۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

درباره واکسن ستیزان و آنهایی که به دنبال بهترین واکسن هستند

  • کد خبر: ۸۴۸۵۱
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
درباره واکسن ستیزان و آنهایی که به دنبال بهترین واکسن هستند
حالا برای هرکدام از ما و برای هرکدام از بازیگران و چهره‌های سرشناس اتفاقی بیفتد یا از دماغشان خون بچکد و غش کنند و دل شوره بگیرند، باز هم عده‌ای اولین کارشان همین است که همه مشکل را بیندازند گردن واکسن کرونا و این مرگ ومیر‌ها را نتیجه واکسن زدن بدانند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ «حتی اگر مثل این هم وطن عزیزمان از واکسن می‌ترسید، باز هم هرطور شده است، واکسن بزنید.» این نظر یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی است، بعد از تماشای ویدئوی مردی که از تزریق واکسن بسیار می‌ترسید، اما ترسش را به جان خرید و سهمش را از کمک به کاهش همه گیری کرونا پرداخت؛ ویدئویی که شاید شما هم آن را دیده باشید و حالا به جز ترس از کرونا، به ترس از واکسن هم فکر کنید. از وقتی خبر سکته مهران غفوریان منتشر شد، زمزمه‌ها و اظهارنظر کاربران فضای مجازی کشیده شد به سمت واکسن.

یعنی حالا برای هرکدام از ما و برای هرکدام از بازیگران و چهره‌های سرشناس اتفاقی بیفتد یا از دماغشان خون بچکد و غش کنند و دل شوره بگیرند، باز هم عده‌ای اولین کارشان همین است که همه مشکل را بیندازند گردن واکسن کرونا و این مرگ ومیر‌ها را نتیجه واکسن زدن بدانند. برای همین صداوسیما و رسانه‌های دیگر ناچارند به محض انتشار چنین اخباری، بروند سراغ پزشکان بیمارستانی که غفوریان در آن بستری شده بود و از آن‌ها بپرسند که آیا سکته قلبی او ربطی به کرونا و واکسن کرونا دارد یا نه.

آن‌ها به طبع همه این احتمال‌ها را رد کردند و توضیح مفصلی هم دادند، اما باز هم پس ذهن خیلی از واکسن ستیز‌ها این گزاره پررنگ است؛ اینکه چطور در این مدت چندین نفر از آدم‌های عادی و حتی از چهره‌های سرشناس با وجود تزریق ۲ دز واکسن، باز هم کرونا گرفتند و سکته کردند و درنهایت از دنیا رفتند؟ مثلا وقتی فتحعلی اویسی از دنیا رفت، همین موضوع دوباره داغ شد. دوباره هول افتاد به جان آن‌ها که هنوز تردید دارند واکسن بزنند یا نه. بعد حتی پسر اویسی آمد و گفت این موضوع کوچک‌ترین ارتباطی با واکسن کرونا و برند‌های گوناگون واکسن ندارد و پدرش به علت عارضه دیگری از دنیا رفته است.

مثل این می‌ماند که بگوییم فلانی با اینکه سالم زندگی کرده، ولی باز هم سرطان گرفته است. از طرفی، خبر مرگ شخصیت‌های مشهور واکسن زده بیش از حد در فضای مجازی پررنگ می‌شود، ولی کمترکسی درباره این حرف می‌زند که استان بزرگ و محرومی مثل سیستان وبلوچستان بعد از آن موج همه گیری وحشتناک، فقط با تزریق واکسن بود که آمار کشته هایش نزدیک به صفر رسید. کمترکسی درباره کاهش مرگ کادر درمان بعد از واکسیناسیون حرف می‌زند.

طبقه تازه‌ای هم بین مردم به وجود آمده است به نام «منتظران بهترین واکسن»؛ آن‌هایی که حاضر نیستند یا اینکه می‌ترسند واکسن‌های داخلی یا چینی بزنند و دنبال برند های، به زعم خودشان، درجه یک تری هستند و هنوز واکسن نزده اند. شعار سازمان بهداشت جهانی از ابتدای ساخت واکسن کرونا و دیگر واکسن‌هایی که یکی پس ازدیگری ساخته می‌شد، این بود که هر واکسنی را که دسترس بود، تزریق کنید. برخی از این طیف واکسن ستیز درحال تغییرعقیده هستند، ولی همچنان معلوم نیست کی قرار است از خر شیطان پایین بیایند و به دیگران هم فکر کنند و سراغ واکسن زدن بروند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->