آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان
سرخط خبرها

چرا در زمستان به سختی از خواب بیدار می‌شویم؟

  • کد خبر: ۸۴۶۸۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۹
چرا در زمستان به سختی از خواب بیدار می‌شویم؟
به نقل از اسال اکثر، در فصل زمستان، افراد هنگام بلند شدن از رختخواب با شنیدن زنگ هشدار به همان شیوه‌ای که در یک روز آفتابی تابستان شنیده می‌شود، دچار مشکل می‌شوند و احساس نیاز بیشتری به خواب می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با این حال، یک تغییر عمده در بدن ما و تولید هورمون ملاتونین در این فصل  وجود دارد که می‌تواند در سخت شدن شروع صبح‌های سردتر نقش داشته باشد.

ملاتونین چیست؟

ملاتونین یک هورمون طبیعی است که به کنترل الگو‌های خواب شما کمک می‌کند. این هورمون در شب توسط غده کاجی تولید می‌شود و با چرخه خواب و بیداری ارتباط دارد.

به گزارش سرویس بهداشت ملی انگلیس (NHS)، نسخه مصنوعی ملاتونین اغلب برای درمان مشکلات خواب کوتاه مدت و مشکلات خواب در افراد بالای ۵۵ سال استفاده می‌شود.

این هورمون می‌تواند برای کمک به خستگی سفر یا کار در نوبت کاری مورد استفاده شود.

مصرف ملاتونین مصنوعی می‌تواند منجر به عوارض جانبی متعددی مانند سردرد، سرگیجه، تحریک پذیری و احساس خستگی در طول روز شود.

ملاتونین چگونه بر بیداری در ماه‌های زمستان تأثیر می‌گذارد؟

تاریکی باعث می شود که بدن ملاتونین بیشتری تولید کند، این روند باعث می شود تا بدن احساس کند، زمان آماده شدن برای خواب فرا رسیده است.

از سوی دیگر، نور می‌تواند تولید ملاتونین را کاهش داده و سیگنال‌هایی را برای بیدار ماندن به بدن ارسال کند. در ماه‌های زمستان، با کوتاه شدن روز‌ها و طولانی شدن شب‌ها، در نتیجه برخی افراد ممکن است تولید ملاتونین بیشتری را شروع کنند. این امر اغلب باعث خواب آلودگی آن‌ها می‌شود و برخواستن از رختخواب در صبح تاریک را برای آن‌ها مشکل می‌کند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که تولید ملاتونین زمستانی می‌تواند با اختلال عاطفی فصلی (SAD) مرتبط باشد، که می‌تواند منجر به خلق و خوی بد یا علائم افسردگی در پاییز و زمستان شود.

علائم اصلی اختلال عاطفی فصلی شامل احساس خستگی، همراه با هوس خوردن غذا‌های شیرین یا پرخوری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->