اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟
سرخط خبرها

توافق دولت و مجلس برای اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان + فیلم و جزئیات (یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۵۹۹۳
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
توافق دولت و مجلس برای اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان + فیلم و جزئیات (یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰)
رئیس کمیسیون آموزش مجلس: در نشست غیرعلنی امروز، دولت با اختصاص رقم ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان موافقت کرد و مقرر شد این لایحه به کمیسیون آموزش برای تطبیق با رقم مورد توافق بازنگری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا منادی سفیدان در حاشیه نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: در نشست غیرعلنی امروز که با حضور لطیفی رئیس سازمان امور استخدامی کشور و میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، دولت با اختصاص رقم ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای لایحه رتبه بندی معلمان موافقت کرد و بر همین اساس مقرر شد لایحه رتبه بندی به کمیسیون آموزش برای تطبیق با رقم مورد توافق بازنگری شود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم تصریح کرد: براساس توافق صورت گرفته مقرر شد لایحه در کمیسیون آموزش مجلس بررسی و مجدداً برای رسیدگی در صحن علنی بارگذاری شود.

وی تاکید کرد: با رقم مدنظر، خواسته معلمان اجابت خواهد شد و رتبه بندی معلمان هر زمان که به تصویب برسد، از تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ برای معلمان اعمال خواهد شد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ماده ۴ این لایحه مبنی بر اینکه رتبه معلمان بدو خدمت با مدرک کارشناسی و بالاتر به عنوان مربی معلم تعیین خواهد شد، گفت: در این ماده ابهام وجود داشت که تکلیف معلمان زیرلیسانس چه خواهد شد، لذا این ماده به همراه سایر مواد بعدی برای تطبیق با بودجه در نظر گرفته شده برای اجرای این لایحه به کمیسیون ارجاع شد.

منادی با بیان اینکه موافق ارجاع طرح به کمیسیون بودیم، گفت: پیش بینی می‌شود این لایحه هفته آتی مجدداً در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد و نهایتاً تا یک ماه آینده تصویب و برای تایید به شورای نگهبان ارجاع شود. دولت نیز یک ماه زمان دارد آیین نامه اجرایی آن را تدوین کند.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: برنامه ما این است که تا روز سه شنبه کار بررسی لایحه را در کمیسیون به اتمام برسانیم تا هفته آینده این مهم در دستور صحن علنی قرار گیرد.

ویدئو | رتبه بندی معلمان تا ۴۵ روز دیگر نهایی می شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->