یمن برای دفاع از لبنان در برابر متجاوزان آماده است نخاله در دیدار باپزشکیان: ملت فلسطین حمایت ایران را فراموش نمی‌کند واکنش حماس به شکنجه اسیران فلسطینی از سوی اشغالگران واکنش وزارت خارجه به بیانیه مشترک استرالیا، نیوزیلند و کانادا پزشکیان: دستور کار دولت چهاردهم تسریع اجرای توافقات باسوریه است پزشکیان: پشتیبانی از جبهه مقاومت سیاست اصولی ایران است شلیک ۲۰ موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی (۸ مرداد ۱۴۰۳) انفجار در بزرگترین کارخانه مواد شیمیایی در آلمان (۸ مرداد ۱۴۰۳) تیم تروریستی ۴ نفره جیش‌الظلم در سیستان‌وبلوچستان دستگیر شدند (۸ مرداد ۱۴۰۳) واکنش نمایندگی وزارت خارجه در شمال‌شرق به معرفی سرکنسول جدید افغانستان در مشهد پزشکیان: عزم ایران و کوبا برای توسعه بیش از پیش مناسبات خلل‌ناپذیر است شهادت ۱۰ هزار دانش آموز و ۴۰۰ معلم در غزه | ۳۹ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل جان کربی: سناریوی جنگ همه‌جانبه میان لبنان و اسرائیل اغراق‌آمیز است حماس به کارشکنی نتانیاهو در مسیر توافق آتش بس واکنش نشان داد درگیری میان صهیونیست‌ها در زندان سدیه تیمان + فیلم حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان پزشکیان بر اهمیت تقویت روابط ایران و آفریقای جنوبی تاکید کرد فرستاده ویژه پادشاه عمان برای شرکت در مراسم تحلیف وارد تهران شد پزشکیان در گفتگو با مکرون: رژیم صهیونیستی در صورت حمله به لبنان اشتباهی بزرگ مرتکب خواهد شد نتانیاهو برای حزب الله لبنان رجزخوانی کرد نخست وزیر سوریه برای شرکت در مراسم تحلیف وارد تهران شد
سرخط خبرها

سازمان ملل: "تمام" افغانستان در خطر فقر است

  • کد خبر: ۸۴۶۳۰
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
سازمان ملل:
گزارشات حاکی از آن است که وضعیت بشردوستانه در افغانستان به سرعت رو به وخامت است و در همین حال که کمک‌های خارجی رو به اتمام است، بسیاری از افغان‌ها شغلی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وال استریت ژورنال گزارش داد، بر اساس برنامه جهانی غذا از سوی سازمان ملل متحد، تقریباً کل جمعیت ۴۰ میلیون نفری افغانستان ممکن است در ماه‌های آینده به زیر خط فقر بروند. در حال حاضر، ۹۵ درصد افغان‌ها غذای کافی برای خوردن ندارند و برای برخی از خانواده‌های ناتوان، وضعیت به حدی وخیم شده است که آنها مجبور شده‌اند برای تسویه بدهی‌های خود، فرزندانشان را (به طلبکاران) تقدیم کنند.

همچنین از آنجا که بسیاری از کلینیک‌های بهداشتی قبلاً به بودجه خارجی وابسته بودند، بسیاری از آنها امروز شاهد تمام شدن منابع ضروری و داروهای اساسی هستند. کمبود کمک‌ها همچنین به این معنی است که بسیاری از پزشکان و پرستاران با وجود ادامه مراقبت از بیماران، از جمله نوزادان با سوء تغذیه شدید، ماه‌ها است که حقوق نگرفته‌اند.

سازمان‌های حمایتی از سایر کشورها می‌خواهند که علی رغم تسلط طالبان، به ارائه کمک‌های بشردوستانه ادامه دهند. یان اگلند، دبیرکل شورای پناهندگان نروژ گفت که "ما نباید کمک‌های مالی را به این دلیل که در حال مذاکره بر سر حقوق زنان هستیم، قطع کنیم." گفتنی است آمریکا با خروج از افغانستان کمک‌های خود را متوقف کرد، اما اعلام کرد که ۶۴ میلیون دلار کمک بشردوستانه جدید به این کشور ارسال می‌کند.

ایالات متحده همچنین در حال کار بر روی از سرگیری پروازهای تخلیه است، پروازهایی که، تا حدی، به مسئله بازگرداندن آمریکایی‌هایی خواهد پرداخت که از زمان به قدرت رسیدن طالبان نتوانسته‌اند افغانستان را ترک کنند. شبکه خبری ان.بی.سی گزارش داده است که "بیش از ده نفر از ساکنان ایالت کنتیکت آمریکا، هنوز در تلاش برای خروج از افغانستان هستند" اما تدارکات لازم و عدم انسجام سازمان‌ها منجر به تاخیر شده است. بر اساس گزارش‌ها، پروازهای تخلیه منظم وزارت خارجه قبل از پایان سال جاری میلادی شروع می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->