به گزارش شهرآرانیوز، در این مطالعه طی یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله به طور تصادفی به جای لبنیات معمولی، لبنیات کم چرب یا پرچرب دریافت کردند.
برای اولین بار، محققان چاقی، ترکیب بدن، فشارخون و نشانگرهای زیستی کودکان را به طور جامع اندازه گیری کردند تا اثرات مصرف لبنیات را بر آنها زیر نظر بگیرند.
پروفسور «ترز اوسالیوان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته ها تفاوت قابل توجهی بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان نداد.»
وی در ادامه افزود: «قبلا تصور می شد که کودکان خردسال به دلیل میزان کمتر چربی های اشباع شده و چگالی کمتر انرژی بهتر است از محصولات لبنی کم چرب استفاده نمایند تا به نوبه خود به جلوگیری از چاقی و خطر مرتبط با بیماری های قلبی عروقی کمک کند.»
به گفته وی، «نتایج ما نشان می دهد که کودکان سالم می توانند با خیال راحت محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثرات نامطلوب قلبی مصرف کنند.»
با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، محققان اذعان دارند که تجدیدنظر در آینده در مورد دستورالعمل های رژیم غذایی باید توصیه کند که کودکان دو ساله و بالاتر می توانند از لبنیات پرچرب یا کم چرب استفاده کنند.
منبع: مهر