ممنوعیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد اعلام شد | منع تردد از ساعت ۲۲ فرداشب (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) فرهمندی: مشهد یکی از بهترین نقاط برای توسعه فرهنگ در کشورمان است تردد در کمربند سبز مشهد با توجه به هشدار‌های هواشناسی ممنوع شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش مدیریت شهری مشهد برای بارش‌های پیش رو و برودت هوا  افزایش ظرفیت گرمخانه‌های شهرداری مشهد برای اسکان اضطراری ۷۰۰ بی‌سرپناه عرضه شیلات در دومین فروشگاه تخصصی پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد، ۱۲ تا ۱۸ درصد ارزان‌تر از فضای شهر سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به راهپیمایان ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ شهردار مشهدمقدس: سیاست اصلی دوره ششم در همه حوزه‌ها مردم‌محوری است + فیلم معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: در دومین فروشگاه تخصصی محصولات پروتئینی، اقلام با کمترین قیمت ارائه خواهد شد افتتاح دومین فروشگاه تخصصی عرضه محصولات پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) در شرایط پاک قرار دارد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ میدان شهید کاوه مشهد به چهار راه تبدیل شد + عکس (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) سرویس‌دهی مستمر اتوبوسرانی مشهد در پی سرمای شدید در روز‌های آتی (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) بارش سنگین برف در پیست اسکی شیرباد مشهد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی نیرو‌های خدمات شهری مشهد از عصر شنبه (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش تمامی ظرفیت‌های شهرداری در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) محمدرضا بختیاری به‌عنوان مدیرکل هماهنگی امور مناطق شهرداری مشهد منصوب شد ایمن‌سازی ۳۰ نقطه حادثه‌خیز تا شهریور ۱۴۰۴ | ۴۰ مجتمع خدمات بین‌راهی جدید در خراسان رضوی افتتاح می‌شود بررسی حادثه سقوط هواپیمای مشهد-تهران در ۴۵ سال پیش | همایی که از مشهد برخاست و دیگر بازنگشت اتمام ۲ پروژه مهم مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

اعتبارات زیارتی و فرهنگی پایتخت معنوی ایران نیازمند بازنگری است

  • کد خبر: ۸۴۳۹۴
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
اعتبارات زیارتی و فرهنگی پایتخت معنوی ایران نیازمند بازنگری است
مشاور عالی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) گفت: خراسان رضوی بویژه مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران به خاطر حضور بارگاه منور رضوی و زائرانی که هر سال به این استان سفر می کنند، نیازمند توجه بیشتر و بازنگری در تخصیص اعتبارات فرهنگی و زیارتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، جلال فیاضی، مشاور عالی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) افزود: مشهد مقدس می تواند مرکز انجام فعالیت‌های فرهنگی بسیار بزرگ باشد، هرچند آستان قدس رضوی در این زمینه فعالیت‌های بسیار دارد اما دستگاه های فرهنگی متعدد در این استان فعالیت دارند که نشات گرفته از جایگاه معنوی و زیارتی مشهد است.

وی ادامه داد: مشهد حوزه علمیه و دانشگاه های بزرگ و متعدد دارد، شخصیتهای فرهنگی و هنری بزرگی در دامان این سرزمین پرورش یافته و در ایران و جهان پرآوازه شده اند، لذا توجه به شهر مشهد و خراسان رضوی از نظر تسهیل در زیارت عارفانه، ایجاد فضای آرام بدون کمترین مشکل برای زیارت زائران، تعمیق زیارت و تاثیر آن بر زندگی اجتماعی مردم ضروری و تحقق آن نیازمند انجام فعالیتهای فرهنگی است بطوری که فضای معنوی زیارت در زندگی فرهنگی و اجتماعی مردم استمرار یابد.

مشاور عالی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) گفت: علاوه بر این خراسان رضوی بویژه مشهد قطب رسانه ای کشور بوده و سهم آن از رسانه های مکتوب، خبرگزاریها، پایگاه های خبری و فعالان شبکه های اجتماعی قابل توجه است.

مدیرعامل خبرگزاری فرهنگ رضوی افزود: اگر قرار بر ساماندهی بودجه ریزی یا اصلاح ساختار بودجه فرهنگی باشد، باید مشهد در حوزه تولیدات و رویدادهای فرهنگی و گسترش آن مورد توجه ویژه قرار گیرد و بودجه زیارت به آن تخصیص یابد.

وی ادامه داد: چند سالی است که اختصاص بودجه زیارت برای شهر مذهبی مشهد به تصویب رسیده است اما این بودجه تخصیص نمی یابد حتی سالهایی که بودجه زیارت به این شهر اختصاص می یافت، به درستی مورد استفاده قرار نمی گرفت و اقدامات فرهنگی نشات گرفته از آن اثربخشی لازم و مناسب را روی شاخصهای فرهنگی جامعه نداشت.

فیاضی گفت: بودجه زیارت برای خراسان رضوی باید پایدار شود و در جای درست و اثربخش مورد استفاده قرار گیرد و بر هزینه آن نیز نظارت لازم انجام شود تا به جبران کننده کمبودهای اعتباری دستگاه های دیگر تبدیل نشود.

بر اساس مصوبه نخستین نشست کارگروه ملی زیارت در دولت یازدهم ردیف اعتبارات زیارت در بودجه سال ۱۳۹۴ کشور به شهرهای مشهد، قم و شیراز اختصاص یافت، این تصمیم در چارچوب نشست 'کارگروه ملی زیارت' به ریاست معاون اجرایی رییس جمهوری وقت در تهران اتخاذ شد.

شهر مشهد سالانه پذیرای بیش از ۳۰ میلیون زائر و مسافر داخلی و ۲ میلیون گردشگر خارجی است. در افق ۱۴۰۴ این جمعیت به بیش از ۴۰ میلیون مسافر و گردشگر داخلی و خارجی ارتقا می یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->