نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند
سرخط خبرها

ماجرای دزدی با چاشنی اعتماد در لباس نظافتچی

  • کد خبر: ۸۵۵۶۶
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۹
ماجرای دزدی با چاشنی اعتماد در لباس نظافتچی
به امید پیداکردن کار خوب از شهرستان به تهران آمد اما درنهایت به‌عنوان نظافتچی در خانه‌ها مشغول به کار شد. کاری که او را برای سرقت وسوسه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، او سرقت از خانه‌ها را آغاز و بعد از شکایت‌های مشابه تحت‌تعقیب قرار گرفت و دستگیر شد. در حاشیه طرح پلیس، فرصتی دست داد تا با او گفت‌وگو کنیم که در ادامه می‌خوانید.

چه شد که تصمیم به سرقت به این شیوه گرفتی؟
به‌عنوان نظافتچی به خانه‌ها می‌رفتم و بعضی از آنها خیلی زود به من اعتماد می‌کردند و به‌راحتی می‌توانستم از آنها سرقت کنم.

تو که کار داشتی؟
دخل و خرجم جور نبود. یک روز که کار کنی تهش صدهزار تومان گیرت می‌آید. با این گرانی و اجاره بالای خانه‌ها ماهی سه‌میلیون تومان به کجا می‌رسید؟

چند وقت است سرقت می‌کنی؟
یک‌سالی می‌شود.

چطور سرقت می‌کردی؟
در حین تمیزکردن خانه اگر وسایل کوچک باارزش مثل طلا، پول و دلار را می‌دیدم، آنها را برداشته و زیر لباسم مخفی می‌کردم و بعد از کار یکراست به طلافروشی می‌رفتم و می‌فروختم.

فاکتور نمی‌خواستند؟
به طلافروشی‌های مقابل بیمارستان‌ها رفته و وانمود می‌کردم همسرم در بیمارستان بستری است و طلاهایش را داده تا بفروشم. آنها هم باورکرده و می‌خریدند.

مالباخته‌ها سراغت نمی‌آمدند؟
من در سایت‌های اینترنتی آگهی می‌دادم و بعد از هر سرقت سیمکارتم را عوض می‌کردم.

با این سرقت‌ها مشکل مالی‌ات حل می‌شد؟
اجاره خانه‌ام و برخی هزینه‌هایم را تامین می‌کرد.

همسرت اطلاع داشت؟
نه.

شک نکرده بود چطور وضع مالی‌ات خوب‌شده؟
وانمود می‌کردم خودم شرکتی راه‌اندازی کرده‌ام و به همین دلیل وضع مالی‌ام خوب شده است.

چطور دستگیر شدی؟
با شکایت مالباختگان ماموران متوجه شدند تمام سرقت‌ها توسط یک مجرم انجام می‌شود و در سایت‌های اینترنتی کمین گذاشته و با من قرار گذاشتند. وقتی به محل قرار رسیدم با ماموران روبه‌رو شده و دستگیرم کردند. ابتدا منکر سرقت شدم اما فیلمم در بعضی محل‌های سرقت ضبط شده بود و راهی برای فرار از اعتراف نداشتم.

چند نفر از تو شکایت کرده‌اند؟
آن‌طور که شنیدم ۱۲نفر.

فکر می‌کردی دستگیر شوی؟
نه. سعی می‌کردم ردی از خودم باقی نگذارم و حتی سیمکارت‌ها را با مدارک کارتن‌خواب‌ها می‌گرفتم.

چقدر سرقت کردی؟
حساب کتاب نکردم. به طور دقیق نمی‌دانم. در هر سرقت بین ۵۰۰هزار تا چهار میلیون تومان دستم را می‌گرفت.

ارزشش را داشت؟
نه. در این مدت آبرویم پیش همسرم و خانواده‌اش رفت. آنها باورشان نمی‌شد من دزدی کرده باشم. چند روز قبل دخترم را در اداره آگاهی دیدم. اول مرا نشناخت. همانجا دنیا روی سرم خراب شد. اگر آزاد شوم دیگر سمت سرقت نمی‌روم.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->