آیت‌الله علم‌الهدی: غدیرخم اوج مقاومت پیامبر(ص) دربرابر عملیات روانی ضدولایت بود | غدیر، حرکتی عظیم درراستای حفظ اصالت رهبری دینی بود رحیم‌پور ازغدی: حکومت دینی باید در خدمت مردم و عدالت باشد | غدیر معیاری ابدی برای تشخیص حق و باطل است تشرف ۷۰۰ مدیر پرستاری وزارت بهداشت به حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مدیرکل اوقاف خراسان رضوی: مقام معظم رهبری پرچم‌دار گفتمان مقاومت در امتداد پیام غدیر هستند معاون فرهنگی حشدالشعبی عراق: پیام غدیر، اساس امامت و پایه مقاومت دربرابر ظلم است | اندیشه امامین انقلاب نقشه راه مقاومت است حرم امام‌رضا(ع) آماده میزبانی از زائران عید غدیر ۱۴۰۴ انتقال ۸ نفر از حجاج بستری در بیمارستان‌های مکه و مدینه به ایران (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) فوت ۱۸ زائر ایرانی حج ۱۴۰۴ در سرزمین وحی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) زائران خراسانی بیت‌الله الحرام با ۳۷ پرواز به مشهد بازمی‌گردند  امت اسلامی به وحدت، همگرایی و صلابت دینی در برابر کفر جهانی نیاز دارد خاکِ آستان رضا (ع) گشتن | گذری بر تاریخ دفن اموات در حرم‌مطهر‌رضوی که قدمتی هزار‌ساله دارد سرلشکر سلامی: مقاومت مردم در دفاع مقدس ریشه پیدا کرد موج‌ها می‌سوختند از اشتیاق پا شدن استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع) پرچم غدیر در بیش از ۷۰۰ نقطه جهان برافراشته می‌شود | بیش از ۳ هزار مترمربع فرش جدید، زینت‌بخش حرم مطهر علوی شد یک نشدن تاریخی و دردناک غدیر، راه روشن تاریخ | درباره اهمیت حفظ عید غدیرخم به عنوان یک حادثه تاریخی هادی امت علمدار تبیین | مروری بر اقدامات و دستاورد‌های امام‌هادی (ع) در دوران امامت ایشان نخستین گروه حجاج مشهدی و خراسانی وارد فرودگاه مشهد شدند + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهم‌ترین رسالت صالحین بسیج، هدایت جامعه است

  • کد خبر: ۸۵۵۸۵
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
مهم‌ترین رسالت صالحین بسیج، هدایت جامعه است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مهمترین رسالت طرح صالحین بسیج هدایت جامعه اسلامی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از آستان نیوز، تولیت آستان قدس رضوی گفت: مهمترین رسالت طرح صالحین بسیج هدایت جامعه اسلامی است.

حجت‌الاسلام احمد مروی در پنجمین اجلاسیه سراسری اساتید شبکه تربیتی صالحین بسیج که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه باید به تمام رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اقتدا کرد و نباید نسبت به آن‌ها برخورد سلیقه‌ای داشت، گفت: نباید میان فرمایشات رهبری تعدادی را گلچین کرد و تنها به آن‌ها پرداخت، اگر موضوعی ضرورت نداشته باشد رهبری حکیم انقلاب اصلاً آن را بیان نمی‌کنند، هنگامی که ایشان موضوعی را مطرح می‌کنند قطعاً پرداختن به آن ضرورت جامعه است.

وی تصریح کرد: زمانی حلقه‌های صالحین می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد که در گفتار و موضع‌گیری‌ها همواره عدالت مدنظر باشد، رهبر معظم انقلاب سال گذشته سه مرتبه نسبت به مسائل اخلاقی تذکر دادند.

اخلاص عامل نفوذ کلام است

تولیت آستان قدس رضوی «اخلاص» را عامل ایجاد نفوذ کلام دانست و تصریح کرد: مردم خوب متوجه می‌شوند که یک سخنران آیا واقعاً رضای خداوند را مدنظر دارد و برای هدایت و ارشاد مردم موضع می‌گیرد یا مسائل دیگری در دل دارد؛ سخنی که از دل برآید و از روی اخلاص باشد بر دل نیز می‌نشیند.

وی رمز موفقیت و توفیق در امور و اهداف را «اخلاص» و «تقوا» معرفی کرد و گفت: در طول ۴۲ سال پس از پیروزی انقلاب، تمام موفقیت‌هایی که در حوزه‌های مختلف کسب شده نتیجه اخلاص و کار برای خدا بوده است، در نبرد نابرابر با رژیم صدام در هشت سال دفاع مقدس و امروز در برابر جهان استکبار با تمام امکانات و ابزار‌هایی که در اختیار دارند، «اخلاص» باعث موفقیت ما بوده است.

حجت‌الاسلام مروی بیان کرد: برکات رهبر معظم انقلاب، تأثیرات در حوزه بین‌الملل، شجاعت، اقتدار و قدرت آفرینی معظم له که دشمنان را به‌زانو درآورده است، از برکات توسلات به حضرت رضا (ع)، شب‌زنده‌داری‌ها، تهجدها، اخلاص و تنها رضای الهی را در نظر داشتن است.

دشمن به مرز نتوانستن رسیده است

همچنین به گزارش فارس، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این مراسم گفت: ما بر زمین، هوا و دریا مسلط هستیم و این یک تسلط الهی و پس‌زدن استکبار است. دشمن به مرز «نتوانستن» رسیده است. غروب عمر قدرت‌های استکباری به‌ویژه آمریکا نزدیک است.

سردار حسین سلامی افزود: ما در مقابل دشمن ایستاده‌ایم و آسیب ببینیم یا نبینیم، پیروزیم و تربیت جوانان ضامن پیروزی ما در همه میدان‌هاست. نمی‌شود با جامعه‌ای سست ایمان، اسلام را پیش ببریم. حوادث تلخ دیگر تکرار نمی‌شود. زیرا مردم صبر و شکیبایی را بر کرنش و وابستگی به دشمن ترجیح می‌دهند.

وی افزود: قدرت‌های مستکبر هر چیزی که در قالب عدالت باشد، برنمی‌تابند و نمی‌توانند ببینند که اسلام زنجیر‌ها را از افکار انسان در عصر مدرن باز کند، به‌ویژه وقتی این اندیشه‌ها در فکر رهبری باشد که خداوند معجزه خود را در ذهن او قرار دهد تا اسلام را در جهان بدون سلاح و تجهیزات گسترش دهد.

سردار سلامی با بیان اینکه پیش از این مفهومی با عنوان عالم اسلامی در دنیا وجود نداشت، تصریح کرد: اینکه اسلام مناسبات اقتصادی را تغییر و روابط قدرت‌ها را تحت‌تأثیر قرار دهد و امپراتوری‌ها را فروبپاشاند، در ذهن دنیا نمی‌گنجید، اما امروز آواز اسلام در جهان طنین‌انداز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->