وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: ظرف ۱۰ سال اقتصاد برتر دنیا می‌شویم

  • کد خبر: ۸۵۱۱۱
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۸
  • ۲
وزیر کشور: ظرف ۱۰ سال اقتصاد برتر دنیا می‌شویم
وزیر کشور در در مراسم تکریم و معارفه استاندار همدان، گفت: اگر به اسلام دل بدهیم، ظرف ۱۰ سال جزء ۱۰ اقتصاد برتر دنیا خواهیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی شامگاه شنبه ۱ آبان‌ماه در مراسم تکریم و معارفه استاندار همدان، اظهار کرد: تشکر کنیم از آقای شاهرخی، استاندار سابق همدان که در عنفوان جوانی به جبهه رفتند و سپس ۱۸ سال در این استان، خدمت صادقانه داشتند. 

وحیدی تصریح کرد: آقای قاسمی فرزاد، استاندار جدید همدان چهره نام آشنایی هستند و ۶۶ ماه در اسارت بودند. در مسئولیت‌های مختلف در وزارت کشور، حضور داشتند.

وی ادامه داد: همدان، اهمیت ویژه‌ای دارد و نقطه کلیدی در غرب کشور است. مهد عارفان و علمای بزرگ بوده و پایتخت تمدن است. این خاک، زر خیز است و زر آن از جنس عالمان و شهداست.

وزیر کشور مطرح کرد: ما مسیرمان مسیر بزرگی است به بزرگی مسیرمان باید کار کنیم. امروز حرف در دنیا حرف اسلام و مکتب اهل بیت است. ما در خط مقدم بودن را انتخاب کردیم و در خط مقدم بودن مشکلات، تحریم و کاستی‌ها دارد. مسئولین ما باید در خط مقدم باشند که نیاز به زحمت و تلاش دارد و کاهی توهین و تهمت و کشته شدن دارد اما باید در خط مقدم حضور داشت.

وحیدی ادامه داد: ما باید صفحه جدیدی باز کنیم که در این صفحه نباید حرفی از ناامیدی و اتکاء به غیر باشد. نمی‌توانیم هم به خدا و هم به اجانب متکی باشیم. نگاه ما باید توحیدی باشد. در فرهنگ مومنان نگاه به غرب وجود ندارد. اگر متکی به غیر باشیم شکست می‌خوریم.

وی مطرح کرد: در برش استانی نیز از اعتماد مردم آسیب دیده باید جبران کنیم. اگر انگیزه ها دچار کدورت شده با بودن در میدان، برطرف کنیم و جنبش حدیدی باید اتفاق بی‌افتد. به حرکت درآوردن جامعه بعد از بینش توحیدی است.

وزیرکشور با بیان اینکه ما باید بندگی خود را به خدا نشان دهیم، مطرح کرد: این الم دولت است و این را از اسلام گرفته و اگر دل دادیم، سربلندی و عزت را می‌بینیم و ظرف ۱۰ سال جزء ۱۰ اقتصاد برتر دنیا خواهیم شد.

وحیدی مطرح کرد: مسئولین باید جزئی از مردم باشد و با وجود این جنبش، مسائل خیلی راحت حل خواهند شد. استاندار باید میدان‌دار این صحنه باشد. همه باید این روحیه پرنشاط را حفظ کنند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۱
0
0
زرشک !
حسن آراسته
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۱
0
0
وحیدی جان. ما چهل و سه سال صبر کردیم. اقتصاد از فیلیپین کمتر شد. پس توی این مدت چه کردی؟ یاد شعر از کجا آمده ای . آمدنت بهر چه بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->