آمادگی مشهد برای اسکان ۸۰۰ هزار زائر حرم امام‌رضا(ع) در هر شب، طی روزهای آخر صفر ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رویارویی با تهدیدهای طبیعی نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت جوانان است

  • کد خبر: ۸۶۰۸۲
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
رویارویی با تهدیدهای طبیعی نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت جوانان است
حاجی‌بگلو، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: باید با به‌کارگیری شیوه مدیریت جهادی و استفاده از ظرفیت گسترده جوانان، شهر مشهد و ساکنان آن را مقابل تهدید‌های طبیعی محافظت کرد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باید با به‌کارگیری شیوه مدیریت جهادی و استفاده از ظرفیت گسترده جوانان، شهر مشهد و ساکنان آن را مقابل تهدید‌های طبیعی محافظت کرد.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو روز جهانی شهر‌ها را فرصتی مناسب برای بررسی جدی بحران‌های پیش روی شهر‌ها دانست و افزود: هم‌اکنون تغییرات گسترده اقلیمی، بحران‌هایی مانند خشک‌سالی، بیماری، فقر، آتش‌سوزی و... شهر‌های جهان را تهدید می‌کند و آنچه امسال بیش از پیش برای جوامع جهانی اهمیت دارد، رویکرد شهر‌ها در مقابله با تغییرات آب‌وهواست.

وی اظهار کرد: این موضوع برای مشهد به‌عنوان دومین کلان‌شهر مذهبی جهان اسلام که سالانه پذیرای بیش از ۳۰ میلیون زائر است، اهمیتی دوچندان دارد. حاجی‌بگلو با تأکید بر استفاده از ظرفیت جوانان برای ارائه راهکار‌های نوآورانه و انعطاف‌پذیر در این حوزه، اضافه کرد: با بهره‌مندی از این ظرفیت در کنار به‌کارگیری مدیریت جهادی، می‌توانیم از شهر در حوزه گسترده‌تر شهرستان مشهد و ساکنان آن‌ها در مقابل تهدید‌های طبیعی یا غیرطبیعی که به‌دست انسان ایجاد می‌شود، محافظت کنیم و آن‌ها را برای ادامه بقا و رشد توانمند سازیم.

رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد بیان کرد: این روز‌ها بحران کمبود آب و خشک‌سالی یکی از اصلی‌ترین و جدی‌ترین تهدید‌های اقلیمی است که دشت مشهد با آن روبه‌روست و باید پیش از آنکه دیر شود، راهکاری عملی مبتنی بر به‌روزترین داده‌های آب‌وهوایی برای آن سنجیده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->