مسئله امنیت غذایی جهانی بیشتر بیندیشند.
برای تأمین امنیت غذایی تا سال ۲۰۵۰، تولیدات جهانی باید تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
به عبارت دیگر:
محصول سویا تا %۵۱ افزایش یابد
محصول گندم %۶۰ افزایش یابد
محصول نیشکر %۸۷ افزایش یابد
محصول ذرت %۷۱ افزایش یابد
تأمین نیازهای غذایی نیازمند بهینهسازی کشت محصولات زراعی است.
منبع: http://www.fao.org